21

Re: Švelnios tiesos nebūna.

pometu suzinojau,kad mano zmona neistikima..kaip man elgtis,patarkit..

22

kaip galima elgtis?buvo vienas kartas, bus ir antras ir trecias, zmogus nesikeicia jis tik prisitaiko prie situacijos

23

mes 16 metu kartu..............................

24

aisku as neisivaizduoju ka reiskia prabutisu zmogumi tiek metu, pabandykit likti kartu, bet ar iseis jums paciam manau kad tikrai ne...

25

mums paciam gal ir yra noras..........,bet principai nebeleidzia....

26

Benas, 37 parašė:

čia ta prasme, kad nuo to laiko, kai ji buvo tau neištikima, praėjo metai ir tik tada tu sužinojai??? o tai ką čia pridarysi? tai nieko daryt jau nereikia - metus po to gi jau pragyvenai, reiškia galima ir toliau gyvent.... smile Kaip sakoma: po mūšio kumščiais nemojuojama... smile

27

Benas, 37 parašė:

O kaip suzinojai?

28

Vasarė, 29 parašė:
Benas, 37 parašė:

O kaip suzinojai?

Aptiko ant virtuves stalo big_smile desra buva uzstrigus mikrobangei big_smile
(ar nemanai kad nori bicas kersto ;( o ne prisiminti ta akimirka ;/ )
as Benai pakalbeciau su ja ramiai ir iaiskinciau kad jei nori eik ir dulkinies su kuo nori bet uztat isejus negryszti atgal, ir nekisi sva snuki kaip niekur nieka

29

būna sventas melas ir nieksiska tiesa. nieksiskos tiesos geriau nesakyti, pvz. serga ligonis ir nesiuloma sakyt "tu tuoj mirs". o tokiu atveju kaip Beno, gal butu neprosal pasikalbet ir su treciu asmeniu privaciai, pvz su psichologu, jei laiudis neuzpyks pasiulyciau ir su kunigu pasikalbet ir nemanau, kad tai silpnumo pozymis, silpnas esi kai griebiesi kumscio ar panasiai. paliktas toks reikalas pastoviai islys gyvenime, reiktu ji kazkaiptai neutralizuot sau ir aplinkai nepakenkus, aisku jei tai imanoma...

30

nors ir sakydami tiesa mes kaskiek meluojame,nepasakome viska ka galvojame...visada ir visyr tiesa.nes tada pats jautiesi geriau ir zinai kad bus geriau.

31

ir as manau kad labai karcios tiesos sakyti negalima,arba ja reikia biski paspalvinti,o dar geriau sulaukt momento tinkamiausio ir pasakyt teisybe...nes man dabar irgi yra tokia panasi situacija su melu,nes esu uzsienyje,o lietuvoje visi(tevai,draugai,vaikinas) galvoja kad as cia studijuoju,o is tikro net nieko panasaus,cia dirbu dideleje firmoje ir esu isitikinusi kad jeigu pasakyciau tarkim tevam ka cia veikiu,tada jie lieptu pasirinkti "mes arba uzsienis..."
taigi yra kartais situaciju,kurios vercia net prie geriausiu noru sakyti mela

32

Gabija, 21 parašė:

ir as manau kad labai karcios tiesos sakyti negalima,arba ja reikia biski paspalvinti,o dar geriau sulaukt momento tinkamiausio ir pasakyt teisybe...nes man dabar irgi yra tokia panasi situacija su melu,nes esu uzsienyje,o lietuvoje visi(tevai,draugai,vaikinas) galvoja kad as cia studijuoju,o is tikro net nieko panasaus,cia dirbu dideleje firmoje ir esu isitikinusi kad jeigu pasakyciau tarkim tevam ka cia veikiu,tada jie lieptu pasirinkti "mes arba uzsienis..."
taigi yra kartais situaciju,kurios vercia net prie geriausiu noru sakyti mela

o tai kaip tevams gryzus irodysi, kad mokeisi? manau anksciau ar veliau jie suzinos, pati gi zinai, jog mazas melas greitai gali virst dideliu ir negraziu melu, arba siaip didele nelaime... aisku tikekimes, kad visksas susitvarys gerai ir tevai suptras.

