1

Tema: kokias isdaigas esat padare mazi?

cia ta tema yra apie tai ka esi mazas ar maza padariusi blogo
pvz...as kai buvau mazike i razete ikisau lempuciu kistuka o ten pasirodo buvo nutruke laideliai.....arba norejau palygint drabuzius ir pasidejau ant lovos ligintuva ijungta tai pradeginau lovaa,va taip ko daugiau pasakokit apie savo isdaigas

2

Re: kokias isdaigas esat padare mazi?

pradinej mokykloj ispyliau vandeni  ant mokytojo zurnalo kur musu pazymiai  visi buvo,  namie  uzdegiau zaislu deze,  jau viduriniej mokykloi   pries pat pamoka  suvariau kreida i mokytojos  kede... Kolkas tiek prisimenu

3

Pavlikas, 21 parašė:

pradinej mokykloj ispyliau vandeni  ant mokytojo zurnalo kur musu pazymiai  visi buvo,  namie  uzdegiau zaislu deze,  jau viduriniej mokykloi   pries pat pamoka  suvariau kreida i mokytojos  kede... Kolkas tiek prisimenu

labai idomu bet noreciau dar daugiau kad kasnors papasakotu:)

4

hmm vaikysteje buvau is vis nesulaikoma nei kojomis nei liezuviu tai buta visokiu nesamoniu...kasdieninis maista buvo ryksciu i subine ;D Siaip broliui padejau su kaimyno dazais nudazyti toleta ;D  (pasekems nekokokios )

5

mes su sese labai norejom paciuozineti, beda ta, kad buvo vasara ir ledo ne is tolo nematyti... buvom girdejusios, kad ant bananu zieves labai lengva paslysti, tai ir paciuozinejom mes virtuvej ant bananu zieviu. tik mama kazko labai supyko, kai grizo neutral. o juk taip smagu buvo wink...

6

Oi...Ju buvo labai daug big_smile As buvau labai didele lepunele ir viska spec lauzydavau ir gadindavau jei ko negaudavau big_smile pvz.esu visus svetaines tapetus nuplesus big_smile dar esu be tevu leidimo nuejus pas drauga,kai buvo 4metukai ir tada manes net policija ieskojo big_smile kai tetis baige mokslus ir pasake na va as jau mechanikas As 2metu priejus pasakiau kui tu mechanikas big_smile) negera buvau.... :::809

7

liuks tema.
su broliu vaikystėj žaisdavom piromanus big_smile teko gudraut ir linoliaumo gabalą iš kambario kampo dėt vietoj to, kuris apdegė smile)
sugalvojau kadais pataisyt radijo tašką. viskas baigėsi 220v per nagus smile
elektros prietaisų žavesys mane traukė, todėl lemputę, kokia kišdavosi į rozetę, apraizgiau iš sąvaržėlių kruopščiai padaryta grandinėle. pasekmės - nenusiplaunanti aprūkusi rozetė ir daug kibirkščių.
labai mėgau viską "taisyti" ir paskui sudėlioti atgal. po to ne viskas veikdavo kaip turėtų.
kažkada turėjom du puikius televizorius. mažiuką šilelį ir vos didesnį "banga". tą dieną banga rodė vaizdą, o garsas šnypštė. būdamas blaivaus proto 5-6 metų vaikis, sumąsčiau, kad garsas gali eiti iš šilelio. ir būtų ėjęs, jei nebūčiau pastatęs jo ant spintelės krašto. pajuodusį nuo smūgio ekraną teko slėpti užkampy.
šito nepamenu, bet mama pasakojo, kad kai buvau mažas, kažkada tualete prisipurškiau gaiviklio ir uosčiau smile
su broliu iš devinto aukšto balkono pamėgom mėtyti viską: senstelėjusius obuolius, kiaušinius, lėktuvėlius, petardas, petardas su lėktuvėliais, pririštus prie siūlo trintukus, iš vienkartinių švirkštų - dažus, kad žmonės pagalvotų, jog ten kraujas.
brolis mažas būdamas per balkoną išmetė visus batus, kuriuos rado bute. tėvam teko eit ir į lauką ir pas kaimynus iš žemesnių aukštų..
landžiodavom po statybas ir lakstydavom nuo sargų, bomžų ir kito plauko žmonių, kurie lankosi ten smile
nuverčiau dėdės motociklą kaime ir bijojau pasakyt, o mažiukas ir nepakėliau. gavau velnių, neva galėjo išbėgt benzinas smile
ech.. vaikystė.. smile

