Sveiki,visi. Stai ir as atsiradau po ilgo laiko tarpo.Aciu visiems uz isakyta nuomone,visko perskaiciau,bet gerbiu jusu nuomones.siuo metu su saviskiu nebendrauju,galima sakyti su buvusiuoju,nes tvirtai pasakiau,kad nenoriu sieti ateities su juo,nes ui daug dar visko buvo tarp musu ir pamaciau,koks jis zmogus,kad nenoriu nenoriu toliau nieko su juo.sunku sirdy,liudna,bet kitos iseities nematau.jus siulet eiti pas psichologa,as jam siuliau,bet buvau apsaukta,tai pati ir eik,jei tau reikia,o norejau tik gero ir ramiai pasikalbeti su psichologu ir kad mums patartu,isklauses abi puses.nepasitikiu as juo visai,nes pamaciau,koks jis melagis ir kaip elgiasi su manim,zaide ir sake,kad myli.kaip man pikta ant jo ir ant saves,kad buvau akla,as juo labai pasitikejau.musu draugystes begy as pati pasidariau pavydi ir itari,ir kabinedavausi,nes jau pati nzn kas daresi su manim,gal is jo ismokau to pavydo,pati pykau ant saves,kad taip kabinejuos.man labai skaudu,kad sitaip musu santykiai buvo.gal as pati nemokejau buti laiminga.dabar matau viska kitaip,stengiuos uzsiimti veikla,ramiau gyvenu dabar,jauciuos labiau savimi.cia musu issikyrimas dar sviezias.jauciu dar istikimybes jausma ir giliai sirdy yra jausmai jam,bet jis bendauja jau su kitom,vadina meiliai ir labai jau meiliai,viena panele net "savo mergyte",matosi,kad jam gerai,bet sirdy jis liudi ir jam sunku.bet as jauciu dar pagarba musu draugyste,nes ji man buvo svarbi.as neturiu teises jo teisti,jis laisvas ir as laisva,bet skaudu,kai matau tokius dalykus,jis tik nori man ikasti ir kazka parodyti.o viska nusprendziau uzbaigti,nes jau pavargau nuo visko,pradejo jis mane erzinti,jo elgiasys,manieros,dar uztikau,kad su kitom labai labai jau saldziai bendrauja,ir sake,kad zaide su manim,tikrino ar esu atvira(buvau labai atvira,kiti sakydavo,kad kam viska pasakoju,bet as toks zmogus)bet as manau,kad tikrai mylintis ir gerbiantis ir protingas zmogus sitaip nedarytu.jis man melavo ir netikiu jo zodziais,ka jis man sake,kai dar buvom kartu.dabar stengiuos viska suprasti ir gyventi del saves.atsistoti ant koju,eiti i prieki ir gal savo gyvenimo kely sutiksiu savo zmogu,kuris bus tikrai mano sirdziai.o jam linkiu grazaus ir laimingo gyvenimo,kad atrastu savo meile,ir kad suprastu,kaip viskas buvo ir del ko.ir jus visi mielieji,stenkites elgtis taip kaip norit,kad su jumis elgtusi,nekerstaukit,nekritikuokit savo antru pusiu,tada ir jus ir jusu mylimieji bus laimingi.sekmes jums visiems!aciu,kad buvot su manim