You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4 5 6 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Gintare, 25
- Forumo Naujokas
Re: ka daryt su kuiliu vyru?
aciu uz patarima FIODORAI.gaila laiko tik prarasto,juk as gyvenau del jo del vaiko.ka jis dare tuos 9 men,ejo per drauges.po skirybu matomes kartais del vaiko taip pat ir zmogus sugeba pasakyt tik tiek kad ka jam reikejo veikt?tai ar jis normalus?
- Viktorija, 17
- Forumo Vanagas
Nereikejo teket "is reikalo"..jei manei kad taip "prisirisi" ji tai labai klydai
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
man cia paskicius tai pagl tave gintare tai toke nuomone suidaro jis nesveikas kiulys ir ten dar kskox.... bet tu uz jo istekejei ir dar viska paaukoje del jo... tai kam to reike ? jei jau jis tox kiulys ir ko dar gilintis kai tu su juo issiskyrus mm????? o gal vsdelto tavy kaskas netiko kad jau taip nutiko niekada nebuna viena puse visada kalta bent jau as tiap manua
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
ojojoj as toki dieda turbut uzmusus buciau...bet jau praejo 4 metai ir reikia ziureti ne i praeiti,o i ateiti...jei grausies tikrai tau nebus geriau, daryk viska,kad uzsimirstum,nors ir kaip sunku butu...uzsiimk kokia mylima veikla arba pakeisk aplinka tas tikrai padeda...naujos pazintys ir t...t taipat turetu padeti
- Gintare, 25
- Forumo Naujokas
aciu danguolei uz gera patarima,as kabinuos i gyvenia dirbu,laisvalaikis draugai:)viktorija as tekejau ne is reikalo,mes nuo sesiolikos draugavom su juo
- Sigitas
- Forumo Fantomas
Gintare, 26 wrote:aciu danguolei uz gera patarima,as kabinuos i gyvenia dirbu,laisvalaikis draugai:)viktorija as tekejau ne is reikalo,mes nuo sesiolikos draugavom su juo
Vadinasi mokomes is savo gyvenimisku klaidu... kad ir kiek jos bebutu skaudzios, bet tenka jas pergyventi...
Kitiems buna ir baisiau... :V
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
tai kam dar cia tokes temas darys mano vyras kiulys ka man su juo dart jei tu jau kaip keturi metai isikyrus pamirks jy viskas taskas versk nauja lapa gerule tu
- Sigitas
- Forumo Fantomas
Irmantas, 21 wrote:tai kam dar cia tokes temas darys mano vyras kiulys ka man su juo dart jei tu jau kaip keturi metai isikyrus pamirks jy viskas taskas versk nauja lapa gerule tu
Jei logiskai mastant, tai pamirst kaip ir neymanoma, juk vaikas bendras o mama leidzi tevui susimatyt su vaiku...
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
Sigitas, 24 wrote:Irmantas, 21 wrote:tai kam dar cia tokes temas darys mano vyras kiulys ka man su juo dart jei tu jau kaip keturi metai isikyrus pamirks jy viskas taskas versk nauja lapa gerule tu
Jei logiskai mastant, tai pamirst kaip ir neymanoma, juk vaikas bendras o mama leidzi tevui susimatyt su vaiku...
tai dabar taip ir nervuosis iki pensijos, kad vyras kuilys??? gal vertėtų jau pradėt ieškot kito vyro ir nustot gyvent praeitim...
- Sigitas
- Forumo Fantomas
Daiva, o koks mums skirtumas, kiek kazkas nervuosis? Mes juk galim pabendraut ir padiskutuot sia tema forume ir beabejo pamirst...
- Arunas, 20
- Forumo Liūtas
man labai idomu tada kas ten per drauges jei daves su tavo vyru. cia irgi toks geras klausimas.
na taip vyras kvailys ir t.t. bet drauges( tai net nepavadinciau ju draugem) negeresnes
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
Arunas, 21 wrote:man labai idomu tada kas ten per drauges jei daves su tavo vyru. cia irgi toks geras klausimas.
na taip vyras kvailys ir t.t. bet drauges( tai net nepavadinciau ju draugem) negeresnes
čia būtų galima tiesiog labai padėkoti už gerą klausimą... va iš tikrųjų, kaip ten su tom neva draugėm???
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
čia nuo kada tu Tomuk patapai Gintare??
- Tomas
- Forumo Fantomas
Diva, 34 wrote:
čia nuo kada tu Tomuk patapai Gintare??
nu pimpalika palikim ir nekastruokim bet vistiek net nukastruotas arklys uosto kumelas
- Sigitas
- Forumo Fantomas
Nu neblogai uzsvaigai... ypac kada nezinai esamos situacijos... saunuolis!
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
dauguma vyru suka y kaire o keik moteru suka y desne cia jau susvaigai
- Irmantas, 24
- Forumo Liūtas
Sigitas, 24 wrote:Irmantas, 21 wrote:tai kam dar cia tokes temas darys mano vyras kiulys ka man su juo dart jei tu jau kaip keturi metai isikyrus pamirks jy viskas taskas versk nauja lapa gerule tu
tai kox dar mastymas kaip matai kad tu vyriu neydmi blyn cia kaskas ne to...Tam vyru jokio mastymo ir nebus kol nesupras ka prarado ir nuo kasko ragu negaus gal ir mastyt prades kaskada bet dar del to laukt reike kad ir pencijos ar dar kasko ne man tai cia visai neskamba
Pages Previous 1 2 3 4 5 6 Next
You must login or register to post a reply