8

Na is vaiksytes ir gi pamenu, jog megdavau viska ardyt, bet dar kazkaip sveikas prota veike, ardziau tik laikrodzius big_smile

paskui pasakojo, nes nepamenu, jog kai buvau mazas , kokiu 3-4 metu, prisiziurejau kaip visi skutasi, nusprendziau ir as, dar su tokiu rusisku, isejau is vonios visas kruvinas, su supjaustytu zandu pasiemes skustuva uz galvutes ir suspaudes i kumsti... visai neblogai... na randu atrodo neliko smile

paskui pamenu bandziau siurbliuot kambarius, nepavyko, gavau 220v, net pasokau smile

pradinese klasese atsinesiau i mokykla degtukus, ir stovejo ten tokios zvakes, as jas pradejau uzdeginet.. tuo ir uzsibaige...

sesuo viena kart buvo pasidejusi kazkur raktus, teko keisti spynas, nes galvojo, jog pamete...pasirodo , jie gulejo spinteleje... smile

na atrodo tiek, kiek pamenu, be begales sulauzytu, sudauzytu daiktu, bei kitokiu nutikusiu nelaimiu smile

9

Oj as ziaurus mazas buwau. Viena karta netycia is akmenio sudauziau langa, niekas nieko nemate ir taip issisukau, teciui masinos kapota ibreziau(buwo nekaip), kasdiena su tokiu waiku pirmoi klasej musdawaus iki werkimo (del neaiskios priezasties :-) )tai pas direktoriu apsilankydawau gan daznai, namu raktus per menesi karta pamesdawau 6 metu ir tt. big_smile

10

mm nu reikia ir man pasipasakot big_smile na kai buvau maza per filmus matydavau kaip zmones smaugiasi zudo.... norejau isbandyt ir as...tai kaciuka smaugt pradejau...bet pagailo vargselio kai dust pradeo... tai nuo to laiko pati didziausia gyvunu myletoja niekam neleidizu pakelt rankos pries gyvunus:)
mmm cia kazkas daze wc su dazais...kai buvau maza grizo tevai is parduotuves...as klausiu kas cia kas cia.... ir man sako dazai...sakau ka dazysit?? sako toleta... na ka tevai iskeliavo...o as tuo tarpu ir isdaziau toleta susiradus teptuka.... na dazymu to nelabai pavadinciau...nes ten buvo MAJONEZAS...:D na dar vaikystej... kieme buvo vien berniukai ir visi turejo dydelius dviracius... o as maza su pagalbiniais ratukais...ir man tas lb nepatiko...tai nuvaziavau uz namo kampo kur nera langu... pasiemiau plyta ir nudauziau ratukus jie gi plastmasiniai...:D po kiek laiko ir pati dvirati sulauziau kad dideli pirktu big_smile na labai berniukus musdavau...net ateidavo su tevais mano mamai skustis... bet tada toki angeleli pavaizduodavau bisk pameluodavau i rjiem blogiau baigdavos;D big_smile na pora isdauztu langu... pora varliu uzmustu su plyta...:D na dar karta brolis su draugu tvarko motocikla...ir iesko stabdziu kaladeliu... na o as sedziu sone laikau rankoj "fanieros" gabala lauzau ji...o tie iesko iesko....ir as taip garsiai sakau "o kaip gerai luzta"...kai jie pamate kokia as ten "faniera" lauzau...man nekaip baigesi...mat ten stabdziu kaledes ir buvo : big_smile mmm cia kazkas motocikla nuverte... as tai kaime su broliu po miska vaiksciojom vaiksciojom ir as i spastus patekau...:D bandem islaisvint mane bet nepavyko tai teko tevus pasikviest...:D ir t.t galeciau visa amzinybe pasakot...:D

