Тема: LAISVALAIKIS
Ka labiausiai megstat veikti laisvalaikiu?
5dienio vakara??
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → LAISVALAIKIS
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Ka labiausiai megstat veikti laisvalaikiu?
5dienio vakara??
labiausiai na dazniausiai tai manau su draugais kur nors kokiose kavinese ar baruose.Kokio aluciuko pagurksnoti po 7 bokaliukus ant galvytes:)
tik po7?:O
na neblogai neblogai..
svarbiausia gera draugu kompanija;>
cia tipo norejo "pasigirti", kad arba labai daug ishgeria, arba namo jau keturiom eina
cia tipo norejo "pasigirti", kad arba labai daug ishgeria, arba namo jau keturiom eina
na gal cia jis rimtai tep poilsiauja;>
Na kam tas girimasis man tai nera jokio tikslo girtis tik pasakiau kiek visuomet isgeriu alaus uzejas koki penktadieniuka ir tiek.Jeigu pradeciau girtis tai cia rasyti reiktu penktadienio kokio paros laiko praleisto bare nuotykius tai manau uzmigtumete beskaitydami:D
Na kam tas girimasis man tai nera jokio tikslo girtis tik pasakiau kiek visuomet isgeriu alaus uzejas koki penktadieniuka ir tiek.Jeigu pradeciau girtis tai cia rasyti reiktu penktadienio kokio paros laiko praleisto bare nuotykius tai manau uzmigtumete beskaitydami:D
o tu pabandyk parasyti;>
Ujjjjj tai sakau jeigu parasyti tai cia man reiktu nu nezinau kazkokiu geleziuku ant pirstu kad nuo knopkiu maigymo man pirstuku neskaudetu.O geriausia tai manau praleisti penktadieni gulint su knyga lovoj:Darba ziurint penktadienio kokia nors komedija:)
Ujjjjj tai sakau jeigu parasyti tai cia man reiktu nu nezinau kazkokiu geleziuku ant pirstu kad nuo knopkiu maigymo man pirstuku neskaudetu.O geriausia tai manau praleisti penktadieni gulint su knyga lovoj:Darba ziurint penktadienio kokia nors komedija:)
na neblogai, bet tj daryti kieviena miela 5dieni tikrai pabostu;>
o man kad geriausiai patirti tavo ispudzhiu 5dieni(ir kad tau nereiketu brangiu pirshteliu varginti) reikia kartu papramogauti:D
aisku kad linksmintis reikia:D
aisku kad linksmintis reikia:D
tj cia kas be ko..;)nenuobodzhiauti juk visa gyvenima;>
sveiki nezinot ka penktadieni veikti?
labai paprasta susirenki draugus nueini i bariuka ar kavinuke siektiek atcipalaiduoji tuomet i diskoteka veliau i plota ir ilsiesi savo geru draugu kompanijoj
sveiki nezinot ka penktadieni veikti?
Mykoliuk:Dteisingai
I banga...paskui i aukstaitija..ir namo;>
ne i plota aukstaitija atgivenes reikaliukas=)
na tada i plota;>
nu bet aukshtaitija turi kartais savu privalumu;>
reikia biski draugu, biski alaus ir viskas isivaziuoja ir labai swarbu, kad penktadieniai nesikartotu
reikia biski draugu, biski alaus ir viskas isivaziuoja ir labai swarbu, kad penktadieniai nesikartotu
jap;>kad nebutu jokios monotonijos...
nes ji zudo ir daro zmones marozais
nes ji zudo ir daro zmones marozais
nu nevisai marozais, bet daugiau atsilikusiais....;/
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → LAISVALAIKIS