Форум
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2 3 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 21 по 40 из 55

- Diva, 36
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Re: kaip ilgai moteri gali tenkinti...
Sigitas, 24 пишет:Diva, 34 пишет:Violeta, 29 пишет:Linas, 20 пишет:
pvz jei mano draugas ar drauge eitu i sona ir as tai zinociau tai as jo ar jos 2 pusei nieko nesakyciau nes tia nera mano reikalas, vistiek kada nors viskas isaiskeja ir tada issiaiskins patys.
va cia tai teisybe... noresi gero, o paskui dar pats kaltas liktum..
na čia leisiu sau nesutikti.... man daug labiau patiko sužinoti iškart...
nelabai atleisčiau draugams, jei kaip kokia **** gyvenčiau iliuzijom ir sužinočiau tada, kai jau visi aplinkui žino ir aptarinėja...
Cia, manau, kaip kam... As, asmeniskai, zinodamas tokius ir panasius variantus, bei bandydamas perspeti draugus, likdavau kalciausias... tai pamaniau, kam to reikia ir kam kistis y kitu gyvenima...
Tai vistik as sutinku su Violetos bei Lino pasisakymu... ;D
šiaip tai yra dviejų žmonių reikalas - ko ieškot kaltų tarp kitų? 

- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Taip, Daiva, tai yra dvieju zmoniu reikalas, tai treciasis, bandantis padeti ar kaip kitaip besikisdamas y ju santykius, del to ir nukencia... ;D

- Diva, 36
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Sigitas, 24 пишет:Taip, Daiva, tai yra dvieju zmoniu reikalas, tai treciasis, bandantis padeti ar kaip kitaip besikisdamas y ju santykius, del to ir nukencia... ;D
na tai gal su tais žmonėm kažkas negerai? kam linčiuot draugus už savo intymias nesėkmes? 

- Tomas, 27
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
pusvalandis, kiekviena diena...

- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Diva, 34 пишет:Sigitas, 24 пишет:Taip, Daiva, tai yra dvieju zmoniu reikalas, tai treciasis, bandantis padeti ar kaip kitaip besikisdamas y ju santykius, del to ir nukencia... ;D
na tai gal su tais žmonėm kažkas negerai? kam linčiuot draugus už savo intymias nesėkmes? 
Manau del to, kad kisasi, kur jiem nepriklauso... Kencia tiek meiluze/meiluzis, tiek kitas, kuris bando kazka atves i prota, bei bando parodyt, ko nepastebi... ;D
O su ta porele nieko blogo gali ir nebuti,isskyrus tai, kad kazkas i kaire nuejo, nes kazkokie jausmai dazniausiai uzgozia blaivu mastyma... 

- Diva, 36
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Sigitas, 24 пишет:Diva, 34 пишет:Sigitas, 24 пишет:Taip, Daiva, tai yra dvieju zmoniu reikalas, tai treciasis, bandantis padeti ar kaip kitaip besikisdamas y ju santykius, del to ir nukencia... ;D
Manau del to, kad kisasi, kur jiem nepriklauso... Kencia tiek meiluze/meiluzis, tiek kitas, kuris bando kazka atves i prota, bei bando parodyt, ko nepastebi... ;D
O su ta porele nieko blogo gali ir nebuti,isskyrus tai, kad kazkas i kaire nuejo, nes kazkokie jausmai dazniausiai uzgozia blaivu mastyma... 
na taip.... aš nekaltas - aplinka kalta... 

- Violeta, 32
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Sigitas, 24 пишет:
sakai jausmai uzgozia? leisiu sau pabut ironiskai ir pasakysiu kad jausmai cia ne prie ko, sperma smegenis uzlieja..

- Birutele, 21
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Tomas, 25 пишет:Aleksandras vis dar nesirodo ;D
o suzadetine kazko verta ;D... ptiu ka as cia kalbu
labai greit galima iseiti is veziu ir nukrypt nuo temos ;/
pasiziurim kokia tema :?"kaip ilgai moteri gali tenkinti... "
o cia paskui meiluzes statusas
Birutele, 23 пишет:... meiluzes statusas...? a?
juk speju vyrams paranku pabegti pas kita moteri, bent trumpam nuo rutinos, kasdien...
o ka manote apie tokias moteris? (neskubekite teisti, juk yra grupe moteru, kurios net neitaria, kad yra antrosios po zmonos savo draugui)
tai cia man reikia kalbeti kiek ilgai as galiu kazkokia meiluze dul*inti ??? (sprendziant is pavadinimo) (o is aprasimo tai ar kalbeti apie jos statusa:? )cia niekaip neikirtau nes pagal temos pamadinima taip ir supratau kiek ilgai galiu ja daryti
valanda dvi ar gal is bado ir visas keturias
nieks nezina
Ir sia tau staigmena , paskui man dasunta kiek meiluze gali tenkinti tokia situaciaja kad ji yra meiluze :? Beto tai nesvarbu ,nes tai turime nuspresti mes ir issakyti apie tai savo nuomone :=D nu blogai blogai ;D o jei dar to nezino kad yra meiluze tai isvis blogai
blogis tiesiog 
as tiesiog su nekantrumu laukiau tavo komentaro... aciu

- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Violeta, 29 пишет:Sigitas, 24 пишет:
sakai jausmai uzgozia? leisiu sau pabut ironiskai ir pasakysiu kad jausmai cia ne prie ko, sperma smegenis uzlieja..
Meiluzei, ydomu kas ka spaudzia....? beto nesupratai apie ka as cia... bet ir neesme... 

