21

Re: Kelias i zvaigzdes. Masine psichoze? Vienos dienos zvaigzdes?

Nijolė, 21 parašė:

Linai.. tu manes nenervuok :V butent.. sutartyje.. o tai kas liepia pasirasyt, jei rasaisi, zinai ant ko rasaisi...
>> o is kur jau pas tave tokios zinios...
.. gal ir neverta...
na, zinau tiek, kad nei as, tuo labiau tu ten neitum :-)

>> su visa derama pagarba.. :::b18 as tau paaiskinsiu kodel as zn big_smile
> man fizika deste antano is dangaus mama (beje mama lb fainas zmogus)

22

Yra keletas išimčių. Tas pats Anatolijus ir gerokai prieš KĮŽ užsiiminėjo muzikine veikla, turėjo savo grupę ir laimingai dainavo.  Atėjo čia, gavo reklamą, juo susidomėjo ir žmogus žymiai lengviau pasieks tai, ko nori. Be abejo, jis tai pasiektų ir be Valinsko ar kitų pagalbos, tik tai užtruktų keletą metų ilgiau.
>>Yra tokie dalykai kaip tikslai ir reklama. Ir jei juos išeina suderint, valio. Tačiau labai dažnai ta reklama gali atsisukt priešingai nei norisi.. Viskas priklauso nuo to, kaip save pateiksi, kaip nori kad tave matytų žmonės.
>>>Mes juokiamės iš Radžių ir Rimiškių, bet nieko blogo nesakom apie Viliją, Anatolijų ar Merūną. Talentas yra talentas ir normalūs žmonės tai mato. O Valinskui gi irgi reikia iš kažko gyvent.. wink

23

Paulina, 17 parašė:

gerbejai ir niekintojai,atsiliepkit. ka manot apie si realybes sou? bereikalingas eterio uzimimas fonograminem dainom? smegenu plovimas "zvaigzdiskais" balsais? mada? galbut kazkieno aistra? laukiu komentaru smile

Visa tai yra vadinama "commercial shit"...Cia normalus reiskinys visame pasaulyje..Tiesiog A.Valinskas taip uzdirba pinigus ir sau ir lnk..kad ir kaip menine prasme ten butu ****, komercine jis sekmingas..Tol kol bus lietuvoj lochu leidzianciu sau buti durinamiems (tai yra svaigti del butaforiniu nauju zvaigzdziu ir uz jas balsuoti) tokiu kaip A.Valinskas tol ir bus kizai lietuvoj..

24

aciu uz nuomones. ziuriu,kad ne taip jau ir nekulturingai bendrauja musu portalo nariai..... yra sansu Lietuvai dar isauginti geresne karta,tolerantiskesne big_smile is dalies visiems po truputi pritariu,juk tas slamstas,kuris kuriamas,uzdirba milijonus tu sou rengejams.... nebutu,kas klauso,nebutu ir pinigu.. uzburtas ratas smile

25

aišku galit varyt ant tų visų TV šou, bet yra kaip yra. Sčiogolevaitė tarptautiniuose konkursuose pirmas vietas laimėdavo - nė vienas žurnalistas nė žodžiu neužsiminė: niekam neįdomu. Užteko sudalyvaut šokių dešimtuke, užmegzt romaną su jaunesniu vyru ir užsiaugint pilvą - iškart patapo populiaria ir žinoma dainininke. smile Kiek metų dainavo Mantas iki šokių dešimtuko.... ir gerai dainavo... o jo CD leidėjai išleido tik po išpopuliarėjimo šokių dešimtuke.
Reikia iš savęs padaryt klouną, kad "intelektualioji" Lietuva pastebėtų ir įvertintų. Va toks ir pasirinkimas: arba tyčiojiesi iš savęs eidamas į TV šou, arba visą likusį gyvenimą dainuoji stovėdamas ant apverstos šiukšlių dėžės bele kur, nes niekam tu neįdomus... smile

