Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 61 iki 80 iš 121

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Re: Pirmoji avarija...
Viktorija, 18 parašė:Karolina, 19 parašė:Viktorija.. Jei nebūtum kalta, "per daug bėdų" tikrai neturėtum.
Per daug bedu turejau, nes buvo suzeisti MANO draugai
P.s. Zinot jus blogesni uz vantos lapus ant s.... is svetimos nelaimes sau smagia diskusija pasidaret, gal jus aplamai susikurkit tema "Pavarykim ant Viktorijos" , a? Juk butu smagu ir nebutu ne i tema jusu varymai 
Vikute.. saulele.. gi cia visi ir parase savo avarijas tam kad kiti jas aptartu.. ir apie jas padiskutuotu.. tai kokio galo tu cia rasei savo ivykius ? :? :V

- Gintautas, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Viktorija, 18 parašė:Karolina, 19 parašė:Viktorija.. Jei nebūtum kalta, "per daug bėdų" tikrai neturėtum.
Per daug bedu turejau, nes buvo suzeisti MANO draugai
P.s. Zinot jus blogesni uz vantos lapus ant s.... is svetimos nelaimes sau smagia diskusija pasidaret, gal jus aplamai susikurkit tema "Pavarykim ant Viktorijos" , a? Juk butu smagu ir nebutu ne i tema jusu varymai 
aciu vikut as irgi blogesnis uz vantos lapa ant s... 

- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Jokie čia ne varymai. Pvz. aš asmeniškai, nesuprantu, kaip tu nesupranti. Ir jokia čia ne "smagi diskusija". Jei nemoki pastovėt už save, ir argumentuot kodėl yra taip ir ne kitaip, mano nuomone nieko iš tavęs gero. Ir visiškai nieko asmeniško, taip pasakyčiau kiekvienam. Tiesiog jei kažką teigi, pasistenk argumentuot ir įtikint, o ne tiesiog sakyt kad yra taip ir viskas. Nes kaip jau turėjai pastebėt, niekas tuo nepatikės. Thats it.
Į temą: šiandien man į užpakalį įvažiavo kamštyje.. Bet baigėsi viskas laimingai, išsiaiškinom be policijos, susitarėm viską ir draugiškai išsiskirstėm 

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Karolina, 19 parašė:Jokie čia ne varymai. Pvz. aš asmeniškai, nesuprantu, kaip tu nesupranti. Ir jokia čia ne "smagi diskusija". Jei nemoki pastovėt už save, ir argumentuot kodėl yra taip ir ne kitaip, mano nuomone nieko iš tavęs gero. Ir visiškai nieko asmeniško, taip pasakyčiau kiekvienam. Tiesiog jei kažką teigi, pasistenk argumentuot ir įtikint, o ne tiesiog sakyt kad yra taip ir viskas. Nes kaip jau turėjai pastebėt, niekas tuo nepatikės. Thats it.
Į temą: šiandien man į užpakalį įvažiavo kamštyje.. Bet baigėsi viskas laimingai, išsiaiškinom be policijos, susitarėm viską ir draugiškai išsiskirstėm 
>> Karolyte... tikiuosi visi sveiki ? :?

- Gintautas, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
ir vel ant manes uzsipuole
:)juokauju.uzsiminkit kuri cia kritikuojat:)

- Lina, 27
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs

- Tomas, 27
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Pirmoji avarija man bus ir paskutine taip kad chia neberashysiu

- Tomas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Gintautas, 25 parašė:ir vel ant manes uzsipuole
:)juokauju.uzsiminkit kuri cia kritikuojat:)
jei moderatorius duoda tau perspejima nereikia nervintis
nes greitai gelta gali susirgti
Tomas, 27 parašė:Pirmoji avarija man bus ir paskutine taip kad chia neberashysiu
nu cia tai prikolinai
gali ir lovoi numirti
maza kas gali atsitikti...nebutinai viskas atsitinka kelyje.

- Gintautas, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
aciu tomai as dar ir nervuotas:)

- Viktorija, 17
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Karolina, 19 parašė:Jokie čia ne varymai. Pvz. aš asmeniškai, nesuprantu, kaip tu nesupranti. Ir jokia čia ne "smagi diskusija". Jei nemoki pastovėt už save, ir argumentuot kodėl yra taip ir ne kitaip, mano nuomone nieko iš tavęs gero. Ir visiškai nieko asmeniško, taip pasakyčiau kiekvienam. Tiesiog jei kažką teigi, pasistenk argumentuot ir įtikint, o ne tiesiog sakyt kad yra taip ir viskas. Nes kaip jau turėjai pastebėt, niekas tuo nepatikės. Thats it.
Gaila kad cia tik netas, idomu kaip sneketum realiai
P.s. Taip tau ir reikia ;D

