Tema: ka galvojat apie save?
ce jus galite parasytj savo nuomone apie save. xD*~
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ka galvojat apie save?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ce jus galite parasytj savo nuomone apie save. xD*~
geras galvoju :? nezinau
gal beprotis bet niekas neuzdaro
as pats sau nuostabiausias.
As vienintele ir nepakartojama ;D (vartoju sia fraze jau nuo 10 metu) ;D
taj fajnej..
tai jega
o gal tema uzdarykim ;( "kaip vertinat, ka galvojat, kaip as atrodau ????--- nu tam is sukuriaugalit klausti bet ko ir bet kada
o as neturiu kada apie save galvoti,man patinka kai apie mane ka nors galvoja kiti:)
Is tiesu nebloga tema, bet ziuriu cia visi apie save puikios nuomones ;P
O as paatvirausiu: manau esu uzsispyrus, pasiputus ir ambicinga egoiste
Is tiesu nebloga tema, bet ziuriu cia visi apie save puikios nuomones ;P
O as paatvirausiu: manau esu uzsispyrus, pasiputus ir ambicinga egoiste
ka galvojat apie save? ar ne tas pats kaip sita Kaip vertinate save? as sukursiu tema ka manot apie save
as ir sakau kad tema beveik ta pati tik tiek kad cia galima apie save pasigirt
as ir sakau kad tema beveik ta pati
tik tiek kad cia galima apie save pasigirt
na tu ir siauro proto.... tu galvok kaip nori ar as piktrai ar ne bet as sakau savo nuomone.. 21 metai bet nusikalbi kaip 4 metu vaikas....
as tik pritariau kad tema panasi. kas neitiko? toks jausmas kad tau viskas neitinka ka as sakau. taj gal trink mano tema jei jau cia tas pats?
as tik pritariau kad tema panasi. kas neitiko?
toks jausmas kad tau viskas neitinka ka as sakau. taj gal trink mano tema jei jau cia tas pats?
girtis gali apaie save gatveje kokia tu grazi nuostabi gera ir beprotiskai fantastiska ;D
kaip pastebejau tai visada ne taip mane supranti. o cia dar pajuoki... taj atrodo kad tau 4 metai is mastymo jei ne maziau...
kaip pastebejau tai visada ne taip mane supranti. o cia dar pajuoki... taj atrodo kad tau 4 metai is mastymo jei ne maziau...
ne ne viskas cia gerai tiesiog tu man spinduliuoji ne ta energija ;D
saunumelis pagaliau issiaiskinau snd kad cia ner ka man veikt sitam forume. su visais buvo malonu pabendraut, panasiai kaip i liutu narva pataikyt kadangi as per silpnu nervu taj gal geriau varykit vieni ant kitu kai neturit ka veikt
nors nea zinau kad jus seima... Na seimele , cius
kartais pasizvalgysiu cia ka dar priremet, pagailesiu jo
saunumelis pagaliau issiaiskinau snd kad cia ner ka man veikt sitam forume. su visais buvo malonu pabendraut, panasiai kaip i liutu narva pataikyt
kadangi as per silpnu nervu taj gal geriau varykit vieni ant kitu kai neturit ka veikt
![]()
Nebesugebi kovot už save, tai bėgi? Žinoma, juk tai lengviausias sprendimas.. Ir niekas čia nieko niekur neremia, tiesiog jei reiški savo nuomonę, argumentuok ją. Priešingu atveju bus kaip dabar. Whatever.. Sėkmės Tau..
nu vaikai baikit tikrai tema gera
tik ne sita ;D kitos geros
stebios kodel nerakinat sia :?
saunumelis pagaliau issiaiskinau snd kad cia ner ka man veikt sitam forume. su visais buvo malonu pabendraut, panasiai kaip i liutu narva pataikyt
kadangi as per silpnu nervu taj gal geriau varykit vieni ant kitu kai neturit ka veikt
![]()
Doroteja, seima ten tam klube o kitur tai ne seima
>>>beje ko cia prie merginos prikibot nesuprantu, parase kad galima pasigirt is savo puse tai jau cia blogai :? neparisu as jusu kartais zmones :? nu o gatvej girtis , rekt kad as pats paciausias tai kazinau :? isves paskui vyrai baltais chalatais
>>>Karolina... ai geriau nieko nerasysiu ....
>>>>o i tema tai galiu buti laaabai kandi, jei reik galiu tiesa i akis isrezt, esu uzsispyrus, nepakenciu kai kiti laiko save auksciau kitu, nors jie toki patys zemes kirminai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ka galvojat apie save?