1

Tema: ka galvojat apie save?

ce jus galite parasytj savo nuomone apie save. xD*~

2

Re: ka galvojat apie save?

geras :::036 galvoju :? nezinau :::909
gal beprotis :::a25 bet niekas neuzdaro :::050

3

as pats sau nuostabiausias.

4

As vienintele ir nepakartojama ;D (vartoju sia fraze jau nuo 10 metu) ;D

5

taj fajnej.. :::757

6

tai jega :::036

7

o gal tema uzdarykim ;( "kaip vertinat, ka galvojat, kaip as atrodau ????--- nu tam is sukuriaugalit klausti bet ko ir bet kada :::a25

8

o as neturiu kada apie save galvoti,man patinka kai apie mane ka nors galvoja kiti:)

9

Is tiesu nebloga tema, bet ziuriu cia visi apie save puikios nuomones ;P
O as paatvirausiu: manau esu uzsispyrus, pasiputus ir ambicinga egoiste wink

10

Viktorija, 18 parašė:

Is tiesu nebloga tema, bet ziuriu cia visi apie save puikios nuomones ;P
O as paatvirausiu: manau esu uzsispyrus, pasiputus ir ambicinga egoiste wink

ka galvojat apie save?    ar  ne tas pats kaip sita :::961  Kaip vertinate save? as sukursiu tema ka manot apie save :::b02

11

as ir sakau kad tema beveik ta pati hmm tik tiek kad cia galima apie save pasigirt tongue

12

Doroteja, 21 parašė:

as ir sakau kad tema beveik ta pati hmm tik tiek kad cia galima apie save pasigirt tongue

na tu ir siauro proto.... tu galvok kaip nori ar as piktrai ar ne bet as sakau savo nuomone.. 21 metai bet nusikalbi kaip 4 metu vaikas....

13

as tik pritariau kad tema panasi. kas neitiko? hmm toks jausmas kad tau viskas neitinka ka as sakau. taj gal trink mano tema jei jau cia tas pats?

14

Doroteja, 21 parašė:

as tik pritariau kad tema panasi. kas neitiko? hmm toks jausmas kad tau viskas neitinka ka as sakau. taj gal trink mano tema jei jau cia tas pats?

girtis gali apaie save gatveje kokia tu grazi nuostabi gera ir beprotiskai fantastiska ;D

15

kaip pastebejau tai visada ne taip mane supranti. o cia dar pajuoki... taj atrodo kad tau 4 metai is mastymo jei ne maziau... big_smile

16

Doroteja, 21 parašė:

kaip pastebejau tai visada ne taip mane supranti. o cia dar pajuoki... taj atrodo kad tau 4 metai is mastymo jei ne maziau... big_smile

ne ne viskas cia gerai tiesiog tu man spinduliuoji ne ta energija big_smile ;D

17

saunumelis pagaliau issiaiskinau snd kad cia ner ka man veikt sitam forume. su visais buvo malonu pabendraut, panasiai kaip i liutu narva pataikyt big_smile kadangi as per silpnu nervu taj gal geriau varykit vieni ant kitu kai neturit ka veikt wink nors nea zinau kad jus seima... Na seimele , cius wink kartais pasizvalgysiu cia ka dar priremet, pagailesiu jo big_smile big_smile

18

Doroteja, 21 parašė:

saunumelis pagaliau issiaiskinau snd kad cia ner ka man veikt sitam forume. su visais buvo malonu pabendraut, panasiai kaip i liutu narva pataikyt big_smile kadangi as per silpnu nervu taj gal geriau varykit vieni ant kitu kai neturit ka veikt wink nors nea zinau kad jus seima... Na seimele , cius wink kartais pasizvalgysiu cia ka dar priremet, pagailesiu jo big_smile big_smile

Nebesugebi kovot už save, tai bėgi? Žinoma, juk tai lengviausias sprendimas.. Ir niekas čia nieko niekur neremia, tiesiog jei reiški savo nuomonę, argumentuok ją. Priešingu atveju bus kaip dabar. Whatever.. Sėkmės Tau..

19

nu  vaikai baikit :::818 tikrai tema gera :::d33 tik ne sita ;D kitos geros :::654 stebios kodel nerakinat sia :?

20

Doroteja, 21 parašė:

Doroteja, seima ten tam klube o kitur tai ne seima wink
>>>beje ko cia prie merginos prikibot nesuprantu, parase kad galima pasigirt is savo puse tai jau cia blogai :? neparisu as jusu kartais zmones :?  nu o gatvej girtis , rekt kad as pats paciausias tai kazinau :? isves paskui vyrai baltais chalatais big_smile
>>>Karolina... ai geriau nieko nerasysiu ....
>>>>o i tema tai galiu buti laaabai kandi, jei reik galiu tiesa i akis isrezt, esu uzsispyrus, nepakenciu kai kiti laiko save auksciau kitu, nors jie toki patys zemes kirminai wink