41

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

Giedrius, 27 parašė:
Liucina, 17 parašė:

As.Ziaurej

papasakok

Nu ka as cia pasakosiu:))tiesiog niekam nelinkiu to patirti

42

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

Liucina, 17 parašė:
Giedrius, 27 parašė:
Liucina, 17 parašė:

As.Ziaurej

papasakok

Nu ka as cia pasakosiu:))tiesiog niekam nelinkiu to patirti


Tai koks skirtumas gyvenimas kancia .... :::346 Kentekime !!!Nes per kancias tipo gyvenam arba galvojam ,kad tai realu ,todel ir isisaknyje tokie dalykai kaip ekonomine vergyste paremta kancia.

43

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

nekarta patyriau tikrai todel pats likau saltas ir isduodu pirmai progai pasitaikius Bent jau tada nesijauciu iskaudintas
Cia mano nuomone ir mano patirtis bei gyvenimas Tad patarimai ir replikos nereikalingos

44

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

patyriau , bet dar ir kokia, kad ohohoho:) buvo sunku, labai pykau, o dbr liko pyktis kuris dbr jau niekur nedings kol tiesiogiai tam zmogui neisliesiu viska ka turejau patirti:) pakeite tuo, kad nebepasitikiu vaikinais, tuo ka jie sako.

45

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

Na taip ,nukentejau 2 kart nuo to,antra kart nesenai.Aisku pats kaltas ir per savo naivuma,bet kaip sakoma gyvenime mokomes.O tokie zmones kurie gyvenime neturi savo tikslo ir nezino ko nori gyvenime,tie kurie laksto nuo vieno (u) ant kito (u) tiesiog  negerbia patys saves,ir gyvenime po to kencia dvigubai.Patikekit, tiesa yra ir ji anksciau ar veliau triumfuoja smile

46

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

"nukentejau 2 kart nuo to" - tu nukentejei vientik todel jog ysikalei sau y galva kad gyvenimas turi atrodyti taip ar kitaip tavo ysitikinimu, taip kaip turetu buti tavo nuamone neatitiko tikroves.  Negi manai kad gali pakeisti realybe vientik susidares ateities vizija kaip turetu buti?

Ar kada nors bandei cuazti surfingo lenta bangomis?  Labai gera gyvenimo pamokele nes nieko negali suplanuati ishanksto gali tik stebeti vandenyno bangas ir meginti prieju prisitaikyti, pradzioi krenti nespejes atsistoti , shimta kartu nusivili nes net nepanashu y tai ka matei per TV. Oj! ir vel ant shiknos nukritai  ir cia nieko asmenishko niekas taves neizdave  ir vandenynas visiems vienodas neivieno jis ne maloneja ypatingai ar nekencia.   

O tokie zmones kurie gyvenime .....    bla bla zmones visur vienodi ir visiems vienodi kaip vandenyno bangos ir jie visada keiciasi ir tuapaciu kiekvienas zmogus unikalus taip kaip neegzistuaja dvieju vienodu vandens lashu, taip kaip neegzistuaja dvieju vienodu bangu, kiekviena yra vienintele ir neatkartojama ir reaguaja y tavo veiksmus, jei zinai kaip, jei moki gali dziaugtis gyvenimu ir surff, bet tam reikia daug kartu meginti treniruatis kol ishmoksti.   

Susirask knyga, paskaityk apie bendravimo mena = ishlavink judesy greitai atsistoti ant surfingo lentos krante ish pradziu ant smeliuko ir tas judesys turi buti antiek gerai pazystamas kad galetumei buti flexibilus visada jy truputy keisti pagal situacija. 

Ysivaizduak, kad zmones, sutikti tavo gyvenime, tai vandenyno bangos ju ngali nei kaltinti nei pakeisti, vienintely ka gali pakeisti tai tik savo sugebejima ir ygudzius elgtis su tais zmonemis.   

Tavo visas gyvenimas keiciasi sekundes dalies greiciu priklausomai nua to ar teisinga pasirinkai sprendima konkrecioi situacijoi, niekada neimk y galva del nesekmiu ar pergyvenimu, elkis ryztingai ir tvirtai kiekviana situacija visada turi maximalia ymanoma isheiti negaishk laiko zliumbenimams , maziausei tau turetu rupeti kitu zmoniu nuamone ar yvertinimas jei ju klausysi.... zmogau tu jau zuves.