- Violeta, 38
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Jolanta, 35 пишет:kai myli zmogu negalvoji apie tai kaip kuo daugiau gauti is jo,nieko neduodant.norint gauti,pirmiausia reikia duoti.o svetimoje lovoje ilgai nebegulesi,anksciau ar veliau tenka skaudziai atsikelti.
būna ir ilgai užsitęsia... turiu prieš akis pavyzdį. tikrai jau daug metų. ir žino visos trys pusės. beje, kodėl trys, vaikai - paaugliai, abiturientė irgi žino. ir su "pamote" bendrauja.
Nelabai man suprantamas tks gyvenimo būdas, bet jei žmonėms gerai, ką gi - jų pasirinkimo reikalas. tos meilužės netgi gaila savotiškai. atidavė gražius savo gyvenimo metus. gaudama kažkokią iliuziją. sakyčiau savigarbos stygius.

- Violeta, 32
- Forumo Liūtas
- Неактивен
[quote=Violeta, 39
būna ir ilgai užsitęsia... turiu prieš akis pavyzdį. tikrai jau daug metų. ir žino visos trys pusės. beje, kodėl trys, vaikai - paaugliai, abiturientė irgi žino. ir su "pamote" bendrauja.
Nelabai man suprantamas tks gyvenimo būdas, bet jei žmonėms gerai, ką gi - jų pasirinkimo reikalas. tos meilužės netgi gaila savotiškai. atidavė gražius savo gyvenimo metus. gaudama kažkokią iliuziją. sakyčiau savigarbos stygius.
na tokiu atveju man abieju moteru gaila, kaip ir zmonai gyvent tiek metu? o dar zinant kad ir vaikai zino... kaip su jos savigarba?

- Diva, 36
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Violeta, 29 пишет:[quote=Violeta, 39
na tokiu atveju man abieju moteru gaila, kaip ir zmonai gyvent tiek metu? o dar zinant kad ir vaikai zino... kaip su jos savigarba?
matyt savigarba visai nesvarbu....
nei vienai, nei kitai.... man labiausiai gaila vaikų, kurie mato tokį gyvenimo modelį kaip priimtiną visoms pusėms... gal jie irgi taip gyvens?
perimsim iš arabų šeichų haremo tradicijas?

- Ruta, 26
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Absurdas. Tolerancija turbut ne laiku ir ne vietoj. Beje, jei jau moterys su tokia situacija sutinka, vyras tik pasidziaugti gali, nei sleptis reikia, nei bijoti, kad tiesa isaiskes.. Gaila tokiu moteru, kad nesuvokia kaip gyvena.

- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Ruta, 28 пишет:Gaila tokiu moteru, kad nesuvokia kaip gyvena.
O gal suvokia, tik ne taip kaip daugelis... Cia gal mes, gyvenantys yprasta gyvenima, tokius dalykus suprantam kitaip, kartais net neigiamai i tai reaguojam, ko nepasakysi apie moteris, kuriu Tau gaila... ;D

- Indre, 32
- Forumo Vanagas
- Неактивен
su tokiais "Gal čia mes..." netoli važiuosi. tuo ir baigiasi tokios situacijos pateisinimas:) šiaip juokinga, kai tai, kas nenormalu bandoma pateisinti tuo, kad tai kas normalu iš tikrųjų gal yra idiotiška...njo...

- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
O kur riba, tarp normaliu dalyku ir nenormaliu?
Kam kazkas nenormaliai atrodo, kitas tai gali suprasti kaip normalu reiskiny, dalyka ir t.t.
Manau, kad kiekvienas savo riba, tarp normalumo ir nenormalumo, turi skirtingame lygmeny... 

- Violeta, 38
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Violeta, 29 пишет:[quote=Violeta, 39
o kodėl žmona su juo dar gyvena? kas juos riša? jei vyras minimaliai padorus - turėtų išlaikyti vaikus. manau ir išlaikytų. tai kodėl gyvena kartu? savanoriškas žeminimasis, kaip ir meilužė. nežinau kaip prastai reikia manyti apie save, kad - žinant - tapti vedusio vyro meiluže. ilgam. kokia perspektyva tiek vienai tiek kitai? jokios. nes jei gerbtų nors iveną - pasitinktų vieną, su kuria gyventų.

- Andzelina, 20
- Forumo Vanagas
- Неактивен
Viktoras, 25 пишет:gyvenimo pabaiga is astuoniu raidziu???... Vestuves.....
o cia tai tikrai pritariu ;D

- Auris, 22
- Forumo Legenda
- Неактивен
Violeta, 39 пишет:Violeta, 29 пишет:Violeta, 39 пишет:
o kodėl žmona su juo dar gyvena? kas juos riša? jei vyras minimaliai padorus - turėtų išlaikyti vaikus. manau ir išlaikytų. tai kodėl gyvena kartu? savanoriškas žeminimasis, kaip ir meilužė. nežinau kaip prastai reikia manyti apie save, kad - žinant - tapti vedusio vyro meiluže. ilgam. kokia perspektyva tiek vienai tiek kitai? jokios. nes jei gerbtų nors iveną - pasitinktų vieną, su kuria gyventų.
i visus klausimus atsakymas - aistra.
Сообщений с 21 по 40 из 55
Страницы Назад 1 2 3 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.