Re: ka galvojat apie save?
ka cia beismastysi!!!!!!!!!!!!!!!
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ka galvojat apie save?
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ka cia beismastysi!!!!!!!!!!!!!!!
gi nemaciau as kad dar toke tema yra..
saunumelis pagaliau issiaiskinau snd kad cia ner ka man veikt sitam forume. su visais buvo malonu pabendraut, panasiai kaip i liutu narva pataikyt
kadangi as per silpnu nervu taj gal geriau varykit vieni ant kitu kai neturit ka veikt
nors nea zinau kad jus seima... Na seimele , cius
kartais pasizvalgysiu cia ka dar priremet, pagailesiu jo
![]()
Vaje kokie mes jautrus ;D
sveiki http://vieveforumlt.eforum.lt/ va gal kas uzeitu i mano nauja foruma, kuriu nauja foriumiuka, tad galite uzeiti ir kam patiks pasilikti, laukiu jusu, admine Mia
sveiki http://vieveforumlt.eforum.lt/ va gal kas uzeitu i mano nauja foruma, kuriu nauja foriumiuka, tad galite uzeiti ir kam patiks pasilikti, laukiu jusu, admine Mia
bet ne i tema tu cia;(
perfrazuoju: sveiki as Karolina, man 15m. < tiesiog pateikiu rastiska prasyma gauti geltona + noriu pasidaryt nemokama reklama
----------------------------
siaip esu baili, bet iki tol, kol nezinau..
kandi pasidarau tada, kai pykstu ant ko nors... arba kai superine nuotaika > tai draugiskai kandi tada :V ;D
siaip pasakau visada viska, ka galvoju, nebent: 1. manes nepaklausia; 2. man tas zmogus nepatinka arba as juo nepasitikiu tuo klausimu (nepazistu)
>>o siaip galvoju, kad esu tundra ) ir as uz taika pasauly, mano numeris 2 ;D verta medalio as (emo) bet jus niekam nesakykit , cia tik tarp musu
)
nors siaip manau, kad viskas priklauso nuo nuotaikos >> viena diena as ponas LOBIS ) kita diena sikne ;D bet turbut cia kiekvienam taip :V
tiesiog galiu pasakyti tik tiek kad esu per daug naiwi
Gerai galvoju..:D
As pati geriausia!
as begalo ambicinaga ir ganetinai plepi.. tokia plepi, kad net nesugebu vykdyt daktares liepimu patyleti,neniuniuoti ir nedainuoti del gerkles.. apsurdas.. ka ji saugalvoja..ojj per dauk as cia neitema, bet va norejau pasakyt, kad negaliu netylet ;DD ir dar sako, kad as trenkta.. jei sako, gal zino..?
kad trenkta, tai ne daktare, oseip zmones sako:DD daktarai dar to neistyre;D
nemokanti listi kitiems i subine sakau tai ka galvoju kartais gal ir per daug... uzsispyrusi neperkalbama pasakiau ne reiskia ne ir ne kitaip... siaip cia sekunde mastau kad esu laukine ne veltui mane keleta zmoniu vadina ....
visi mes egoistai dalinai...:)
apie save galeciau daug ka pasakyti ir gana savikritiskai..bet geriau pasakysiu ka yra pasake apie mane..cituoju: "tu pati normaliausia ir tuo paciu pati nenormaliausia mano gyvenime" tai va,man tai kaip ir komplimentas nuskambejo...
Puslapiai Ankstesnis 1 2
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → ka galvojat apie save?