Dabar jau man vienodai. Tegu deda man moderatoriai ir adminai geltonas, bet netylesiu. WHAT A F**k??????????? Linai.. Vytautai.. I psichiatrine jums,o ne tarp normaliu zmoniu!!! Koks vyresnis nei 5 metu isaukletas zmogus gali teigt, kad visi yra konkreciai tokia arba kitokie? Paties tavo, Linai esminis apsisprendimas yra klaidingas! O ne Divos, ne mano, ne Doros ir ne Aleksandro! Vaziuok i savo Jeruzale ir ten erezijas skleisk! Netrukdyk mums, mes netrukdysim tau! Po velniu, kiek galima metytis tusciais, absoliuciai neargumentuotais zodziais?? Esu isitikinus 100%, kad net nuosirdziai tikintys zmones, kurie supranta realu gyvenima ir gyvena JI, neprasidetu su tokiais kaip jus, Linai ir Vytautai! Nes jie ne fanatikai, o nuosirdziai ir graziai tikintys. Geras cia pavyzdys kazkieno buvo apie Motina Terese. Va cia tai zmogus tikrai vertas pagarbos! O jus.. Ka jus.. Vaikai jus.. Dievas, dievas, dievas, dievas, bla bla bla bla bla bla.. Tai ir vazuokit i koki miska ir bukit su tuo savo dievu. Issizadekit musu, issizadekit gyvenimo. Atsisakykit darabuziu, maisto ir gyvenamos vietos, juk yra dievas! Ko daugiau reikia?? Mane sukure ne jokie dievai, o tecio spermatozoidai, ateke i mamos pilva. Jei jau taip primityviai reikia aiskin suaugusiem zmonem, nu tai sorry.. Ir pavalgyt ir apsirengt dave ne kas kitas, o pacios gebejimai uzsidirbt pinigu. Ir dievas ne prie ko cia. Jei jau jis toks geras, kodel leidzia mirt nekaltiem zmonem? Kodel leidzia kariaut? Kodel kiekviena diena tik ir skaiciuojam simtus zuvusiuju? Kodel yra teroristai, kodel zmones neturi ka valgyt? Nes jie bedieviai? Ne. Jie tiki ir laukia. Tik kur tas dievas? Kai bedos uzpludo pasislepe? Pries kurdamas pasauli nepagalvojo, kad gali ir klaidu but? paaiskinkit man, didieji tikintieji!
P.s. Jei kas nors sumanys, ar Vytautas, ar Linas, atsakyt i si posta.. Labai prasau. Remkites ne savo erezijom ir biblijom, o realiu protu ir gyvendami realiu laiku. Aciu.
P.p.s. Darbais, o ne zodziais. Hmm.. kur man tai girdeta.. Ar tik ne baznycioj per misias? A? Tai ko neklausot? Gi cia PONAS DIEVAS sugalvojo, o ne mes!
Aciu uz demesi.