41

Re: Kelias tobulėti - tik per dorybes!

Vytautai, sneki apie kitu gerbima, bet pats pavyzdio nerodai. Apskritai, negavau issamaus atsakymo nei i viena is savo klausimu. Cia kalbu apie jus abu. Su jumis kalbet tas pats kas su siena. Temos suvokimas nulinis, apart to kas biblijoj parasyta. Manau su jumis susisneketi galima tik labai gerai apsirukius, cituojant is pasaku knyguciu vaikams.

42

Dora, 19 wrote:

Vytautai, sneki apie kitu gerbima, bet pats pavyzdio nerodai. Apskritai, negavau issamaus atsakymo nei i viena is savo klausimu. Cia kalbu apie jus abu. Su jumis kalbet tas pats kas su siena. Temos suvokimas nulinis, apart to kas biblijoj parasyta. Manau su jumis susisneketi galima tik labai gerai apsirukius, cituojant is pasaku knyguciu vaikams.

Dora, tu nesiblaškyk.... čia jau ne pirma tokia Lino tema, kur jis perrašinėja visokius skiedalus, bet neatsako į klausimus... Matyt tam reiktų pamąstyti... smile Siūlyčiau Linui su Vytautu privačiai pasišnekėt ir neerzint normalių žmonių. Pernelyg komunistinis požiūris: "kas ne su mumis - tas prieš mus!" Visi kiti bedieviai ir nevispročiai.... smile Čia kas taip sugebėjo jiems smegenis išplaut??... Tikrai Dievas neturi su tuo nieko bendro... smile

43

mmmm.. linai, pupuliuk, pasiilgau :::726:::a23

44

Diva, 34 wrote:

Dora, tu nesiblaškyk.... čia jau ne pirma tokia Lino tema, kur jis perrašinėja visokius skiedalus, bet neatsako į klausimus... Matyt tam reiktų pamąstyti... smile Siūlyčiau Linui su Vytautu privačiai pasišnekėt ir neerzint normalių žmonių. Pernelyg komunistinis požiūris: "kas ne su mumis - tas prieš mus!" Visi kiti bedieviai ir nevispročiai.... smile Čia kas taip sugebėjo jiems smegenis išplaut??... Tikrai Dievas neturi su tuo nieko bendro... smile

Diva, drąsi žeminti mane, nes tau anksčiau parodžiau gerumą, o tu tapai blogesnė nei buvai prieš "pažintį" su manimi, nes tavo esminis aspisprendimas yra klaidingas. Jei neatsiversi gyvojo Dievo atžvilgiu, būsi priešiška kiekvienam skleidžiančiam Išmintį ir Meilę.

45

Pritariu Linui ir Vytautui.

Te, pasiimk mano pasaulį!

Vienatvė- tai vaistas nuo streso, nuo pasaulio tuščio...
Draugystė- tai ginklas grožio...
Meilė-suktas vagis,
O aš- tik nematomo melo auka,
Ir kas belieka jam?
Tas purvinas pasaulis priklauso tik jam!
Nebijau skausmo širdje, juk vis tiek ateisi Tu ir sugrąžinsi mano niekingą pasaulį...

46

kas cia religine propoganda ?????

47

Nuo kada pazinciu svetaines forume skleidziama religine propaganda? ;D mirk is juoko ;D
Linai, tu myli Dieva ir tiki juo?
Tada saunuolis! Tik gaila kad tas pats Dievulis tau ryskiai kazko pagailejo ;D
Buk gerutis neskleisk situ ereziju per interneta ir dar ieskok.lt, gal susikurk kokia svetaine Lino_erezijos.lt ir varyk ten savo teorijas, cia zmonems proto neknises.
A, beje, jei jau taip auklet nori tai paauklek privatuose 15kines mergaites kad internete savo nuogybiu nerodytu ;D
P.s. Atleisk uz tujinima, bet su "jus" kazkaip labai nepatogu rasyti wink

48

Linas, 36 wrote:
Diva, 34 wrote:

Diva, drąsi žeminti mane, nes tau anksčiau parodžiau gerumą, o tu tapai blogesnė nei buvai prieš "pažintį" su manimi, nes tavo esminis aspisprendimas yra klaidingas. Jei neatsiversi gyvojo Dievo atžvilgiu, būsi priešiška kiekvienam skleidžiančiam Išmintį ir Meilę.

