41

Re: Išdavystė

visiskai sutinku su Sergejum. Fizine isdavyste nera tokia baisi, - baisu jei tave isduotu dvasiskai.

42

Buvau susidurusi su tokia situacija, po ilgu svarstymu as atleidau,nors sirdis labai skaudejo... smile

43

Jurga, 18 parašė:

Buvau susidurusi su tokia situacija, po ilgu svarstymu as atleidau,nors sirdis labai skaudejo... smile

Labai neteisingai padarei reikejo ,kai reikiant isdavikui ispudrint smegenis kartot kaip blogai pasielge . Nes jei po trumptu moraliniu pamokymu atelidai bus pretekstas dar 1 isdavimui ir zymiai slykstesniam.

44

Viktorija, 16 parašė:

pas mane buwoa tokia istorija kad asj per one.lt sjusiradaw saw fajna vajkina {emo} jis buwo toks fajnas asj jam pasakiaw kad ji myliu jis man irgy pasake kad mane myly, paskuj jis parase logyne as eskaw sexiu as jm sakaw o taw mane s neuztenka? jis sako asj noryu dawg sexiu
paskuj krc mes sjum juo sjumsipikom asj jam pasakiaw kad ji myliu o jis man pasake kad nemyli asj jo klawsiaw kodel tju mane nemyli? jiis atsako asj saw sjusiradav new mergyna
  taj yrgy isejo ISDAVISTE! bet asj ji myliu ir galyu jam atlejsty viska del mejlles i
ir dbr asj ji bandaw sjumsigrazynty
ir jam manes rejkejo ant 15 min
pas musu is pradziu buwo :::744
o dbr jaw :::736
asj norejaw sjum jo :::d61:::d17
ir dar norejaw nuo jo :::703
as ji :::714
asj ir jis :::419:::416:::207:::234:::609:::220

jetus marija šventas petrai :::921

45

Viktorija, 16 parašė:

pas mane buwoa tokia istorija kad asj per one.lt sjusiradaw saw fajna vajkina {emo} jis buwo toks fajnas asj jam pasakiaw kad ji myliu jis man irgy pasake kad mane myly, paskuj jis parase logyne as eskaw sexiu as jm sakaw o taw mane s neuztenka? jis sako asj noryu dawg sexiu
paskuj krc mes sjum juo sjumsipikom asj jam pasakiaw kad ji myliu o jis man pasake kad nemyli asj jo klawsiaw kodel tju mane nemyli? jiis atsako asj saw sjusiradav new mergyna
  taj yrgy isejo ISDAVISTE! bet asj ji myliu ir galyu jam atlejsty viska del mejlles i

Cia ligonio galbut peroksidines ar siaip ypac kvailos,blizguciu megejos tustutes mergos patirtis arba  tai bajeris tiesiog kazkokie provokacija bukumo ir tiek.Man nesitiki ,kad realiai taip buna ir dar pasakotusi tokias nesamones jei taip tai mano manymu 5meciai dar dedes palyginus su sio komentaro autore.. :::346

46 (redagavo Anna, 23 2010-01-19 03:19)

neatleisciau niekada...maza to, jo gyvenima paversciau pragaru...dar ilgai mane atsimintu ir tokiu klaidu daugiau nebedarytu!

47

Cha, jei jis braukia i sona, tada ir as braukiu i sona. Ir mes vienas kitam neskolingi. Ir sirdies neskauda ir verkt nereikia :::608

48 (redagavo Lina, 24 2010-01-19 16:14)

Isdavyste tada kai gyveni su zmogumi, augini vaikus, puoseleji bendrus planus ir svajones,  o jis slapta dar gyvena antra gyvenyma... o tokios kai isejo pas kita ar nubego silpnumo akimirka tai juoka tik kelia smile  nemyli nereikia smile tegu eina ir nesisukioja big_smile

49

Jurga, 23 parašė:

Cha, jei jis braukia i sona, tada ir as braukiu i sona. Ir mes vienas kitam neskolingi. Ir sirdies neskauda ir verkt nereikia :::608

Manai, taip paprasta buti neistikimai?
Kai kuriems taip, bet tikrai nevisiems.