11

mm o apie taisymus...tai joo as ir radija isardydavau surinkdavau atgal....ka nors sudauzau suklijuoju.... big_smile

12

na dar kadangi kaip ir padauza biski buvau...tai nelabai ir lelytem zaidziau...tai jei mama nupirkdavo lelyte...susirasdavau tetes skutimosi masinele ir nukusdavau plaukus...islauzydavau rankas...kartais padegdavau big_smile big_smile tai paskui pradejau zyzt kad man ne leles pirktu o koki futbolo kamuoli... budama 5 jau grifus turejau big_smile su jais geriau ir mustis buvo big_smile big_smile

13

o kai buvo "jojo" laikai;D big_smile tai namuose lempu sveiko nebeliko:D nes "pasivaiksciojimas su shuneliu" ar dar kazkokie ten navarotai.. labai pakildavo ausktai big_smile big_smile big_smile

14

padegiau senelio darzine

15

Gediminas, 22 parašė:

liuks tema.
su broliu vaikystėj žaisdavom piromanus big_smile teko gudraut ir linoliaumo gabalą iš kambario kampo dėt vietoj to, kuris apdegė smile)
sugalvojau kadais pataisyt radijo tašką. viskas baigėsi 220v per nagus smile
elektros prietaisų žavesys mane traukė, todėl lemputę, kokia kišdavosi į rozetę, apraizgiau iš sąvaržėlių kruopščiai padaryta grandinėle. pasekmės - nenusiplaunanti aprūkusi rozetė ir daug kibirkščių.
labai mėgau viską "taisyti" ir paskui sudėlioti atgal. po to ne viskas veikdavo kaip turėtų.
kažkada turėjom du puikius televizorius. mažiuką šilelį ir vos didesnį "banga". tą dieną banga rodė vaizdą, o garsas šnypštė. būdamas blaivaus proto 5-6 metų vaikis, sumąsčiau, kad garsas gali eiti iš šilelio. ir būtų ėjęs, jei nebūčiau pastatęs jo ant spintelės krašto. pajuodusį nuo smūgio ekraną teko slėpti užkampy.
šito nepamenu, bet mama pasakojo, kad kai buvau mažas, kažkada tualete prisipurškiau gaiviklio ir uosčiau smile
su broliu iš devinto aukšto balkono pamėgom mėtyti viską: senstelėjusius obuolius, kiaušinius, lėktuvėlius, petardas, petardas su lėktuvėliais, pririštus prie siūlo trintukus, iš vienkartinių švirkštų - dažus, kad žmonės pagalvotų, jog ten kraujas.
brolis mažas būdamas per balkoną išmetė visus batus, kuriuos rado bute. tėvam teko eit ir į lauką ir pas kaimynus iš žemesnių aukštų..
landžiodavom po statybas ir lakstydavom nuo sargų, bomžų ir kito plauko žmonių, kurie lankosi ten smile
nuverčiau dėdės motociklą kaime ir bijojau pasakyt, o mažiukas ir nepakėliau. gavau velnių, neva galėjo išbėgt benzinas smile
ech.. vaikystė.. smile

\
nu tavo vaikyste labvai idomi,ot koks buvai isdykes:)