Pavydas tai kaip sugedes shaldytuvas varva tyzta vandua aplinkui - dvi isheitys arba pakeisti arba sutaisyti.   Tavo panele nusprende jog tu nepataisomas ir pakeite tave kitu.   

Ar tu esi pataisomas? Ar tavo supistas ego antiek didelis kad neturi laiko gyventi toliau uzsiemes savo ego guadimu ir glostymu? 

Ysikalk sau y galva visam likusiam gyvenimui kitas zmogus niekda nebus tavo nuasavybe  ji nei sekundei nepriklausys tau ne priklausomai ka ji tau be zadetu.

Viskas priklauso nua to kaip tu su ja suzaisi ir kol zaidimas sekasi  darnei tol tu ant bangos ir gyvenimas teikia dziaugsmo abiems,   bet nei sekundei negali prarasti budrumo vos suklupus stokis imk iniciatyva ir toliau zaisk, daryk geriausia ish to kas ymanoma.   

Niekada nekaltink ir nepriekaishtauk jai, tai ne jos kalte,  tu tiesiok nemoki su ja zaisti.  Panashei kaip krepsis kieme gali rekti kaip idiotas kad neymanoma su tokiu idijotu kartu zaisti arba ishnaudoti visas ymanomas posityves partnerio savybes ir ji skatinti  girti padeti  ishtiesti ranka suklupus.   

Niekada neuzmigdyk savo budrumo mintimis jog ji jau tavo ir visam ilgam nuabodziam likusiam gyvenimui  - tai tiesiog netiesa visom prasmem. Gyvenk ir buk dekingas jai, uz kartu praleista kiekviena diena. Jei diena nelabai jau vykusi tai tiesog nesugebejei sekmingai suzaisti jei stengsies pats ir rodisy iniciatyva tai ji galvos jog yra vilciu ta shaldytuva pataisyti vietoi to kad pakeisti nauju.

Kas yra patyres ishtikimybe?   Ar zinote del ko zmones elgiasi vienaip ar kitaip?

Ash zinau kad zmones nelabai jau ir skiresi pakliuve i panashes salygas ir situacijas.

Kilus barniams ir kivircui ishklausyk ja iki dugno ir dar truputy, poto pasiulik kartu rasti sheity ish situacijos.

Patikekit, tiesa yra ir ji anksciau ar veliau triumfuoja - kieno tiesa tavo? ar jos?  o gal mano?

Triumfuoti galima kai sugebi sugivent, gerai suzaisti su savo partneriu, kai abu patenkinti, cia tikrai sakyciau trumfas.   

Tu jau sedi viens ishduatas ir paliktas  kokio dar triumfo tu tikiesi? Apkartinti kito gyvenima?  Maziau kreipk demesio apie kitus tau turetu buti ydomiausia tavo problemos kur tu gali gazka tai daryti ar keisti i gery o ne i blogy.   

Jei tu atvirai tikiesi tavo "teisybes"  tai tu atvirai psmerktas nesekmei nes nera tokio dalyko kap teisybe ir tualabiau tavo.  Teisybe yra grazi ideja, kaip pasaka apie buratina,  seni shaltiy aba dieva tai tik ishmislas  fantazja ir tikrai kad neturi nieko bendro su realybe.

Ji nera blogas zmogus nes neivienas zmogus nera blogas, bet ji yra bloga budama sutavim(?) jei tai ne ygera todel ji tave ir paliko.  Mes megstame buti tarp zmoniu kurie mus vertina pazysta skatina linki mums gerio , mes tampame geresni tarp tokiu zmoniu arba gyvendami sutokeis zmonemis. 

Rytis, 27 - tai ka parashiau neliecia taves smenishkai tiesiog tave panaudojau kaip pavizdy experimentiny triushi, reishkia neimk y galva  ir nenuleisk ranku nors 27 ir tik dvi skirybos(?) truputy mazoka, kaipsakant atsilieki nua statistinio vidurkio  arba kitaip jei ir zliumbenti tai tikrai kad ne tau.   