Ponas Linas skleidzia isminti ir meile, kaip jus nesuprantat bedieviai ?! o tai kur ta meile ir ismintis, ponas Linai ? skaitau nuolat sita tema, bet nepajauciau sirdy nei meiles, nei ismintingesnis netapau. Tik eilini karta pamaciau, kad religija is zmoniu gali padaryti beprocius-zombius-fanatikus. O daugiau nieko kol kas..

49

Dabar jau man vienodai. Tegu deda man moderatoriai ir adminai geltonas, bet netylesiu. WHAT A F**k??????????? Linai.. Vytautai.. I psichiatrine jums,o ne tarp normaliu zmoniu!!! Koks vyresnis nei 5 metu isaukletas zmogus gali teigt, kad visi yra konkreciai tokia arba kitokie? Paties tavo, Linai esminis apsisprendimas yra klaidingas! O ne Divos, ne mano, ne Doros ir ne Aleksandro! Vaziuok i savo Jeruzale ir ten erezijas skleisk! Netrukdyk mums, mes netrukdysim tau! Po velniu, kiek galima metytis tusciais, absoliuciai neargumentuotais zodziais?? Esu isitikinus 100%, kad net nuosirdziai tikintys zmones, kurie supranta realu gyvenima ir gyvena JI, neprasidetu su tokiais kaip jus, Linai ir Vytautai! Nes jie ne fanatikai, o nuosirdziai ir graziai tikintys. Geras cia pavyzdys kazkieno buvo apie Motina Terese. Va cia tai zmogus tikrai vertas pagarbos! O jus.. Ka jus.. Vaikai jus.. Dievas, dievas, dievas, dievas, bla bla bla bla bla bla.. Tai ir vazuokit i koki miska ir bukit su tuo savo dievu. Issizadekit musu, issizadekit gyvenimo. Atsisakykit darabuziu, maisto ir gyvenamos vietos, juk yra dievas! Ko daugiau reikia?? Mane sukure ne jokie dievai, o tecio spermatozoidai, ateke i mamos pilva. Jei jau taip primityviai reikia aiskin suaugusiem zmonem, nu tai sorry.. Ir pavalgyt ir apsirengt dave ne kas kitas, o pacios gebejimai uzsidirbt pinigu. Ir dievas ne prie ko cia. Jei jau jis toks geras, kodel leidzia mirt nekaltiem zmonem? Kodel leidzia kariaut? Kodel kiekviena diena tik ir skaiciuojam simtus zuvusiuju? Kodel yra teroristai, kodel zmones neturi ka valgyt? Nes jie bedieviai? Ne. Jie tiki ir laukia. Tik kur tas dievas? Kai bedos uzpludo pasislepe? Pries kurdamas pasauli nepagalvojo, kad gali ir klaidu but? paaiskinkit man, didieji tikintieji!

P.s. Jei kas nors sumanys, ar Vytautas, ar Linas, atsakyt i si posta.. Labai prasau. Remkites ne savo erezijom ir biblijom, o realiu protu ir gyvendami realiu laiku. Aciu.

P.p.s. Darbais, o ne zodziais. Hmm.. kur man tai girdeta.. Ar tik ne baznycioj per misias? A? Tai ko neklausot? Gi cia PONAS DIEVAS sugalvojo, o ne mes!

Aciu uz demesi.

