Tema: Sekso pozos ir rusys. Kas labiausia domina vaikinus? merginas?
Kokio pobudzio seksu labiausiai megsta uzsiimineti merginos? vaikinai? pasipasakokit,draugai,nuotykius savo.... :]
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Sekso pozos ir rusys. Kas labiausia domina vaikinus? merginas?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kokio pobudzio seksu labiausiai megsta uzsiimineti merginos? vaikinai? pasipasakokit,draugai,nuotykius savo.... :]
nesusegu sagos tarp pozos ir rusio konkreciau klausima isplesk
nesusegu sagos tarp pozos ir rusio konkreciau klausima isplesk
kokia poza myletis labiausiai patinka vaikinams/merginoms? koks seksas - oralinis,analinis,ar naturalusis priimtiniausias?
Del pozos nezinau. O del to koks seksas tai naturalus priimtiniausias. Dar neesu pries oralini. bet analinis tj jau fui slykstu :x
Paulina, 17 dekui
na del pozu negaliu pasakyt nes nespejau visu isbandyt:) koks seksas xo xo,
pritarsiu Eglei:)
paulina matosi siais klausimais be tabu uz analini:DDDDD joke!:D ziaurus traukinukas...;D
apie koki traukinuka kalbam? o ka cia slept? mane tik domina zmoniu pomegiai :]
visu pirma sitos temos, tai vaiku tvirkinimas.. o kita, tai ir taip matot per tv ir intika... statistika pasidaryk gatvej,paziureciau kaip drasiai tu klaustum:D
vaiku? cia dar ne tvirkinimas.... visa tai,ka rodo telis ir parduotuviu vitrinu turinys yra vaiku prievartavimas,ju kuno darkymas ir neaiskiu vertybiu nustatymas,o kas cia daros tik perliukai-ivadas i naturalias gyvenimo sritis. statistika... nenusisnekam truputi,kiekvienu tada cia esanciu klausimu galima butu pasiulyt eit dometis i gatves
Paulina, o kodel Tau tas taip aktualu kad net tema sukurei? Atrodo tokiu temu jau yra ,)
Bebro poza geriausia
saukstelio poza:)
Mindaugai, prasviesk? )
sonu is uzpakaliuko, mergina surietus kojytes i vidu...;) pagauni?:)
o ka cia slept? mane tik domina zmoniu pomegiai :]
Iškart prašau nepriimti asmeniškai. Bet ar dar apskritai egzistuoja riba tarp privačios ir viešos erdvės? Taip, mes laisvi, demokratiški, pasiutę ir visokie kitokie nesveikai ŠIUOLAIKIŠKI, galim kalbėti visom temom, visada, su visais... Tik prie ko tas galų gale prives? Iš pirmo žvilgsnio menki dalykai tokie nė velnio nėra. Jei visur prikišta seksualinio pobūdžio informacijos, dar nereiškia, kad ramia sąžine galim prie to prisidėti patys.
Aš vis dėlto viliuosi, kad neatsiras bent šiam forume tema "Pasidalinkime įspūdžiais apie savo vaginų ypatumus", juk visiems taip įdomu... Su artimu žmogumi ar žmonėmis galima ir reikia kalbėtis apie viską, galų gale tų žmonių nuomonė, jausmai, interesai yra svarbūs, bet šitas viešumas... Žodžio laisvė ir laisvė apskritai nereiškia, kad galima nevaržyti instinktų: mes lyg ir žmonėmis vadinamės?
Mindaugai, aga
Paulina, 17 parašė:o ka cia slept? mane tik domina zmoniu pomegiai :]
Iškart prašau nepriimti asmeniškai. Bet ar dar apskritai egzistuoja riba tarp privačios ir viešos erdvės? Taip, mes laisvi, demokratiški, pasiutę ir visokie kitokie nesveikai ŠIUOLAIKIŠKI, galim kalbėti visom temom, visada, su visais... Tik prie ko tas galų gale prives? Iš pirmo žvilgsnio menki dalykai tokie nė velnio nėra. Jei visur prikišta seksualinio pobūdžio informacijos, dar nereiškia, kad ramia sąžine galim prie to prisidėti patys.
Aš vis dėlto viliuosi, kad neatsiras bent šiam forume tema "Pasidalinkime įspūdžiais apie savo vaginų ypatumus", juk visiems taip įdomu... Su artimu žmogumi ar žmonėmis galima ir reikia kalbėtis apie viską, galų gale tų žmonių nuomonė, jausmai, interesai yra svarbūs, bet šitas viešumas... Žodžio laisvė ir laisvė apskritai nereiškia, kad galima nevaržyti instinktų: mes lyg ir žmonėmis vadinamės?
aciu uz nuomone,gerbiu ir tavo pasisakyma
Paulina, o kodel Tau tas taip aktualu kad net tema sukurei? Atrodo tokiu temu jau yra ,)
Bebro poza geriausia
as nesigilinau labai i tai,kas buvo,sorry is anksto man tas kaip ir idomu,smalsumo kamuojama tema sukuriau....
Aleksandras, 25 parašė:Paulina, o kodel Tau tas taip aktualu kad net tema sukurei? Atrodo tokiu temu jau yra ,)
Bebro poza geriausia
as nesigilinau labai i tai,kas buvo,sorry is ankstoman tas kaip ir idomu,smalsumo kamuojama tema sukuriau....
nu zdz... zinau, uzsitrauksiu as rustybe kazkieno :V bet ....
>> mergina, as budama cia pusantru metu sugebejau sukurti 2 temas :V kurios nesikartoja.. gal kvailos, bet nesikartojo.. o tu.. pabuvusi vos savaite ivaldei 4 temas .. tik viena is ju apie kiz.. stebini... smalsume tu..
Paulina, 17 parašė:Aleksandras, 25 parašė:Paulina, o kodel Tau tas taip aktualu kad net tema sukurei? Atrodo tokiu temu jau yra ,)
Bebro poza geriausia
as nesigilinau labai i tai,kas buvo,sorry is ankstoman tas kaip ir idomu,smalsumo kamuojama tema sukuriau....
nu zdz... zinau, uzsitrauksiu as rustybe kazkieno :V bet ....
>> mergina, as budama cia pusantru metu sugebejau sukurti 2 temas :V kurios nesikartoja.. gal kvailos, bet nesikartojo.. o tu.. pabuvusi vos savaite ivaldei 4 temas .. tik viena is ju apie kiz.. stebini... smalsume tu..
o ar as kalta,kad kazkas miega? nemegstu kuistis senuose apatiniuose,kas man buvo idomu,to ir pasiteiravau.... ir nematau cia nieko blogo
bus tu temu ir daugiau,cia dar ne pabaiga
uz tu paciu temu kurima kortos dalinamos...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Sekso pozos ir rusys. Kas labiausia domina vaikinus? merginas?