Laime yra ne kazkokiuase tai ypatingase zmonese, bet sugebejimas gerai leisti laika su tais zmonemis kurie tave supa.  Renkasi visada tas kas sugeba kita padaryti laimingu.  Todel buk vyras imk inciatyva i sao rankas panos megsta buti vedamos ir su malonumu  jei tai darai gerai teka.

47

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

Nu tu cia pavarei ,kaip tikras poetas big_smile ne kiekvienas turi tokia minciu ir kalbos dovana,laimingas zmogus esi big_smile Zinai as nei verkslenu nei ka,tik pasakiau savo situacija ir kaip yra,o tu matau cia del to daugiau perdedi nei kiti,kam cia rasyt tokias poemas wink neisizeisk smile

48

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

Butu jis laimingas, tai cia istisai nekurtu niekam nereikalingu "romanu"..:D

49 (redagavo Zilvinas, 39 2010-12-19 10:34)

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

AS tokiu budu treniruaju Lt. kalba kad nepamirsciau, nes lenkishkai jau nebepashneku  ir rusishkai stringa.     

Beto saloi juk gyvenu ziema sniegas nera kas veikti savotishkas rishys su tevyne. 

ir labai jau nelaimiongas :::013:::014:::011



he he he  juakauju smile

50

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

O kas tai yra isdavyste? apie kokia mes isdavyste snekame? paaiskinkite,prasau man

51

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

Ishdavyste, kai suzinai jog ji patinka netau vienam .. manu cia labiau apie sirdgela ir pavyda jei daug apie tai galvosi pavydesi ir greushiesi tai su laiku busi toi sriti tik geresnis pavydualis kas yra saves zlugdymas.

tai pavojingas zaidimas nedarykite to sau....

ir manau verta apie ta daugiau parashyti  visu psichines sveikatos vardan. Svetimo skausmo nebuna  visimes tik zmones....

52

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

Atrodo zmones metuose jau,bet nesigaudo visai situacijoje.Cia jus kaip tik gyvenime daugiau uz mus turetumet suprast ir zinot ir mums pasaky.Nesuprantu ar apsimetat cia tokiais bukais ar is tikro tokie esat

53

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

Kazkoks marazmas...
"istikimas pats sau","bet galiu tureti visas"...ir tuo patenkintas...Tai atsisakymas atsakomybes pries savo ir kito gyvenima.
Jei jau dalyvauja du  zmones,tai bet koks vieno ar antro veiksmas itakoja kita.Nesvarbu ar tai savanoriskas vienos nakties nuotykis ar dvieju naktu. Faktas ,kad tai gris prisiminimu ir sukels emocijas. Kitam gal smeksels mintis apie tolimesnius sanykius..
Zmones dabar visais budais siekia ir reikalauja is kitu  laisves ir tolerancijos- toleruoti ju amoraluma.
Neistikimybe- ziaurus isduotajam ne pats faktas, bet isdavusiojo nepagarba asmens jausmams ir protui. Jei trauki i kaire ar desine,buk atviras pries save ir gerbk kita. Kazkokie kvaili pateisinimai sau :"as buvau pasimetes","niekas nesuzinos","per kvaila kad suzinotu","tokia prigimtis"...ir tt vercia susimastyti apie asmens intelekta.

54

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

Kurioje vitoj as neteisus? Realybe yra tokia kokia ji yra, nepriklausomai nua to ar mum tai patinka ar ne. Ne ash tai suglvojau. 

Pavydas - taip pat realybe ir as siulau buda kaip ta jausma sushvelninti.   Nes skatinti savo pavyda prie gero neveda. Ir manau visiems noretusi to atsikratyti ar ne?


Kazkoks marazmas...  ??? nieko ash cia naujo ar isglvoto neparashiau toks gyvenimas.   

As suprantu pavydualiu sielvarta ir kakynes skirtumas tik tas kad as taip pat pazystu to pavydo priezastis.