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Viktorija, 18 parašė:Karolina, 19 parašė:Jokie čia ne varymai. Pvz. aš asmeniškai, nesuprantu, kaip tu nesupranti. Ir jokia čia ne "smagi diskusija". Jei nemoki pastovėt už save, ir argumentuot kodėl yra taip ir ne kitaip, mano nuomone nieko iš tavęs gero. Ir visiškai nieko asmeniško, taip pasakyčiau kiekvienam. Tiesiog jei kažką teigi, pasistenk argumentuot ir įtikint, o ne tiesiog sakyt kad yra taip ir viskas. Nes kaip jau turėjai pastebėt, niekas tuo nepatikės. Thats it.
>> Viktorija.. tu galva naudoji tik kam kad i ja detum maista ir kad i skrandi neprilytu ?
> tu kvaila ar tik apsimeti..
:? tokiais dalykais juokauti...
> saunuole tu tikra lietuve.. :V

- Viktorija, 17
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Linas, 19 parašė:Karolina, 19 parašė:Jokie čia ne varymai. Pvz. aš asmeniškai, nesuprantu, kaip tu nesupranti. Ir jokia čia ne "smagi diskusija". Jei nemoki pastovėt už save, ir argumentuot kodėl yra taip ir ne kitaip, mano nuomone nieko iš tavęs gero. Ir visiškai nieko asmeniško, taip pasakyčiau kiekvienam. Tiesiog jei kažką teigi, pasistenk argumentuot ir įtikint, o ne tiesiog sakyt kad yra taip ir viskas. Nes kaip jau turėjai pastebėt, niekas tuo nepatikės. Thats it.
;D o kas baisaus gali nutikti kai tik kamsty i jos masinos gala kita masina atsiremia?

- Viktorija, 17
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Linas, 19 parašė:Viktorija, 18 parašė:Karolina, 19 parašė:Jokie čia ne varymai. Pvz. aš asmeniškai, nesuprantu, kaip tu nesupranti. Ir jokia čia ne "smagi diskusija". Jei nemoki pastovėt už save, ir argumentuot kodėl yra taip ir ne kitaip, mano nuomone nieko iš tavęs gero. Ir visiškai nieko asmeniško, taip pasakyčiau kiekvienam. Tiesiog jei kažką teigi, pasistenk argumentuot ir įtikint, o ne tiesiog sakyt kad yra taip ir viskas. Nes kaip jau turėjai pastebėt, niekas tuo nepatikės. Thats it.
>> Viktorija.. tu galva naudoji tik kam kad i ja detum maista ir kad i skrandi neprilytu ?
> tu kvaila ar tik apsimeti..
:? tokiais dalykais juokauti...
> saunuole tu tikra lietuve.. :V 
Aciu zinau kad as tikra lietuvaite
O galva man tik del grozio - kur kitur galeciau deti tokias nuostabias akis? ;D

- Gintautas, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
grazi ir smaiksti

- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
baisi ir durna greiciau, bet tai tik mano nuomone.

- Marius, 23
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Maziau galvokit apie tas avarijas ir viskas bus ore ;>

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Aleksandras, 22 parašė:baisi ir durna greiciau, bet tai tik mano nuomone.
na nei proto nei patrauklumo pas tokia pempe buti negali.. :V jei taip kalba .

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Viktorija, 18 parašė:Linas, 19 parašė:Karolina, 19 parašė:Jokie čia ne varymai. Pvz. aš asmeniškai, nesuprantu, kaip tu nesupranti. Ir jokia čia ne "smagi diskusija". Jei nemoki pastovėt už save, ir argumentuot kodėl yra taip ir ne kitaip, mano nuomone nieko iš tavęs gero. Ir visiškai nieko asmeniško, taip pasakyčiau kiekvienam. Tiesiog jei kažką teigi, pasistenk argumentuot ir įtikint, o ne tiesiog sakyt kad yra taip ir viskas. Nes kaip jau turėjai pastebėt, niekas tuo nepatikės. Thats it.
;D o kas baisaus gali nutikti kai tik kamsty i jos masinos gala kita masina atsiremia?
>> tu vel savo rebtuve ausini kai nzn aplinkybiu..
tu tiesiog "nepakartojama"
b 

- Gintautas, 23
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Aleksandras, 22 parašė:baisi ir durna greiciau, bet tai tik mano nuomone.
nu tai fotkese jos tai nieko.

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Gintautas, 25 parašė:Aleksandras, 22 parašė:baisi ir durna greiciau, bet tai tik mano nuomone.
nu tai fotkese jos tai nieko.
>> Gintautai fotoshopas ir shaklius gali viska
>> bet cia kalbesim apie avarijas o ne apie ta butybe.. 
Žinutės: nuo 61 iki 80 iš 121
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.