Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
[ Uždaryta ] I am legend (Puslapis 2 iš 3)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 57
- Jurgis, 25
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Re: I am legend
Tiesa sakant nezinau kuo sis filmas gali buti isskirtiniu. Vienintelis teigiamas dalykas t.y. ideja, kuri privercia susimastyti ka darytum budamas vienas visoje zemeje, o juk pats idejos vystymas yra eilinis holivudinis slamshtas. Pasakykit man kas vyko tuo metu iki tol kol jis atrado vakcina? Mano atsakymas butu toks: NIEKO. Eilinis filmas apie zombius herojus begancius nuo ju. Tai is karto privercia susimastyti, kad filmas kurtas ne nuo to galo t.y. pirma sugalvota " sukursiu filma apie zmogu, kuris vienas liko zemeje, o po to bet kokiom priemonem ir bet kokiom detalem uzpildysiu ji" . Sis filmas sukurtas pagal knyga, taciau nebutu holivudas jei nepadarytu is to komercinio meslo. Knygoje pabaiga yra kupina tragizmo, herojus pralaimi. Tas kaip ir turetu atsispindeti filme. Bet palaukit juk cia holivudas, cia viskas turi baigtis gerai, nes amerikieciai kazkokiu gilesniu filmo pabaigu ko gero net nelabai galetu suprasti. Atsiprasau uz didziuli sarkazma tikrai nenoriu sukelti pykcio tiems kuriems patiko sis filmas. Tiesiog issakau savo nuomone.
- Dora, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Dar neziurejau. Sedi kompe jau kokia savaite, bet niekaip neprisiruosiu paziureti. Norejau eiti i kino teatra ziuret bet jau neberodo kinuose tai teks namuose ziureti. Uztai Cloverfield turbut eisiu gretai ziureti nes ir to tuoj neberodys.
- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
nezinau gal as per daug kritiskai filmus ziuriu.. nepatiko. visai nepatiko. per daug megstu atrasti visokiu nelogisku detaliu filmo eigoj jei jis manes neitraukia. o sis tikrai neitrauke - nei kiek.
- Giedrius, 28
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
apsurdiskas filmas, vaidyba tragiska, logikos trukumai, dirbtinos situacijos, tragiska pabaiga. Pliusai, tai mietas, mutuotos ziurkes
- Tomas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Lievas filmas nevertas demesio.
- Egle, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
- Tomas
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Egle, 18 parašė:O man labai patiko...
Idomu kuom? Esme gal ir gera, bet jos pletojimas kazkoks lievas ypac pabaiga. Su granata vienas isoka ir didvyris. ;D
- Giedrius, 28
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
beje, kas zino kokia pabaiga buvo kingo knygoje, nes filmas pakeite pabaiga. Tipo visai ne del to jis tapo lengenda, kad isrado tuos vaistus.
- Inga, 20
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
- Tautvydas, 25
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
Labai grazei miestas istustejes sukurtas, bet "zombiai" buvo tokie dirbtiniai, kad juokas eme.Toks vidutinis Filmas.
- Egle, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Tomas, 21 parašė:Egle, 18 parašė:O man labai patiko...
Idomu kuom? Esme gal ir gera, bet jos pletojimas kazkoks lievas ypac pabaiga. Su granata vienas isoka ir didvyris. ;D
Na man tai nepatiko abaiga, nes jis vargsas mire O siaip man patiko tas filmas tuo paslaptingumu...
- Vilniete
- Forumo Pradedantysis
- Neprisijungęs
baisu
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Egle, 18 parašė:Tomas, 21 parašė:Egle, 18 parašė:O man labai patiko...
Na man tai nepatiko abaiga, nes jis vargsas mire O siaip man patiko tas filmas tuo paslaptingumu...
Kai filmas neiskus as metu aki ar verta eiti i kino sale
http://cinemaxx.ru/2008/01/13/ja-legenda-2007.html
- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
penktadieni eisiu i kina, paziuresiu pagaliau sita filma :-)
- Egle, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Nijole, butinai parasyk po to kaip tau jis
- Darius, 19
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Labai geras sis filmas ;]
- Mindaugas, 16
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
man vaikas buvo ne prie ko:D o pagrininis veikejas gerai, kad mire, nes nusibodo, kad herojai islieka gyvi visada...
- Laurynas, 22
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Tj dabar pataps "Tendencija" Amerikos, kad wisi herojai mirs:DDD kadangi anksciaw wisi herojai likdawo suzhaloti, bet gywi, nors shwino pripumpuodawo i juos gera kibira:DDDDDDDD
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 57
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.