Re: Mergina geriau kai kuda ir kai apvalesne? :)
tai aisq kad reikia apvaloku! Su jomis ir smagiau ir silciau. O su tomis kudomis tai tik nervas ir tejama ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Mergina geriau kai kuda ir kai apvalesne? :)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
tai aisq kad reikia apvaloku! Su jomis ir smagiau ir silciau. O su tomis kudomis tai tik nervas ir tejama ;D
Auri>> sudominai kodel tas nervas taip ima?m?
tai kad tos kudos vis parinas del savo svorio ir tas paras kaupiasi ir poto islieja visa tai ant aplinkos tai ir pats parinies...
Auri, tai isvada tokia, kad tave vien kudos grazios merginos supa? :)asmeniskas klausimas, tu sesiu ar broliu turi?
Auri>>matai kaip cia visia as apie tai nepagalvojau..
Ingrida>> juk ne veltui berniukas saldainiukus tai ne nuostabu kad aplink daug merginu...
nepykite, bet nezinojau, kad Auris tirpsta sauleje
man tai labiau patinka kudos, bet aisku ne lentos
Viskam turi būt saikas. Panelė ir su barankom ant pilvo gali būt labai graži, jei tos barankos nesivelka žeme Ir išvis, dėmesį reikėtų kreipt į bendravimą ir t.t...
Kūdos... baisu man į jas žiūrėti... Pritariu Betaričei, apvalumai gražu. Net pati nesistengiu mesti svorio, o turėti apvalumų
Viktorija> tai kad pas tave tu apvalumu net neaptikta...
yra zmoniu kuriems pritinka but ploniems o kitiems apkununiems...
Vaiva> yra tų apvalumų, tik ant nuotraukų taip neatrodo. Jaigu mano brolis man pasakė komplimentą "žiūrėk kaip tu atrodai, koks pas tave pilvas, tu svorį mesk!"...
Kudesnes geriau... Bet, nesakau, kad apvalios nepatrauklios... Paprasciausia susitaikau su tuo, kad tiesiog pas ja sutrikusi medziagu apykaita...
Viktorija> jei mano mama man sako kad pas mane celiulitai ir as stora? nejau imsiu ir as sprotuosiu ne velnio... ir man brolis sako kad sustambejau ir gerai patys jie abu nekusta..
Vika > Kokie dar celiulitai? baik tu juokus... :? :?
as nesuprantu kas cia per vardu painiojimas sia savaite, beje, ir praeita...Vaiva, Vaiva cia rase apie celiulita
Ingrida> gaudyk nauja mada ;D ;D ir tu
kad as niekad ju nesivaikau :? man netinka tai, kas madinga
faina visokios vienoms tinka buti kudoms, kitoms tinka buti apvalainoms. Labiausiai patinka pakankamai kudos, pasportavusios, su stangriais uzpakaliukais
jamam
Jamam tai jamam ~
nesamone cia isvis. nemanau kad galima pasakyt geriausios apvalesnes arba kudesnes. kiekvienam zmogui kitaip. ir isvis tam kuriem patinka apvalesnes nereiskia kad neisimyles storos niekad.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 7 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Mergina geriau kai kuda ir kai apvalesne? :)