Kazkur kitoi gaublio puseje tavo sielvartas kitai motrei keltu tik shypsena ir tu negyvai uzsikvatotumei del ko ji sielvartuja  ir tai kulturinis paveldas taip uzauge taip ishmoke ir nieko kito nezinome ishskyrus jog mes pasaulio bamba.....

Neishpruseliu dunduku mastysena.   

ant kitos kulturos  idiotu tai geriau matosi. Pavizdys:

Norvgijoje migrantas musulmonas vyras pasikore ish sielvarto vientik todel jog jo moteris nuejo pas ginekologa vyrishkos gimines. ysiverzes i kabineta pamate kita vyra ziurinti jo mylimai motrei tarp koju .....  pasikore tapaty vakara.


As suprantu jo skausma ir motyvus, bet jis nieko nera gresnis kaip ir jus vis cia forume dejuajate ish pavydo griauziates 

As gerai pazystu katalikishka bukuma ir zinau atveju kai del to lietuvaicei karesi nepakele ishdavystes  savo ego pavydo jausmo.

Vien del tos priezasties as ir reiskiu nepakantuma visom idijotishkom religijom kulturom ir tradicijom, tai yra neytiketinai kvaila ir del to kencia zmones aklai prisirishe prie vietiniu ysitikinimu.

skirtingose vietose sirtingos nesamones, pakeleves padarai ishvada, kad zmonem jos nereikalingos nera ish to nieko gero ishskyrus bereikalings kancias.

Nergis, 28 manau tavo intelktas priima tik labai siaura tau asmenushkai priimtina realybe. Visa kita kas uz tavo talibaninio supratimo ribu  tau nesakoma y akis nenorint skaudinti.  Tu nepalieki jokios iseities savo vyrui kaip kad del kaikuriu dalyku meluati, Gal but pastebejes tavo intelekta jis tiesiog nusprende jok nelabai jau yra ka prarasti.


Ysivaizduak kad tu sutikai jo vietneje visuamneje gerbiama zmogu, kuris gylei ysitikines jog zeme yra plokscia  tu tiesiog prilaikai savo birbyne ir bendrauji su jua jo supratimo lygije.


Nergis, 28 zogaus sexualume tu esi tikras talibaniets.

Su tikes tave  as kalbeciau tavo suprtimo ribose  as pats gimiau lietuvoi ir zinau kas tau patiktu ishgirsti.     

ar zinai kad miisionieraus pozicija lovoi pietu amerikos indenams labai jau neyprasta ir gal net truputy  ishtvirkelishka kaip naujiena?

Kazi ar tu bent sugebi ysivaizduati kaip tu pati atrodai su savo intelektu kitu akyse?

Chicago rodos tikrai kad nepaskutinis miestas, bet visame mieste tik viena veikianti pirtis, nes pagal ju supratimus tai vieta susitikti piderastams, asocijuajamasi su ishtvirkelishkumu....   

Suamijoi nerasi nei vieno kaimo be pirties.  pasmane saloi pirciu daugiau nei visame Chicago o gyventoju 5 kartus maziau kaip klaipedoi .   smile

Ar jum tai nera juakinga?  Man tai juakas ima ir ish mano paties kulturiniu x-ysitikinimu ir yprciu.


tai vadinasi atverti akis  ishsivaduati  nua marazmo ir bereikalingu sielvartavimu...

ir del to niekas neskeica tiek poru ir neistikimybu skacius yra mazdaug taspats visame gaublyje. Nesvarbu kaip tu moralizuasi ar pagal kokia religine dogma maivisies.

55

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

Keista,kad zmogus nepazinodamas bando nupasakoti man kokia as esu:)
Naivoka sakyciau...As pakankamai uzaugusi,kad pati galeciau apie save pasisakyti.
Nesivadovaudama jokiomis dogmomis ir nemoralizuodama pareiskiau savo nuomone.

56

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

visi tai yra patyre, o jei ne tai anksciau ar veliau patirs

57

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

judinate vyrai,jus tai ka matyt patys esate patyre,vyrai geriau zino kas yra isdavyste,mes moterys tai suprantame truputi kitaip,galbut,as pripazistu isdavyste tik tokia kai saunama tau i nugara,jausmas ne koks

58

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

Pasirodo, jei vyras turi žmoną ir meilužę, impotentu jis niekaip netaps – provokuojanti žinia, taip? Pabandykime ją argumentuoti moksliniais faktais.