50

Kam tiek pykčio? smile Žodžio laisvė yra žodžio laisvė, niekas neuždraus Linui ar kam kitam kalbėti. O ką pasirinkti vis viena yra mano, tavo, jo ir visų kitų asmeninis reikalas, nesvarbu, kad kažkas primygtinai bruktų nepriimtiną tiesą.
O juk nebūtina skaityti Lino minčių, jis jau užsitarnavo tam tikrą reputaciją + temų pavadinimai visad iškalbingai praneša apie turinį smile Man atrodo, kai kurie žmonės užsuka čia vien tam, kad išlietų savo pasipiktinimą tuo vadinamuoju fanatizmu. Na gal diskusija ir vargiai įmanoma šiuo atveju, bet nieko gero ir vienas kito niekinime nematau. Pastarasis elementas be to dar labai jau nedera prie temos pavadinimo ;]

51

Martyna, žinai kodėl nervas jama? Nes kai bandai su žmonėm kalbėt normaliai, ir apie tai diskutuot, jie apsimeta kad tavęs negirdi ir nemato.. Ir nesugeba normaliai žmogiškai atsakyt į tam tikrus klausimus.. Ir tiesiog savo teiginių argumentuot nesugeba.. Na nebent "dievo žodis" yra argumentas. Tada ir mano mamos žodžiai bele kokie gali būt argumentai. Ir jei aš tiesiog pasakysiu, kad yra būtent taip, tai irgi bus argumentas? Būtent tai erzina, o svaičioja tegu jie ką nori.. smile

52

Linai ar nebusi is kokios sektos, nes kalba, tai panasiai kalbi, kaip nepirmas zmogus sakau, kalbek savo mintimsi, o ne vien tik religiniu aspektu, daug geriau butu, jei tu remtumeis ivairiai saltiniai, taip labiau patrauktum zmones tikejimo pusen...

53

Linas, 36 wrote:
Diva, 34 wrote:

Nagi nagi.... kada tu čia man ar kam kitam gerumą rodei? Matyt sumirksėjau tuo momentu ir nepastebėjau.... smile Niekas tavęs nežemina, išskyrus tave patį... tau kantriai bando paaiškinti, kad nebūtinai yra taip, kaip tu pasakoji ir kai išvedi iš kantrybės ir žmogus pratrūksta, tada tu triumfuoji: "va, aš gi sakiau - jūs blogiečiai!"... Nesu nei abejinga, nei priešiška skleidžiantiems Išmintį ir Meilę ir, įsivaizduok, netgi manau, kad aš skleidžiu išmintį ir meilę. smile Ką tu esi realiai dėl to padaręs, neskaitant tavo svaičiojimų aukštom frazėm forume? Tu lankei sunkius onkologinius ligonius ir sugebėjai juos prajuokinti, kad jie pamirštų, kokį skausmą nuolat kenčia? Tu padėjai skurstantiems? Užstojai nors kartą skriaudžiamą, tikrai žinodamas, kad nukentėsi? Aš, kaip visiška blogietė, tavo nuomone, tai darau... O tu ką gero nuveikei? Gal gana tų žodžių apie Dievo galybę, pakalbėkime apie tai, ką jis nuveikė asmeniškai per tave? smile

54

Iš tikrųjų tai lengva sakyti "aš ir netikėdamas esu teisingas žmogus, darau gerus darbus, esu moralus ir dorybingas", bet esmė ta, kad vadovaudamasis krikščioniška teorija KIEKVIENAS toks bus, gerai, bent stengsis tokiu būti, nes tai kyla iš kažko tobulesnio už ydingą žmogų.
Eilinis pilietis nedorai pasielgęs geriausiu atveju kurį laiką jaus sąžinės niežulį, bet niekas jo neatgrasys taip pasielgti dar kartą, nes realiai jis nebaudžiamas (kalbu apie tas nuodėmes, kurios lieka tik paties sieloje), jis "laisvas" ir pats sau dievas.
Dievobaimingumas verčia visom išgalėm ieškoti vidinių stabdžių, nes už kiekvieną nusižengimą bus atlyginta.
Aš nieko nepropaguoju, tiesiog tikiuosi, kad kas nors susimąstys.

55

man patinka kai jaunos merginos istvirkauja, ir blogai, jei butu kitaip.

