1

Topic: Išdavystė

Ar atleistumete isdavyste pirma karta?
Ar atleitumete bucini skirta kitam (-ai), apkabinima, naktini pasimatyma, romantiska vakariene. nakti?

2

Re: Išdavystė

Visi zmones klysta, visi zmones daro klaidas ... nevisada gyvenimas teisingas. Jai tu myli zmogu ir jai jis tave myli tik kazkur suklupo tu atleisi o jis atsiprasys ...
Aisku kai tai pradeda kartotis gal tada ir viskas ... Bet vienas kartas ne kartas ... gyvenimas yra gyvenimas, seksas yra seksas ...

3

nezinau, gal taip, gal ne, anksciau nebuciau atleides smile ... dabar gal smile bet pasitikejimas kristu zmogumi, tai itakotu santykius, tikriausiai po to , kad ir atleisciau, vistiek issiskirtumeme

4

Siuo metu mastant - atleisti niekaip negaleciau... Taciau kai myli zmogu, ir jei tikrai labai myli, turi atleisti.. Uz poros menesiu isvyks mano mylimoji pusei metu.. ir kas tada? Man baisu, galvoje kribzda milijonai minciu ir nebezinau ka daryti.. atrodo isprotesiu.. o jai tai ten bus faina, del to dziaugiuosi, bet jei ji nueitu kairen... sunku butu tai suprast ir atleist!!! Nesvarbu, kad gyvenimas tesiasi, o PETRAS neteisingai masto! SEKSAS nera vien tik SEKSAS. Tai yra rysys tarp dvieju labai artimu zmoniu, ir jei i ju tarpa isikisa dar kazkas, jau nebelieka to artumo, ir niekada nebebus... Visada risiminsi ir tau pasidarys skaudu!
Gal ir atleisciau, bet nebemyleciau taip kaip mylejau ir myliu.. turbut geriau iskart iskart uzmust tokius jausmus.. a?

5

Nu nezinau ... gal jai peili i sona is jos gauciau tada jau sunkiau butu ... bet jai ji nuejo i sona tai vadinasi del to kaltas pats bent is dalies ... juk viskas turi but paaiskinimas ... Gal nesi geras lovoj, gal nesuteiki to ka suteike kitas ... Vienpuses kaltes nebuna ...
O kad seksas yra rysys tarp dvieju zmoniu tai taip, bet kartais tai gali tapt ir pramoga ... be jausmu ...

6

Aisku as gal isduot ir negaleciau savo drauges ar zmonos su kita ... bet gyvenimas keistas ... ir keistu dalyku nutinka ... kaip sakoma niekada nesakyk niekada

7

Seksas yra rysys ir jeigu esi istekejusi o atsirado rysys su kitu tai ka tada daryti?

8

Mariano, 22 wrote:

Siuo metu mastant - atleisti niekaip negaleciau... Taciau kai myli zmogu, ir jei tikrai labai myli, turi atleisti.. Uz poros menesiu isvyks mano mylimoji pusei metu.. ir kas tada? Man baisu, galvoje kribzda milijonai minciu ir nebezinau ka daryti.. atrodo isprotesiu.. o jai tai ten bus faina, del to dziaugiuosi, bet jei ji nueitu kairen... sunku butu tai suprast ir atleist!!! Nesvarbu, kad gyvenimas tesiasi, o PETRAS neteisingai masto! SEKSAS nera vien tik SEKSAS. Tai yra rysys tarp dvieju labai artimu zmoniu, ir jei i ju tarpa isikisa dar kazkas, jau nebelieka to artumo, ir niekada nebebus... Visada risiminsi ir tau pasidarys skaudu!
Gal ir atleisciau, bet nebemyleciau taip kaip mylejau ir myliu.. turbut geriau iskart iskart uzmust tokius jausmus.. a?

na bus kaip bus, jei ji nueis i kaire, tai ji bloagai pasielgs, tu liksi toks pat, tad viskas bus ok,
isivaizduok , kad tai jos problemos, na o tu turi jai padeti buti istikimai ir tiek smile

9

nu jei tikrai myleciau atleisciau...ir imanoma atleist ne viena karta...

10

meile buna akla tai brigita man idomu kiek kartu tu galetum atlaist ??? jai kartotusi !!!! as 1 karta atlaist galiu jai kazka jauciu zmogui bet jai atsitiks 2 tai tada viso gero nors as ta zmogu myleciau stiprai ar be galo isdaviste yra isdaviste !!!