Verkt nereikia, bet del sirdies tai drisciau pasigincytis.

50

manau jei pirma kart atleisi tai taip ir toliau darys ir zinos kad dar kazkiek kartu jam ar jei bus atleidziama tongue

51

Neatleisčiau..jei vaikinas tave tikrai myli ir gerbia, su jokia kita nesusidės.. bet aišku, yra ir atleidimo išimčių, tačiau labai labai retais atvejais.

52

Jeigu tai vienos nakties nuotykis tai kam nebūna:) Bet jeigu vakarienė, apsikabinimas švelnus burkavimas, tai čia naujo susižavėjimo ar net meilės pradžia smile Nes vyrai neriasi iš kailio tik dėl moterų, kurios jiems kažką reiškia smile

53

Priklausomai kiek ilgai pora kartu ishgyvenusi  pirmuase 2 - 4 bendro gyvenimo metuase sakyciau skirybos be kalbu. 10 metu  pagalvociau  ar verta del to skirtis, på 20 kartu pragyventu metu pora turetu buti ant tiek tvirta ir suprantanti kad galima ir tarp svingeriu paishdykauti .....

54

gyvenimas per trumpas,kad pradeciau atleidineti...jaei atleidi viena karta tai tada tai teks daryti vel ir vel ir vel.....

55

kiekvienas zmogus vertas atleidimo, tik ne visi du kart big_smile
gyvenimas pamoke kad atleisti galima...

56

Nebukim tokie humaniski..Isdavyste pats skaudziausias dalykas,kas gali nutikti poroje..Niekada neatleisciau to,nesvarbu kokia bebutu priezastis.Jei jis padare tai karta,padarys ir dar...Mylintis vyras niekada neis pas kita,net jei ir yra kazkokiu tarpusavio nesutarimu-bandys tai issiaiskint...Netikiu saldziais atsiprasymais,nes po vieno seka kitas...

57

Edgaras, 20 parašė:

meile buna akla tai brigita man idomu kiek kartu tu galetum atlaist ??? jai kartotusi !!!! as 1 karta atlaist galiu jai kazka jauciu zmogui bet jai atsitiks 2 tai tada viso gero nors as ta zmogu myleciau stiprai ar be galo isdaviste yra isdaviste !!!

tikra tiesa nemanau kad ir kokia ta meile būtų galėtum atgleisti daug sykių,ir iš viso pasitikejomo nebebutu tuo žmogum tai koks tikslas likti ,kai mintyse tik tai ir tesisuktu ,ta išdavystė..

58

Fiodoras, 27 parašė:
Viktorija, 16 parašė:

jetus marija šventas petrai :::921

prajuokinai :DDD

59

Darius, 22 parašė:

Ar atleistumete isdavyste pirma karta?
Ar atleitumete bucini skirta kitam (-ai), apkabinima, naktini pasimatyma, romantiska vakariene. nakti?

ne. Jei esate kartu ir ne pirmus metus,  turi būti taip, kad būtūmėte vienas kitam nepakeičiami ir patys geriausi visomis prasmėmis. Sužinojęs kad draugė neištikima ar tiesiog nuėjo į pasimatymą su kitu mesčiau tą pačią dieną, kad ir po 10 metų gyvenimo kartu. O jei sužinočiau kad ją nukabino tas kitas, t.y. susitikimas įvyko jo iniciatyva, aplaužyčiau šonus ir šonkaulius pačiam don žuanui..

60

kuniska isdavyste atleisciau net ir po simtojo karto.vieniem patinka isdyke merginos kitiem ne,o man patiktu jei maniske isdykautu