na as apie ta ceki irgi pirma karta girdziu.. as tai prasitesiu ir mano cekis iseina i uztarnauta poilsi siuksliadezen.. paprasytu manes cekio, tai pradeciau juoktis turbut
)
>> o siaip tai man geriau tas elektroninis, nes gali pasipildyti kada nori, pvz, dar as gruodziui nepasipildziau, bet ir nebijau, nes zinau, kad kai atleksiu, tai pasipildysiu ir vazinesiu, o kai buvo anksciau popieriniai, tai jau praejus savaitei nelabai galejai rasti nuolatini ir turejai trankytis po visa miesta, arba galu gale likusiomis menesio dienomis su vienkartiniais vazinetis ...
>> Tomai, matau, kad nevazineji trulikais, nes ten visokio amziaus zmoniu buna :V ir siaip jei esi studentas, tame as nieko blogo nematau >> visu pirma, dar gyveni is tevu kisenes,o ne is savo.. ir apskritai kam bereikalo leisti pinigus masinai, kai gali issiversti ir be jos.. man tai juokinga... kai jau tikrai negali be masinos, tai suprantu, bet pvz,kad ir mano atveju, puikiai jauciuosi vazinedama truliku.. nors gal jau po geru metu pati ieskosiuos kokios masinytes << bet turbut i darba vis tiek vazinesiu truliku, nebent persikraustysiu kitur :V nes taip pigiau
) (tik 9lt menesiui ir vaziuok kur nori :-) ) >> kam masinos man reikes? >> kad nereiketu spraustis i tarpmiestiniu autobusu tvarkarascius << tik del sitos priezasties, nors gal viskas pasikeis
)