26

taip,tokie tv sou yra kelias i pripazinima,gali buti pastebetas,bet BET jei turi ka parodyti. o tokiu vienetai. tokie nelabai kam reikalingi.. kisama i ekrana viskas,is ko galima daryt lengvus pinigus,kaip marionete iskisa nepatyrusi,jauna,ambicinga zmogu,kuris isipareigoja kazkuriam laikui sokti pagal kazkieno dudele,ir pinigeliu visiems nubyra,ir kazkuri laika "zvaigzdele" gauna sloves... zvaigzdziu gamykla,is 100 zvaigzdeliu vos 5 tikras "pagaminanti" smile

27

Man tai siaip vataip netaip :? patinka su vieeeena diyyydeleeee saliga :::818 jei ten visdelto yra idomiu zmoniu, tai tada ziuriu :::036

28

Karolina, 19 parašė:

Yra keletas išimčių. Tas pats Anatolijus ir gerokai prieš KĮŽ užsiiminėjo muzikine veikla, turėjo savo grupę ir laimingai dainavo.  Atėjo čia, gavo reklamą, juo susidomėjo ir žmogus žymiai lengviau pasieks tai, ko nori. Be abejo, jis tai pasiektų ir be Valinsko ar kitų pagalbos, tik tai užtruktų keletą metų ilgiau.
>>Yra tokie dalykai kaip tikslai ir reklama. Ir jei juos išeina suderint, valio. Tačiau labai dažnai ta reklama gali atsisukt priešingai nei norisi.. Viskas priklauso nuo to, kaip save pateiksi, kaip nori kad tave matytų žmonės.
>>>Mes juokiamės iš Radžių ir Rimiškių, bet nieko blogo nesakom apie Viliją, Anatolijų ar Merūną. Talentas yra talentas ir normalūs žmonės tai mato. O Valinskui gi irgi reikia iš kažko gyvent.. wink

Del meruno nieko nesakau, o ant kitu nepasakiau, kad tingejau vardinti ir net nezinau...
bet siaip tokiose sou nera isvis kulturos tikros, nes kaip jie vadinasi: ,,Kelias i zvaigzdes\ ir ,,Dangus\, nors tokiu zvaigzdziu, nei dievu nematau, bet ko reikia noreti, jei didziausieji Lietuvos prekybos centrai vadinasi: Akropoliai, Europa, Babilonas... tai gal ir daugiausia viskas netikra aplink mumis

29

Nereik pavydet projekto dalyviams smile

30

niu kazkam jei patinka jei reitingai dideli tai ir yra toks sou. as asmeniskai ten neiciau nes ziurima labiau ne i zmogaus balso sugebejimus o i xarakteri ir kaip visiems patiksi...
ir kodel jie vienadienes zvaigzdes? vilija, mino ir daugiau kurie isejo i musu tikras zvaigzdutes big_smile
kiekvienas esam skirtingi muzikos poziuriu ir galim rinktis ziureti ar ne... tik kad ten daugiau ant skandalu vezama wink

31

niekada nemaciau nei vienos kelias i zvaigzdes serijos...man ten ne muzika..nezinau... sou... pasirodymas...bet nors ir nemaciau-zinau manau jei ne visas, tai bent puse tu dainu big_smile   vien is klases draugiu... na, jei zmonems isikala tokia muzika, kad galvoj ir skamba tik "ka daryyyyyyyyt?", tai manau pasieke sou dalyviai savo..gavo sleves, pripazinima, ir jei jie to norejo, tai ok... o as nepvydziu jiems...man ju gaila... ramaus gyvenimo neturi... visur zurnalistai, kurie apie tave zino daugiau, nei tu pats apie save zinai... jei gimtadienis-zurnalistai, fotoaparatai... apie vestuves ir skyrybas jau net nekalbu...toks knisimasis i asmenini gyvenima nuvargina (: visada norejau dainuoti...bet noriu dainuoti kokiuose baruose, koki nors jazza...o ne list i tv... dainuoti savo malonumui, o ne peizeti kazka zmonems (:

32

Sandra, 16 parašė:

niekada nemaciau nei vienos kelias i zvaigzdes serijos...

nepyk.. netikiu.... sitaip meluoti... negrazu...