56

Dora, 19 wrote:

Vytautai, nesvarbu kas butu jei mes visi butume "mazi". Esme tame, kad nesam, niekada nebuvom ir nebusim. Tai nera dalis zmogaus prigimties. Visi esam egoistai ir pirmiausia ziuresim saves. Taigi tavo argumentas nera pagrystas realybe.
Kaip tau skaudu, kad kazkas netiki i Dieva, man taip pat gaila, kad kazkas nesugeba ar nenori mastyti.

atsiprasau, kad taip ilgai neatrasiau. o as sakyciau, kad zmogaus prigimtis atvirksciai turetu but sviesi ir yra tokia, jau esu isitikines, tik vat, kad jis instinktu vergas patapes, bet ymanoma ir reiketu tuos instinktus kontroliuot paciam, o nesivadovaut: "kaip bus taip gerai, visi gi taip daro..." prastas toks poziuris, bet jis tavo, nesikisiu. o del izeidinejimu taj man dzin, bet as tiesiog pakraupau, kaip ant zmoniu varo, kurie nori tik gero, daugiau nieko nenori, na dar aisku norim but visi teisus, bet to nebus, as cia berasinedamas absoliucios tiesos irgi nepasakiau, bet kiek mano galva veze, tiek parasiau.

57

karolinos:
Jei jau jis toks geras, kodel leidzia mirt nekaltiem zmonem? Kodel leidzia kariaut? Kodel kiekviena diena tik ir skaiciuojam simtus zuvusiuju? Kodel yra teroristai, kodel zmones neturi ka valgyt? Nes jie bedieviai? Ne. Jie tiki ir laukia. Tik kur tas dievas? Kai bedos uzpludo pasislepe? Pries kurdamas pasauli nepagalvojo, kad gali ir klaidu but? paaiskinkit man, didieji tikintieji!

<<
Dievas dave zmogui pakankamai daug, kam daugiau kistis nematau prasmes:
10 Dievo isakymu, veliau jezaus kalno pamoksla ir dar daug geru zmoniu kurie veliau buvo pripazinti sventais, turim daug autoritetu ir galimybiu apie juos suzinot, tik beda siais laikais, kad nedaug kas domisi jais, jei darytu bent dauguma kaip moko Dievas per tokius asmenis, daugumos nelaimiu nebutu.

58

jeigu tu butum ****, o as klevo lapas, pridengciau tave, kad nesklistu kvapas.....

59

Tomas, 23 wrote:

jeigu tu butum ****, o as klevo lapas, pridengciau tave, kad nesklistu kvapas.....

matau, kad tobulejimas per dorybes tau nepatinka, bet gi cia faktas kaip blynas...

60

Vytautas, 21 wrote:

karolinos:
Jei jau jis toks geras, kodel leidzia mirt nekaltiem zmonem? Kodel leidzia kariaut? Kodel kiekviena diena tik ir skaiciuojam simtus zuvusiuju? Kodel yra teroristai, kodel zmones neturi ka valgyt? Nes jie bedieviai? Ne. Jie tiki ir laukia. Tik kur tas dievas? Kai bedos uzpludo pasislepe? Pries kurdamas pasauli nepagalvojo, kad gali ir klaidu but? paaiskinkit man, didieji tikintieji!

<<
Dievas dave zmogui pakankamai daug, kam daugiau kistis nematau prasmes:
10 Dievo isakymu, veliau jezaus kalno pamoksla ir dar daug geru zmoniu kurie veliau buvo pripazinti sventais, turim daug autoritetu ir galimybiu apie juos suzinot, tik beda siais laikais, kad nedaug kas domisi jais, jei darytu bent dauguma kaip moko Dievas per tokius asmenis, daugumos nelaimiu nebutu.

As zinau tik apie Terese ir Jezu.Tai like kas tokie:?

