1

Tema: Švelnios tiesos nebūna.

Kada sakyti tiesą... ar tiesos sakymas visada pateisinamas... ar gali būti pusiau tiesa...

2

Re: Švelnios tiesos nebūna.

Kiekviena tiesa yra yra verta trupucio melo prieskonio ... antraip  tiesa butu tokia saldi , kad virstu i saldu mela ...   Todel as manau , kad pats geriausias variantas yra - PUSIAU TIESA ...

3

na, as manau, yra akimirkos, kada galima apsimeluoti, kada galima truputi nutyleti.. ir kada privalai pasakyti tiesa ..  bet kazkaip mes, zmones, pastaraja tempiam per ilgai...

4

Stai tu Nijole , esi visiskai teisi !!!! Zmones per ilgai delsia sakyti tiesa ... ir tada ta tiesa virsta beprasme ... nes ja nebetikima ... va ..

5

melages

6

tiesa nei švelni, nei su spygliais... ji tiesiog arba yra, arba ne.... :::305 o jums labai patinka, kai jums kažką pusiau pasako, pusę nutyli??? Arba meluoja tiesiai į akis? :::209 man tai visai nepatinka. :::127:::127:::127

7

nesuprantu kam si filosofine diskusija apie savaime suprantamus dalykus?

8

kokia bebutu, bet tik tiesa.

9

Jolanta, 38 parašė:

ačiū Dievui yra dar kitų, o tai galvojau, kad jau viena tokia likau... :::608

10

...kuo ilgiau ruošies pasakyti tiesą, tuo daugiau per tą laiką pasakai netiesos...  Tiesa visada tiesa, tik nebūtina ją pasakyti pačiu drastiškiausiu būdu...

11

man geriau saldus melas... tik jis neturi daznai kartotis..

12

Uršulė, 21 parašė:

man geriau saldus melas... tik jis neturi daznai kartotis..

Taigi betkoks melas, net ir saldus, laikui begant, "islenda"... manai tai geriau?
Gal geriau visai nieko nesakyti...? Juk nevisuomet tylejimas reiskia teigiamus atsakymus i klausimus ir panasiai... big_smile

13

as tai ir norejau pasakyti. sakykim, jei mano draugas butu man neistikimas as nenoreciau to suzinoti.

14

Ursule, bet ateis diena, kai suzinosi... ir nemanau, kad bus tau jeee :V nemanau.. vis tiek sakysi eik tu :{} << tik nezinodama tiesos tu nuvilkinsi akimirka, kai tu ji pasiusi pievomis palakstyt :V

15

Narvydas, 21 parašė:

melages

Mano nuomone , vyrai meluoja dazniau .. ir ju melas buna daug kartu skaudesnis !!!!!!!!!!

16

Diva, 34 parašė:
Jolanta, 38 parašė:

ačiū Dievui yra dar kitų, o tai galvojau, kad jau viena tokia likau... :::608

> aiskiu kad tiesa.. kam graziai ipakuoti fekaliju kruva ir ja itekti jei gali viska resti tiesiai sviesiai :?

17

Tiesiog atsisakai atsakyti :::818 sakai ...Tai sameninei ir privatus dalykai PONE  :::036
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Nereikia viska visiems sakyti ar meluoti :V NE TAVO REIKALAS :::917 ir viskas smile
........................................................................

Pradžia
Chatas ir žaidimai

Švelnios tiesos nebūna.    KODEL TEMA RANDASI ciatas ir zaidimau kataloge :?

18

manau ne viska galima pasakyti,bet jai sakyti tai tik tiesa,kokia ji bebutu ziauri,nes veliau ar anksciau ji kaip yla islys is maiso!

19

jaigu nezinai,meluoti ar sakyti tiesa,tai geriau patylek!!! cia kiekvienos asmenybes privatus reikalas,kas ka turi zinoti,ir kas ko neturi zinoti,taip ir pasirenkama,sakom tiesa,arba meluojam.............

20

as kartais tiesos net nenoriu zinoti :::a55