1

Tema: kaip jums naujieji elektroniniai bilietai

tai va, kaip jums vilniuje trulikuose ir troleibuse naujieji elektroniniai bilietai. as nezinau bet pagal kazkokia nesamone, nes jau man to cekio skaiciai nusitryne o dar tik menesio pradzia yra. Tikrino kontrole, tai ta ceki paeme ir pavarte pavarte ir atidave. **** jeigu ta ceki reikes visa laika tureti kazkokia nesamone tada sad

2

Re: kaip jums naujieji elektroniniai bilietai

koki dar ceki? as tai jokiu cekiu neduodu niekam, pakisi ta kortele nuskaitymui ir dar del viso pikto pazymejima pakisu.. big_smile ir viskas, visi laimingi.. big_smile

3

Masinas pirkit..tokiam amziui su trulikais?:D Negeda pries paneles?:D

4

na as apie ta ceki irgi pirma karta girdziu.. as tai prasitesiu ir mano cekis iseina i uztarnauta poilsi siuksliadezen.. paprasytu manes cekio, tai pradeciau juoktis turbut big_smile)
>> o siaip tai man geriau tas elektroninis, nes gali pasipildyti kada nori, pvz, dar as gruodziui nepasipildziau, bet ir nebijau, nes zinau, kad kai atleksiu, tai pasipildysiu ir vazinesiu, o kai buvo anksciau popieriniai, tai jau praejus savaitei nelabai galejai rasti nuolatini ir turejai trankytis po visa miesta, arba galu gale likusiomis menesio dienomis su vienkartiniais vazinetis ...
>> Tomai, matau, kad nevazineji trulikais, nes ten visokio amziaus zmoniu buna :V ir siaip jei esi studentas, tame as nieko blogo nematau >> visu pirma, dar gyveni is tevu kisenes,o ne is savo.. ir apskritai kam bereikalo leisti pinigus masinai, kai gali issiversti ir be jos.. man tai juokinga... kai jau tikrai negali be masinos, tai suprantu, bet pvz,kad ir mano atveju, puikiai jauciuosi vazinedama truliku.. nors gal jau po geru metu pati ieskosiuos kokios masinytes << bet turbut i darba vis tiek vazinesiu truliku, nebent persikraustysiu kitur :V nes taip pigiau big_smile) (tik 9lt menesiui ir vaziuok kur nori :-) ) >> kam masinos man reikes? >> kad nereiketu spraustis i tarpmiestiniu autobusu tvarkarascius << tik del sitos priezasties, nors gal viskas pasikeis big_smile)

5

ei zmones kas per cekiai? kodel as paprasta nuolatini pirkau? big_smile

6

Patariu, kai pasipildot el. bilieta, ta cekuti, kuri dave kai pildetes veziokites kartu... Nes, na... Man buvo, kad nenuskaite jog papildytas bilietas... Gerai, akd ceki turejau, o tai butu buve nemalonumu...

>>>Sarunai, siaip pritariu, kad nesamone, bet ne tona sveria wink

7

as masina nematau tolko vln vazinet su masina....visur veluoji su ja i darba,paskaitas ir t.t. truliku ir peskom greiciausei buna.masina galima vakarais po darbu pavazinet,atsipalaiduot big_smile

8

Jo, Vilniuje tikrai eismas baisokas...;x

9

Tas bilietas tai anglisko Oyster kopija, ar ne? ta prasme ilipi i autobusa/troleibusa/traukini/metro bruksteli kortele ir tau automatiskai susimoka, arba jei turi menesini bilieta tai nieko nekainuoja, ar cia kazkas kito? smile

10

linai - panasiai, bet ne taip.. smile tiesiog ilipa kontrole, ir kaip oyster patikrina, ar ten yra pinigu.. o ilipus nieko daryt nereikia, tiesiog veziotis kartu.. smile nors manau, kad po keletos metu ir lt tures pilna oyster analoga, o dabar - kazkokis tarpinis variantas.. big_smile

11

Nezinau kaip ten pas jus bet pas mani Milane irgi kazkokius ivede tokius kurie tik valanda galioja ir leidzia praeiti pro metro ir autobusu zymeklis ismusdami zalia :V beda ta kad jei sulankstai nepraleidzia :::022 ir kad jei zimi vienam autike ir paskui islipi kito pasimti o jis neatvazioja tai laikas praina ir jau zalio nebeismusa,neskaiciuoja laiko kuri prasedi stotelei ;( geriausiai tapti abonentu ...taip pigiau ir normaliau nenutinka visokiu nesusipratimu :::818 ar pas jumis geras baudas deda :::036? pas mum 35 eurai jei nesusimoki duoda 100 euru o paskui vis dideja iki astronominiu sumu big_smile

12

nu tokius vienkartinius bilietus nuskaitomus pirkau stocholme o cia nemaciau net korteliu pirkt... gal tik kaune cia? big_smile o jei ne tj gal pigiau tada taip gaunas nei ta popiergali pirkt???