61

Re: RANKDARBIU KLUBAS

nzn nzn big_smile cia jau toks labai kompromituojantis klausimas ;D

62

kur  jau ne paprastas klausimukas tongue

63

Vaiva, 19 wrote:

Ieva ir kokiais rankdarbiais uzsijimineji?

as ir tik dabar supratau ka Auris turejo galvoj ;D;D;D oi, tie berniukai ;D db sumasciau, kad jei busiu svietimo ministre, reiks patobulint mergaiciu technologiju pamokas, nerimo tema big_smile praplesti ja, kad labiau islavintume ranku koordinacija ;D

64

big_smile ...eh akip Vaiva sugedino cia mane tokiais tardymais...:D atsoko noras but poshliam net ;D

65

Auri, nesitikejau is taves tokiu zodziu big_smile

66

idomios cia diskusijos uzvire po mano pasisakymo big_smile na jei kalbant apie tai,del ko cia renkames kalbeti,tai megstu nerti smile mano pacios nerta suknele matoma vienoje mano nuotrauku smile

67

Na mėgstu kryželiu siuvinėti :::818

68

Auri> tai gal gerai padariau,kad atsaoko fantazija but posliam berniuku smile
Ingrida> patikek as ir kaskaip nepagalvojau,galvojau paprasta klausima klausiu..
Viktorija> o kaip fainiai nes man ir siuvinejimas kryzeliu labai patinka gal kokiu darbeliu foto parodysi?

69

Vaiva> Foto šiuo metu neturiu, nes darbelių tik pora, labai daug esu pridovanojus, o dar kiek mokyklai esu palikusi... o dabar meškiuką ant arklio siuvinėju smile

70

Viktorija> tai kaip ir as... mokyklai su klasiokemis toki didziuli issiuvinejom...(bet kaip mama sako kad ten panasiai viena pati tai padarei)  o del dovanojimu,as tai kaskaip nesirystu savo darbu dovanoti,nes visada matau visokiu klaidu... ir atrodo kur jis des toki darba kuris nera geras..

71

Vaiva> Šiaip esu padovanojusi tik du darbelius..Vieną tai išsiuvinėjau broliui didelį juodą skrorpioną (pagal zodiaką), o antrą krikštų mamai išsiuvinėjau Kalėdų proga, bet dabar neatsimenu ką, beroc kaškas su gamta susiję nelabai pamenu, nes siuvinėjau gal prieš kokius 1-2 metus, bet išsiuvinėjau todėl, nes jai labai patinka siuvinėti darbai. O dabar retai kada pasijamu siuvinėti, nes nelabai ir laiko yra, juk vasara smile

72

http://forumas.ieskok.lt/imgload/4615  mano darbas...

73

Vaiva gražus labai smile Man tai labai neišeina padaryti tuos apsiuvinėjimus...

74

Viktorija> patikek mano nemegstamiausias darbas tas apsiuvinejimas...pirmas mano didesnis darbas...siaip mano mama apsiuvineja jei paprasau smile

75

Vaiva, 19 wrote:

Ingrida> patikek as ir kaskaip nepagalvojau,galvojau paprasta klausima klausiu..

Vaiva, kiek pastebejau, tai tavo plaukai siek tiek banguoti, o Auris, matyti, kad kerpas juos trumpai, nes lb jau jie garbanojas tongue

76

Ingrida> mano plaukai kai slapi yra banguoti,o Auris sake kad nusikirpo plaukus labai graziai ir sake kad as pamatysiu tai kai valgysim ledus (ar jau supavydejai? nes labai noriu  ;D )

77

oi oi oi tongue nesupavydejau tongue big_smile ko cia man pavydet? big_smile wink as su juo zadu valgyt ledus kai jis dar kokiu 15 kartu nusikirps juos big_smile:D:D

78

Ingrida> o turetum, nes rimtai valgiau ledus ir maciau jo plaukus big_smile
O kaip zmones kiti kaip jusu uzsiemimai rankdarbiais?

79

kaip apie zvaigzde kokia tu cia prabilai :Dziurek, gal kokia muza jis tavo pataps ir sedevriuka padarysi tongue wink

80

tai kad as jau darau tokius zmoniu buciuojantis.. niekaip ju neuzbaigiu,nes man laba nepatinka masinines siules kur reikia daryt(a kaip ten vadinasi kai reikia apvesti paveiskliukus) o del izimybes tai kad ne jis ne toks nu bendrai ka as zinau gal ir yra bet as nezinau smile