Karolina, 19 wrote:

Dabar jau man vienodai. Tegu deda man moderatoriai ir adminai geltonas, bet netylesiu. WHAT A F**k??????????? Linai.. Vytautai.. I psichiatrine jums,o ne tarp normaliu zmoniu!!! Koks vyresnis nei 5 metu isaukletas zmogus gali teigt, kad visi yra konkreciai tokia arba kitokie? Paties tavo, Linai esminis apsisprendimas yra klaidingas! O ne Divos, ne mano, ne Doros ir ne Aleksandro! Vaziuok i savo Jeruzale ir ten erezijas skleisk! Netrukdyk mums, mes netrukdysim tau! Po velniu, kiek galima metytis tusciais, absoliuciai neargumentuotais zodziais?? Esu isitikinus 100%, kad net nuosirdziai tikintys zmones, kurie supranta realu gyvenima ir gyvena JI, neprasidetu su tokiais kaip jus, Linai ir Vytautai! Nes jie ne fanatikai, o nuosirdziai ir graziai tikintys. Geras cia pavyzdys kazkieno buvo apie Motina Terese. Va cia tai zmogus tikrai vertas pagarbos! O jus.. Ka jus.. Vaikai jus.. Dievas, dievas, dievas, dievas, bla bla bla bla bla bla.. Tai ir vazuokit i koki miska ir bukit su tuo savo dievu. Issizadekit musu, issizadekit gyvenimo. Atsisakykit darabuziu, maisto ir gyvenamos vietos, juk yra dievas! Ko daugiau reikia?? Mane sukure ne jokie dievai, o tecio spermatozoidai, ateke i mamos pilva. Jei jau taip primityviai reikia aiskin suaugusiem zmonem, nu tai sorry.. Ir pavalgyt ir apsirengt dave ne kas kitas, o pacios gebejimai uzsidirbt pinigu. Ir dievas ne prie ko cia. Jei jau jis toks geras, kodel leidzia mirt nekaltiem zmonem? Kodel leidzia kariaut? Kodel kiekviena diena tik ir skaiciuojam simtus zuvusiuju? Kodel yra teroristai, kodel zmones neturi ka valgyt? Nes jie bedieviai? Ne. Jie tiki ir laukia. Tik kur tas dievas? Kai bedos uzpludo pasislepe? Pries kurdamas pasauli nepagalvojo, kad gali ir klaidu but? paaiskinkit man, didieji tikintieji! 

P.s. Jei kas nors sumanys, ar Vytautas, ar Linas, atsakyt i si posta.. Labai prasau. Remkites ne savo erezijom ir biblijom, o realiu protu ir gyvendami realiu laiku. Aciu. 

P.p.s. Darbais, o ne zodziais. Hmm.. kur man tai girdeta.. Ar tik ne baznycioj per misias? A? Tai ko neklausot? Gi cia PONAS DIEVAS sugalvojo, o ne mes! 

Aciu uz demesi.

Nu mielioji Karolina , matai Dievas sukure pasauli ir paliko ji mums mes atsakingi uz ji nes dave laisve mums:) jis neliepe tiketi i ji, taip pat neliepe ir kariauti. Jis lepe giventi taikiai ir myleti vieni kitus:::818 nereikia suversti viska Dievui , kiek supratau Dievas is pradziu ir nusidejusiems angelams leido atsiversti ir tokias pat teisias ir mums palieka smile -------------------------Be to velias pagal rastus ir buvo tie angelai kurie pavydejo mums Dievo meiles smile o kad dievas mus myli tai gali pasakyti bet kuris stipriai tikintis zmogus smile
Siaip neikirtau keleta neatitikimu .Sako kad visu musu gyvenimai surasyti nuo gimimo iki paskutines minutes:V tai jei zinoma kas atsitiks tai kodel viskas nepagreitinama iki paskutines teismo dienos :? juk jei zinom kas atsivers o kas ne.Senai buvo kalbama kad ateis isganytojas tai taip ir atsitiko aiski istoria askus pasaulio pabaigos atejimas :? tai kam dar gyvenam :? O paskui kas ten per nesamones apie paukscius jei pirma zeme ropinejo dinozaurai ;D