16

Agne, 20 parašė:

mm nu reikia ir man pasipasakot big_smile na kai buvau maza per filmus matydavau kaip zmones smaugiasi zudo.... norejau isbandyt ir as...tai kaciuka smaugt pradejau...bet pagailo vargselio kai dust pradeo... tai nuo to laiko pati didziausia gyvunu myletoja niekam neleidizu pakelt rankos pries gyvunus:)
mmm cia kazkas daze wc su dazais...kai buvau maza grizo tevai is parduotuves...as klausiu kas cia kas cia.... ir man sako dazai...sakau ka dazysit?? sako toleta... na ka tevai iskeliavo...o as tuo tarpu ir isdaziau toleta susiradus teptuka.... na dazymu to nelabai pavadinciau...nes ten buvo MAJONEZAS...:D na dar vaikystej... kieme buvo vien berniukai ir visi turejo dydelius dviracius... o as maza su pagalbiniais ratukais...ir man tas lb nepatiko...tai nuvaziavau uz namo kampo kur nera langu... pasiemiau plyta ir nudauziau ratukus jie gi plastmasiniai...:D po kiek laiko ir pati dvirati sulauziau kad dideli pirktu big_smile na labai berniukus musdavau...net ateidavo su tevais mano mamai skustis... bet tada toki angeleli pavaizduodavau bisk pameluodavau i rjiem blogiau baigdavos;D big_smile na pora isdauztu langu... pora varliu uzmustu su plyta...:D na dar karta brolis su draugu tvarko motocikla...ir iesko stabdziu kaladeliu... na o as sedziu sone laikau rankoj "fanieros" gabala lauzau ji...o tie iesko iesko....ir as taip garsiai sakau "o kaip gerai luzta"...kai jie pamate kokia as ten "faniera" lauzau...man nekaip baigesi...mat ten stabdziu kaledes ir buvo : big_smile mmm cia kazkas motocikla nuverte... as tai kaime su broliu po miska vaiksciojom vaiksciojom ir as i spastus patekau...:D bandem islaisvint mane bet nepavyko tai teko tevus pasikviest...:D ir t.t galeciau visa amzinybe pasakot...:D

tai buvai labai isdykusi,jei jau berniukus tiek skriaudei,bet berniukai a jums negeda jei mergaites jumis skriaudzia?:D

17

mm tai kad jie sakydavo ooo mazyte... oooo pupa...oo grazuole.....tai ir pykdavau ir musdavau:D:D nesupratau dar tada kad cia mane kybina:D:D:D:D:D

18

Uršulė, 21 parašė:

mes su sese labai norejom paciuozineti, beda ta, kad buvo vasara ir ledo ne is tolo nematyti... buvom girdejusios, kad ant bananu zieves labai lengva paslysti, tai ir paciuozinejom mes virtuvej ant bananu zieviu. tik mama kazko labai supyko, kai grizo neutral. o juk taip smagu buvo wink...

tu virtuvej o as lauke ant cemento big_smile bandziau bet nieko nesigavo gero ;D

19

katik perskaiciau visu paminetas jusu vaikystes isdaigas prisiminiau kad pradinese klasese mes su drauge tai turejom toki klasioka kuris musu bijodavo labai bijodavo big_smile klausydavo jis musu labai nes  kitaip budavo ne kas...
nors tai ivyko ne taip seniai kai dar mokiausi pagrindineje tai  su ta pacia drauge tai  ejome mes i namus tai  sustojome prie upelio o as ten esanti toki visai nieko duobe  uzkasiau su sniegu big_smile tai patariau draugei koja padeti tai ji ismuko iki juosmens o istraukt neiseina (nes ji su super batais suplatformomis)  tai teko man bata gerlbeti...
  ar kai sugalvojome pagyventi jos bute( be tevu be nieko nes mes gyvename name ir ji turi buta kitur) tai taip uzstrigom kai saukem kokias 8 valandas padekit gelbekit...jokio atsako i tai teko isimti stikla ir pro jas laipioti kelias dienelias big_smile  bet tada  nuotikiu n buvo nuo reamojancio pilvo iki melinumo ispustas pilvas (gamtos sauksmas i wc)

20

oi neustektu forumo