Mokslininkai patys prisidirbo ir padarė atradimą, remiantis kuriuos buvo paaiškintos fizinės priežastys, dėl kurių dauguma vedusių vyrų užsiima seksu ne tik su savo žmonom (aišku, tai nėra pateisinama priežastis eiti į kairę).

Tačiau faktas tas, kad meilužės buvimas (t.y. santykiai su ja) stimuliuoja vyro potenciją ir, kas turėtų būti keista, aktyvuoja lytinį gyvenimą su pagrindine partnere – žmona. Tokia aplinkybė gan plačiai taikoma kai kurioms impotencijos formoms gydyti.

Vienai impotentas, su kita – Kazanova

Situacija iš pirmo žvilgsnio paradoksali: vyras su viena partnere nefunkcionuoja, tačiau esant dviems partnerėms jo lytinio aktyvumo pakanka abejoms.

Please install Flash plugin

Nauja moteris žadina jautrumą, pats faktas perkelia intymius santykius į labiau kūnišką lygmenį, mažiau romantišką – daugeliui vyrų tai būtina, kadangi būtent tokie santykiai atitinka jo paauglystėje suformuotam seksualinių santykių idealui. Gal būtent todėl reikėtų gan atsargiai klausytis „epinių“ pasakojimų apie draugų keliones po svetimas lovas bei grožėtis pornografija internete, tačiau šį kartą ne apie tai...

Pastaraisiais metais pasirodė nauji duomenys apie fiziologines priežastis.

Pripratimo sindromas

Neseniai paaiškėjo, kad lytinio akto metu moterų genitalijos išskiria natūralių erekcijos stimuliatorių (vadinkime juos NES). Šios molekulės gyvuoja tik keletą minučių, labai greitai – praktiškai akimirksniu – patenka į kraujo sistemą pro varpos odą/gleivinę bei skatina kraujo antplūdį į vyro varpą. Tai tarsi natūrali viagra.

Kelerių metų laikotarpyje vyro organizmas „pripranta“ prie nuolatinės partnerės lytinių organų biochemijos ir moters genitalijų „magija“ netenka galių. Tačiau jautrumas ir vyro organizmo reakcija į naujos partnerės NES išlieka, tad su kita moterim vyras puikiai „tvarkosi“'.

NES poveikis maksimaliai pasireiškia būtent lytinio akto metu, tačiau jų efektas išlieka dar 2-3 val., tad „pirmūnas“ ar „trejetukininkas“ sekso srityje kelių valandų laikotarpyje gali patenkinti abi partneres. Būtent tokia tendencija buvo stebima neištikimų vyrų elgesyje. Neištikimi vyrai, praleidę 2-3 valandas su meiluže, tą patį vakarą/naktį sėkmingai atlieka lytinį aktą su žmona.

Vyrui, užsiimančiu pamaininiu seksu su keliomis moterimis, pripratimo sindromas negresia. Tačiau verta pagalvoti, prieš „sukant į kairę“. Prie NES vyrų organizmas pripranta, tarsi prie narkotikų, todėl atsisakyti dvigubų santykių tampa taip pat sunku, kaip narkomanui – dozės. Iš čia ir kyla posakis: „Kur vienas, ten ir...“

Gaunasi, kad nesantuokiniai seksualiniai ryšiai visai nevagia nieko iš intymaus santuokinio gyvenimo ir net priešingai – aktyvuoja jį, padeda vyrams išsaugoti seksualinį aktyvumą iki 60-65 metų

Mes patireme ne isdavyste , bet savo uzgauta ego jausma, pavyda.

59

Re: Kas yra patyres isdavyste ?

tu teisus Zilvinai,pritariu ir pati laikausi panasios filosofijos,tik noriu pasakyti,kad reikia prie to dar gerbti ir myleti save taip,kad suteiktum kitam skausmo,o jau i nugara,tai nusikaltimas,ir turi buti baudziamas