33

tai dar kol nevaziuoju namo nesuku sau galvos,ka sakysiu...o anksciau ar veliau tai zinau kad suzinos...bet mano naudai yra dar ir tai kad jie jau turbut bet ko is manes tikisi,jau niekas nenuostabu... :::810:::608 na bet siaip ar taip zinau kad darau negerai ir tikiuosi kad viskas bus gerai

34

Gabija, 21 parašė:

tai dar kol nevaziuoju namo nesuku sau galvos,ka sakysiu...o anksciau ar veliau tai zinau kad suzinos...bet mano naudai yra dar ir tai kad jie jau turbut bet ko is manes tikisi,jau niekas nenuostabu... :::810:::608 na bet siaip ar taip zinau kad darau negerai ir tikiuosi kad viskas bus gerai

galesi pasakyti kad atlieki praktika ;D paskui pasakyti kad turi baigti papildomus dalykus susijusius su busima prifesija big_smile galu gale kai jau nebus kur detis pasakysi kad gavai posta kuris susijes su tavo darbu ir tai sancas kuris pasitaiko viena kart gyvenime ...tevai supras

35

tai ir dabar" suku rura" kaip tik sugebu...na,kokiem 4 metam turiu pasiteisinima,nes pasak manes ,ten mokslai vyksta irgi lygiai kaip lietuvoje:::757:::822 ,kad normalus bakalauras 4 metai,o dokumentas nepalyginamas su lietuvisku ir taip toliau ir panasiai...va,tokius vejus ir buriu tevam...
tik va,su vaikinu ir draugais biski sunkiau,nes ju neina taip lengvai apip... nu zodziu...

36

Gabija.. o tu siaip kazkoki atsakomybes jausma turi ? nes  skaitau ir nesuvokiu, kaip tokius dalykus gali meluoti artimiausiems zmonems :V nesuvokiu :::921
>> as tai siaip gera melage, kai zinau, kad reikia ir noriu meluoti.. moku meluoti.. bet zmonems, kuriais as pati tikiu, kurie man yra (ar buvo) viskas, ka atrodo turiu gyvenime, tai nemeluosiu ne uz ka.. na, as gal dar jauna, bet nesuvokiu tokio dalyko, kai sukama i kaire ir tylima << juk :::123 kazkam i sirdele krauni :?
>>> o del tikros tiesos.. as visada pasakau zmogui, ka apie ji manau, jei jis manes paklausia..  kartais sunkiai, bet pasakysiu..

37

Nijolė, 21 parašė:

Gabija.. o tu siaip kazkoki atsakomybes jausma turi ? nes  skaitau ir nesuvokiu, kaip tokius dalykus gali meluoti artimiausiems zmonems :V nesuvokiu :::921
>> as tai siaip gera melage, kai zinau, kad reikia ir noriu meluoti.. moku meluoti.. bet zmonems, kuriais as pati tikiu, kurie man yra (ar buvo) viskas, ka atrodo turiu gyvenime, tai nemeluosiu ne uz ka.. na, as gal dar jauna, bet nesuvokiu tokio dalyko, kai sukama i kaire ir tylima << juk :::123 kazkam i sirdele krauni :?
>>> o del tikros tiesos.. as visada pasakau zmogui, ka apie ji manau, jei jis manes paklausia..  kartais sunkiai, bet pasakysiu..

cia ne sazines reikalas...cia gyvenimas toksai..ir manau kad reikia daug sazines tureti tam ,kad meluoti sitokius dalykus..o tai darau ne del ju ,o del saves,nes galvoju apie savo ateiti,nes gyvensiu as,o ne jie,,,
ir jei to neisbandyciau,tai gal po daugelio metu gaileciausi kad praradau gera sansa...manau kad geriau gailetis to ka padarei,o ne to ko nepadarei...
va taip,Nijole,...ir jokio :::123 as jiem niekur nekraunu...

38

na apie :::123 krovima as siejau su kita tema :? apie poros tarpusavio santykius ir ejima i sonus ar siaip kai ko nepasakyma :V o ne apie tavo atveji.. apie tave tik pirma pastraipele buvo :V
>> na suprantu, kad tu gyvensi... bet gal tada tavim tevai nepasitiki ar kas :? kad tu jiems negali pasakyti, kad tu nesimokai, o dirbi tik :? as manau, kad jie suprastu :?