33

as rimtai... ir tikrai nemeluoju... manes nedomino tai... retai isvis tel ziuriu... manai neimanoma, kad zmogui nepatinka kelias i zvaigzdes?... ne tai, kad nepatinka, bet kad nedomino niekad...man uztekdavo reklamu.... tokie sou man nepatinka (:     

34

tai kad taves nesudomino, tai as tikiu.. bet kad nematei ne vienos laidos.. netikiu.. tau buvo kazkur 14 metu, kai pirmas kiz buvo.. as tik 1 kiz ziuredavau, bet tik savaitgaliais, kai namie buvau, nes as tv neturejau, kai studinau... dbr tv ir neziuriu, nes neturiu laiko..
patinka, nepatinka.. bet tikrai netikiu, kad nematei ne vienos laidos..

35

netikek..koks galu gale man skirtumas... kas mane pazista-supranta, kad tokio brudo neziuriu... turiu ka veikti ir be to..

36

na, man keista, nes as esu visas laidas per lnk ir tv3 macius, bent karta << nes arba mano mama paziuredavo, arba as arba dar kas nors.,,
>> pvz, as "atleisk" laidos neziuriu, bet esu ja macius karta.. neziuriu sveikinimu koncerto, bet macius.. zdz..

37

Pavlikas, 21 parašė:

mano manymu  si proekta sugalvojo  kad palengvint pradedantiesiems talantams  izengti i zvaigzdes taka ir savaime  padaryt sou uz kuri  prisikraus  kisenes, daugiau niekas nelenda i galva

Na gal ir buvo 1 % geros LNK valios. Bet is tiesu ponas V prisigamino zvaigzdziu kurie dabar nemokamai 2 metus (kaip cia kazkas rase) atarti.

38

manau tai yra visiska nesamone.visu pirma tai yra pinigu plovimas ir smegenu.antra jie savu dainu nekuria o tai man yra slykstu.trecia pateikia zmones tipo kaip REPERIUS ROKERIUS nors tai yra pasiticiojimas is musu kulturu,ir galiausiai visi vaikai dar galvoja kad tai yra tru.zdz vieninteli kuri pripazinau tai dangu ten bent savos kurybos dejo ir zmones kokie atejo koki stiliu kure toki ir kure o ne visiska pop.

39

Tautvydas, 17 parašė:

manau tai yra visiska nesamone.visu pirma tai yra pinigu plovimas ir smegenu.antra jie savu dainu nekuria o tai man yra slykstu.trecia pateikia zmones tipo kaip REPERIUS ROKERIUS nors tai yra pasiticiojimas is musu kulturu,ir galiausiai visi vaikai dar galvoja kad tai yra tru.zdz vieninteli kuri pripazinau tai dangu ten bent savos kurybos dejo ir zmones kokie atejo koki stiliu kure toki ir kure o ne visiska pop.

pritariu.. nors siaip ir dangus yra daugmaž pop... tik man patiko tenais jonas ir rasa..tas duetas... (:      nezinau,,kazkuo zavejo.. o auguste su savo keksem........... ka zinau.... visus juos macius reliai..kazkada mole suvaziave buvo... o auguste sporto halej... tai rasele ir jonas tokie paprastesni rodesi (:   zavu ausiai is akims

40

Rita, 26 parašė:
Pavlikas, 21 parašė:

mano manymu  si proekta sugalvojo  kad palengvint pradedantiesiems talantams  izengti i zvaigzdes taka ir savaime  padaryt sou uz kuri  prisikraus  kisenes, daugiau niekas nelenda i galva

Na gal ir buvo 1 % geros LNK valios. Bet is tiesu ponas V prisigamino zvaigzdziu kurie dabar nemokamai 2 metus (kaip cia kazkas rase) atarti.

Atarti jie turejo realybes sou "dangus", o ne kelias i zvaigzdes. Dangus ir Valinskas rodos neturi nieko bendro. ar as klystu ?