1

Tema: padekite surasti....

LABAI PRASAU PADEKITE SURASTI MERGINA BUVUSIA
VARDAS:viktorija chrebtova GYVENA AR GYVENO VILNIAUS RAJONE ŠUMSKE.

JOS SENO NUMERIO SKAICIAI 86..61307

LABAI PRASAU JAI KA ZINOTE PARASYKITE MAN I ONE.LT
MANO EMAILAS YRA   viciok1@one.lt

ATSILYGINSIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2

Re: padekite surasti....

hm.. idomu, kas butu tas idiotas/**** kuris/kuri parduotu drauga/drauge?

3

Yra paiesku tarnybos visokios..jos uzsiema tuo..:D

4

joa Viktorai eik i atlesk ;D

5

ir kuo tu cia atsilyginsi?? grybais?
>>>kaip kokio suniuko tu jos ieskai?

6

pamegink galinej kisenej paieskot. as ten tokiu dalyku pas save randu kad ohohoho

7

jei neturit ka pasakyt, uzciaupkit srebtuves, jau rimtai nervinat savo durnais komentarais.

8

Aleksandrai - nesikarsciuok.. tarkim mane nervina isvis tokios temos.. tai ka? imt visas ir trint is eiles? big_smile

9

Deividas, 23 parašė:

Aleksandrai - nesikarsciuok.. tarkim mane nervina isvis tokios temos.. tai ka? imt visas ir trint is eiles? big_smile

Pirma manes paklausk, jei pasakysiu - taip, tada trink..:D Ne rimtai tokiu temu kur trint galima vos pasirodzius nemazai..Bet va sita gal ir nera tokia kvaila..juk aiskiai parasyta kad zmogui reikalinga info ir t.t.. Juk nesulyginsi sitos temos su pvz tokios figuros kaip "Birutele 23 ar 22" nepamenu kuriamomis temomis..:D

10

Deividas, 23 parašė:

Na... ne visas is eiles, bet kaikurias galetum ir pratrint... big_smile
Nemanau, kad kazkas blogo galetu nutikt del to... big_smile

11

Tomas, 27 parašė:
Deividas, 23 parašė:

Pirma manes paklausk, jei pasakysiu - taip, tada trink..:D Ne rimtai tokiu temu kur trint galima vos pasirodzius nemazai..Bet va sita gal ir nera tokia kvaila..juk aiskiai parasyta kad zmogui reikalinga info ir t.t.. Juk nesulyginsi sitos temos su pvz tokios figuros kaip "Birutele 23 ar 22" nepamenu kuriamomis temomis..:D

> o ziuriu forumo visuoomene jau ir vienas kita isidemetki spejo wink
>> as irgi jau daug zmoniu atgaminu. kai kurie simpatiski kai kurie antipatiski wink taip ir turi buti

>>>>>
Viktorai kaip sekasi ieskoti  ? :?

12

Linai >> kaip gali zmones neisidemeti kad juos visada regi smile as tai kaskaip avarus greiciau pamenu zmoniu smile

13

Vaiva, 18 parašė:

Linai >> kaip gali zmones neisidemeti kad juos visada regi smile as tai kaskaip avarus greiciau pamenu zmoniu smile

todel as niekad nekeiciu avataro, kad zinotu, kad cia as :pp
o kuom sita tema tokia ypatingai bloga ? zmogus iesko, del kazkokiu priezasciu, greiciausiai beviltiskai, jei tokioj vietoj. tegul bando laime, o gal pasiseks. kam cia iskart varyt ant zmogaus.

14

Aleksandras, 22 parašė:
Vaiva, 18 parašė:

todel as niekad nekeiciu avataro, kad zinotu, kad cia as :pp
o kuom sita tema tokia ypatingai bloga ? zmogus iesko, del kazkokiu priezasciu, greiciausiai beviltiskai, jei tokioj vietoj. tegul bando laime, o gal pasiseks. kam cia iskart varyt ant zmogaus.

as ir taip pat>> tai kas nors jai padeda surasti ta zmogu?

15

[isbraukta cenzuros]....!!!!

16

liewesnes temos turbut negalejot sugalwoti,..

17

Martynas, 16 parašė:

liewesnes temos turbut negalejot sugalwoti,..

sugalvok geresne genijau, o tada kritikuok.

18

bliamba na jus ir prajuokinote:DDDDD  oj komedija o ne  draugeliai:DDDD  aciu...bet jau isejo kita susirasti

19

pff:DD eik y atleisk ir suras:DDDD

20

as jau radau bet kita....bet vis tiek labai pasiilgstu saviskes