1

Tema: Kelias i zvaigzdes. Masine psichoze? Vienos dienos zvaigzdes?

gerbejai ir niekintojai,atsiliepkit. ka manot apie si realybes sou? bereikalingas eterio uzimimas fonograminem dainom? smegenu plovimas "zvaigzdiskais" balsais? mada? galbut kazkieno aistra? laukiu komentaru smile

2

Re: Kelias i zvaigzdes. Masine psichoze? Vienos dienos zvaigzdes?

Nemanau nieko labai gero ar labai blogo. Neesu nei gerbea nei niekintoja. smile Kokia cia mada tuo labiau nesuprantu ka norejai tuo pasakyti smile O siaip man nebloga pramoga pasiziureti kaip jie ten pesasi smile

3

sita tema jau gal antrus metus stovi :V bet dzin :::909

:::b16
be taves sunku gyventi :::a50 be tavo sypsenos akiu :::629.... pasakysiu tau mazule :::b18 kaip karstai tave myliu  :::205
:::220

4

Egle, 18 parašė:

Nemanau nieko labai gero ar labai blogo. Neesu nei gerbea nei niekintoja. smile Kokia cia mada tuo labiau nesuprantu ka norejai tuo pasakyti smile O siaip man nebloga pramoga pasiziureti kaip jie ten pesasi smile

norejau paklaust zmoniu ar verta,kad toki slamsta rodytu big_smile

5

Nijolė, 21 parašė:

sita tema jau gal antrus metus stovi :V bet dzin :::909

:::b16
be taves sunku gyventi :::a50 be tavo sypsenos akiu :::629.... pasakysiu tau mazule :::b18 kaip karstai tave myliu  :::205
:::220

tau gerai,kai cia senokai sedi,o as tik neseniai nusprendziau forume palandziot big_smile

6

mano manymu  si proekta sugalvojo  kad palengvint pradedantiesiems talantams  izengti i zvaigzdes taka ir savaime  padaryt sou uz kuri  prisikraus  kisenes, daugiau niekas nelenda i galva

7

na manau, verta rodyt jeigu rodo. ir dar kaip smile

8

tuomet, Paulina, pamokysim tave naudotis paieska, kad dar neseniai tik cia esi smile
o i tema, mano nuomone nepasikeitus (nerandu vemiancio veiduko big_smile ), tie dainu perdainavimai, banalios dirbtines intrigos ir emocijos skersai gerkles, o kai pamatau per telika kokia nors is tokio stiliaus laidu, mane taip nervas paima, kad arba isjungiu telika arba iseinu is kambario.

9

jai zmones isgirde fonograma kai pamise nebegtu i koncertus tokiu sau nebutu bet ka padarysi matyt zmonem to reikia

10

Valinsko pinigu masina... big_smile dar ilgai po LT vazines tas autobusas ir dainuos "nepusk man arbaru melagiu melagi" ;D :::b02 na graudu kai tik sugeba zmones su fonograma paziopcioti. bet matyt Lietuvai to reikia... ir kada ji atsipeikes.. :V :?

11

Baik, Linai visai smagus tie koncertai big_smile Is esmes tai man dzin, man nemaiso. Nupopsejas visas pasaulis. bet tai man nedraudzia klausytis nirvanos tongue

12

Egle, 18 parašė:

Baik, Linai visai smagus tie koncertai big_smile Is esmes tai man dzin, man nemaiso. Nupopsejas visas pasaulis. bet tai man nedraudzia klausytis nirvanos tongue

:::542 good girl big_smile

13

nesuprantu, iesko, iesko tu talentu, bet tik viena Meruna atrado su gersniu balsu, o kaip uzterse Lietuvos muzika su radziais, vudziais, rimiskiais, berntnais ar panasiomis, net nezinau kaip juos pavadinti, nes zvaizdes jas vadinti neapsivercia liezuvis, o dainininkais, tai irgi nesinori, nes pajimk kaimo jurgi ir tai su rimiskiu vienodai bus... vienu zodziu vienos frazes daininkai... bet uzteks man kritikuoti, jie zmonems patinka, tai tegu teziuri, juk negaila:) (bet vudi su mino klausytis...)

14

O man tai vejas labai patiko :> Na pas Anatoliju gi irgi balsas geras smile

15

viena ... kritikuoti lengva.. bet pagirtina, kad babkiu zmones uzsikale :-)
as manau, tiems, kurie ten sedi, jiems kitaip atrodo .. bent jau as taip manau... jiems tai svarbu.. stengesi juk zmones << paziurekit ir is tos puses ...
ir pataisymas >> ne Lietuvai... o MUMS to reikia :V nes vienaip ar kitaip. mes ir esam LIETUVA <<

16

Nijolė, 21 parašė:

viena ... kritikuoti lengva.. bet pagirtina, kad babkiu zmones uzsikale :-)
as manau, tiems, kurie ten sedi, jiems kitaip atrodo .. bent jau as taip manau... jiems tai svarbu.. stengesi juk zmones << paziurekit ir is tos puses ...
ir pataisymas >> ne Lietuvai... o MUMS to reikia :V nes vienaip ar kitaip. mes ir esam LIETUVA <<

skamba patriotiskai
bet pilnai pritariu
ir pridursiu  sitie dalyviai stengesi visokiais budais parodit  svao talanta ir siame sau reik nemazai pastangu pridet:)

17

Na taip... smile Siaip as manau, yra paklausa yra ir pasiula...:) Jauk nebutu Kizo net 3 jei neziuretu niekas... smile Gal ir gerai, kad jis yra...:) Siaip jeigu grazu balsa tureciau as ten eiciau... big_smile Idomumo delei big_smile

18

uzsidirba pinigu ? na gerai iskelia tipo i "dangu" "zvaigzdes" dangaus  sutartyje buvo punktas kad po shou atidirbines be uzmokescio 2 metus shou rengejams.. manai tokia kaina verta eiti "i zvaigzdes" ? as abejoju.. tai irig mzogaus isnaudojimas pardavimas kaip leles arba dar ko nors big_smile

19

Linai.. tu manes nenervuok :V butent.. sutartyje.. o tai kas liepia pasirasyt, jei rasaisi, zinai ant ko rasaisi...
>> o is kur jau pas tave tokios zinios...
.. gal ir neverta...
na, zinau tiek, kad nei as, tuo labiau tu ten neitum :-)

20

Oho. rimtai taip buvo dangaus realybes sou? ne tokia kaina neiciau ;x