Tema: I am legend
kur galima gaut si filma?
man patare paziuret bet nezinau kur ji rast
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → I am legend
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
man patare paziuret bet nezinau kur ji rast
nemaciau dar bet lb noriu pamatyt girdejau tik daug gero apie ji ! ejsiu i kino teatra
kur galima pamatyt nzn
torrentu tinklapiuose jau yra... siaip liux filmas
filmas isties labai geras , internete jau daug sio filmo kopiju ir jos aukstos kokybes. tikrai verta paziuret bet nebutinai kine nes ten ner special efektu daug tad puikiai galima ir namie
angliskai nemegstu filmu ziuret:)
na va jau cia rekomenduojat rekomenduojat tai ir as pasiziuresiu
>> Pavlikai raddau linklapyje www.torrent.lt ir LT varianta ir RU ir EN yra
na va jau cia rekomenduojat rekomenduojat tai ir as pasiziuresiu
![]()
The website declined to show this webpage
HTTP 403
Most likely causes:
This website requires you to log in.
What you can try:
Go back to the previous page.
More information
na as si filma dabar ziuriu siaip is anonsiniu filmuku kai maciau tai man patiko
tikekimes ir viisas filmas patiks dvd disku dar nemaciau, nors lt dar neimanoma ir transformeriu originalaus gaut :?
Linas, 20 parašė:na va jau cia rekomenduojat rekomenduojat tai ir as pasiziuresiu
![]()
The website declined to show this webpage
HTTP 403
Most likely causes:
This website requires you to log in.What you can try:
Go back to the previous page.More information
tai uzdara vbendruomene kad i ta tinklapi patektum reikia tureti azureus programa arba torrent ir jei nori parasyk man i privata savo maila tai pakvietima atsiusiu tai galesi profili susikurti. nes kitaip i tinklapi nepateksi
>> arba Limewire arba emule programos pades nesj au tas filmas manau tirkai ten yra
na as si filma dabar ziuriu
siaip is anonsiniu filmuku kai maciau tai man patiko
tikekimes ir viisas filmas patiks dvd disku dar nemaciau, nors lt dar neimanoma ir transformeriu originalaus gaut :?
na su Willu Smithu man dar nebuvo pasitaikes filmas kuris nepatiktu
Geriausia filmus yra ziureti Kino teatruose malonumas yra daug didesnis... Namie kai ziuri nera malonumo, norisi prasukineti tam tikras vietas nes tau atrodo nuobodziai...
Geriausia filmus yra ziureti Kino teatruose malonumas yra daug didesnis... Namie kai ziuri nera malonumo, norisi prasukineti tam tikras vietas nes tau atrodo nuobodziai...
Bet gali atsisukti atgal tas vietas kur buvo labai idomu, arba galbut nespejai suprasti kas ten ivyko..
filma spejau jau lietuviskai igarsinti, bet tas dalykas sugadino filma, bet siaip smagus filmas, nepagaileciau pinigu ir kino tetrui, jei toks butu:D
Ha !Plazma(ar lcd) ir estradines kolonkes gali stebuklus :=D
Na, filmas kaip filmas, buvo pora vietu, kur norejosi uzmigti.. pabaiga kiek netiketa uztat.. siaip tai mano nuomone 7 balai is 10..
sutinku bet uz ta MALONUMA reik moket:) beje kinoteatra namie galima sukurt:)
man tai sitas filmas nelabai...pradzia tai is vis vos neuzmigau....
na, as tai nzn .. siaip labai noreciau nueit i kina ji paziuret ) gal ir eiciau ryt, bet bijau, kad is nuovargio uzmigsiu ;D ;D
man patare paziuret bet nezinau kur ji rastas ji turiu serveryje
man taj super filmas
paziurejau dar tada kaj nerode kinoteatruose
![]()
na man tai isties patiko... nors ir pabaiga bloga
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → I am legend