11

Šiaip išdavysčių neatleidžiu, bet jei taip kartais nutiktų, kad atleisčiau, tai antrą kartą to paties neatleisčiau, nes pirmą kartą galima pasiteisint tuo, kad žmonės klysta ir mokosi iš klaidų, o antrą kartą? Jau juk turėjo pasimokyti iš savo praeitos klaidos. Ar ne taip? Antrai išdavystei pateisinimų nėra.

12

Darius, 22 wrote:

Ar atleistumete isdavyste pirma karta?
Ar atleitumete bucini skirta kitam (-ai), apkabinima, naktini pasimatyma, romantiska vakariene. nakti?

visu pirma isitikinciau kad tai tikrai romantiska vakariene o ne koks dalykinis susitikimas :? tai jei ji taip padarytu paimciau uz plauku ir ismesciau pro balkona ... pajuokavau ;D ...nu bet tikrai :::917

13

Petras, 21 wrote:

Nu nezinau ... gal jai peili i sona is jos gauciau tada jau sunkiau butu ... bet jai ji nuejo i sona tai vadinasi del to kaltas pats bent is dalies ... juk viskas turi but paaiskinimas ... Gal nesi geras lovoj, gal nesuteiki to ka suteike kitas ... Vienpuses kaltes nebuna ...
O kad seksas yra rysys tarp dvieju zmoniu tai taip, bet kartais tai gali tapt ir pramoga ... be jausmu ...

taip...pateisinti neistikimybe sunku,bet ar patys mes prie to neprisidedam..?juk vienas kaltas niekada nebuna.jei tavo partneris nuejo i sona,vadinasi kaltas tik tu.nesvarbu tu moteris ar vyras.juk zmogus kuris turi \labai gerai\  niekada nerizkuos to prarasti del vienkartinio nuotykio.na ,o jei tu ieskai,vadinasi tau kazko truksta.

14

Jolanta, 35 wrote:
Petras, 21 wrote:

taip...pateisinti neistikimybe sunku,bet ar patys mes prie to neprisidedam..?juk vienas kaltas niekada nebuna.jei tavo partneris nuejo i sona,vadinasi kaltas tik tu.nesvarbu tu moteris ar vyras.juk zmogus kuris turi \labai gerai\  niekada nerizkuos to prarasti del vienkartinio nuotykio.na ,o jei tu ieskai,vadinasi tau kazko truksta.

žmogus, ypač vyriškos giminės, toks durnas padaras, kad būtinai surizikuos, net jei ir viskas labai gerai ir nieko netrūksta... o jei pavyks rast geriau??!!! smile

15

nezinau...

16

pas mane buwoa tokia istorija kad asj per one.lt sjusiradaw saw fajna vajkina {emo} jis buwo toks fajnas asj jam pasakiaw kad ji myliu jis man irgy pasake kad mane myly, paskuj jis parase logyne as eskaw sexiu as jm sakaw o taw mane s neuztenka? jis sako asj noryu dawg sexiu
paskuj krc mes sjum juo sjumsipikom asj jam pasakiaw kad ji myliu o jis man pasake kad nemyli asj jo klawsiaw kodel tju mane nemyli? jiis atsako asj saw sjusiradav new mergyna
  taj yrgy isejo ISDAVISTE! bet asj ji myliu ir galyu jam atlejsty viska del mejlles i
ir dbr asj ji bandaw sjumsigrazynty
ir jam manes rejkejo ant 15 min
pas musu is pradziu buwo :::744
o dbr jaw :::736
asj norejaw sjum jo :::d61:::d17
ir dar norejaw nuo jo :::703
as ji :::714
asj ir jis :::419:::416:::207:::234:::609:::220

17

ne turbut

18

taip manau kad atleisciau,nes nezinai pats kokioje situacijoje gali atsidurti.ir gal kada reikes mylimo atleidimo bei supratimo:)

19

kas is to jei ir atleistum isdavyste, bet juk lieka nepasitikejimas, o ar zmones buna laimingi kartu, kai nepasitiki vienas kitu... as neatleisciau...

20

Manau, butu teisinga neatleisti, bet labai lengva sneketi, kai niekada nebuvai tokioje situacijoje...

>>. Viktorija, tu tai nebejuokink ziauriai daugiau ;D