Re: kokias isdaigas esat padare mazi?
oj mazute jum yra atskira vieta, "iki 18"
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kokias isdaigas esat padare mazi?
oj mazute jum yra atskira vieta, "iki 18"
Na, ka pati esu pridarius tai tikrai neprisimenu. Pasakoti irgi niekas nepasakojo. Bet brolio visas isdaigas savom akim maciau. Pamenu kai jam kokie 2 metai buvo pasodinau ji i smelio deze ir nusisukau keliom minutem tai tas smelio pilnom saujom prisivalge. Paskui jis pastoviai plaukus pats sau kirpdavo kai niekas neziuredavo, po to vaiksciodavo su plikais lopais ant galvos Paskutinius keleta metu nebemaciau ka isdarinejo nes skirtinguose miestuose dabar gyvenam, bet dar siandien skambino tevai, sake nusiziurejo is kazkokio zurnalo apie ninjas ar dar kazka tai nukarpe visu savo pirstiniu pirstus. Vienu zodziu reikes auklet kai namo vaziuosiu
mm dar prisiminiau viena.... na kazkaip mes vaikystej na nebendraudavom su seneliu.. kai nebendrauji tai ir nepazisti.... na ir buvom dviese su broliu vieni namie skambutis i duris.. ir ten kazkoks vyras.... ir beldziasi skambina... su broliu apsiginklave peiliais laukem kol jis isisvers
grizo tevai stovim su peiliais... ir iskilmingai mama sako agnyte gi senelis atejo
arba
na kai buvau 4.5 metu tevai uzrase mane i sokiu repeticijas.... na ir repeticija pirmoji buvo penktadieni 10 val....as kazkaip kad geriau uzsimint ..na gi reikia uzsirasyt matomoj vietoj.... tai ant spintos isbraiziau
tevai neapsidziauge
mm ka dar gero esu padarius
na dar vaikystes isdaiga mm na seniau kai buvau 7-8 klasej... prasidejo bumas... visa klase begam is pamoku... o as blem geriausia mokine...brolis toj pacioj mokykloj mokaus... zinau jei gausiu n ar bloga pazymi tevai i treniruote nebeleis (o tai butu katastrofa)... ir seip baile budavau geriete.... na tai kai visi pabegdavom as grizdavau ;D ;D ;D ;D na laikai keitesi pasikeiciau ir as.... universitetas...as grupes seniune... pirmoji mikroekonomikos srauto paskaita...itariu bus nuobodu... ir sakau grupei gal lekiam kur nors visi pabut... taip ir isvarem:D
seniune mat
as ir megau degint namie padegiau siuksliu deze...
mm ir dar garaza buvau padegus.. bet gerai kad jis gelezinis buvo...ir siep spejom uzgesint
tik kaip gesinimas vyko..brolis atnesk vandens... cia viskas vyko kaime... tai ten na sulinys.... o as kibiro tai dar nepakeldavau...tai puse puodelio atnesiau ;D ;D
na aisq mane kvaisa isvadino... tai tada begau ir jau kibira atnest.. bet kol ji atnesiau tai ir gaisro nebebuvo
na dar vaikystes isdaiga
mm na seniau kai buvau 7-8 klasej... prasidejo bumas... visa klase begam is pamoku... o as blem geriausia mokine...brolis toj pacioj mokykloj mokaus... zinau jei gausiu n ar bloga pazymi tevai i treniruote nebeleis (o tai butu katastrofa)... ir seip baile budavau geriete.... na tai kai visi pabegdavom as grizdavau ;D ;D ;D ;D na laikai keitesi pasikeiciau ir as.... universitetas...as grupes seniune... pirmoji mikroekonomikos srauto paskaita...itariu bus nuobodu... ir sakau grupei gal lekiam kur nors visi pabut... taip ir isvarem:D
seniune mat
![]()
as irgi esu tokia as esu geriete nebegu is pamoku,bet kad per daug gersi mokyciaus man tik pasvajot:D
kazka prisimenu, kad sukramciau stikline ..puse paros negryzus namo, nes su suniu paupy uzsizaidziau, arba pas klasioke barbem kaip uzsizaizdavau nuo pacio ryto tai negryzdavau be vakaro 7...oi tada lupti gaudavau, visa melyna budavau... paskui dar, musdavausi su berniukais, sokinedavau arba ilipdavau pas mociute pro balkona, nes tingedavau apeiti aplink nama ;D visko as ten prisidirbdavau .. ;D ne nepamenu kitu .. ;D
aj dar pamenu ..na as darzelio nelankiau...bet tevai bande nuvesti... tiksliau nuvede... buvau buvau ...ir isivaizduok liepe pietu miegot..ko gyvenime nedariau.... tai ir pabegau is darzelio kai visi miegojo pietus
ir pas mama i darba nuvaziavau i kita miesto gala:D
ta kart ir as susipazinau su dirzu
mm nu cia db dar toki slykstu papasakosiu bet niekis sueis :D:D:D:D na karta buvau pas mociute kaime..ir mociute liepe malkas deliot... o taip nuobodu..karsta.. vasara.... na o ten po tom malkom biski varlyciu radom ;d ;d ;d na tai paemem tas varlytes su vielike uz kojos pakabinom prie stogo
aisq ne viena ta varle o kokius 30 atrodo kaip girlianda
:D:D:D kazkodel seimynai tas nelabai patiko
tikiuosi paskui nuemet... :>
mm nee nenuemem jos ten ir sudziuvo
mm ka dar esu padarius
as cia tiek pripasakojau jau kad zmones matyt manes jau greit bijos
mm nee nenuemem
jos ten ir sudziuvo
![]()
![]()
![]()
mm ka dar esu padarius
![]()
as cia tiek pripasakojau jau kad zmones matyt manes jau greit bijos
![]()
![]()
ne taves cia niekas nebijos bet tik yra fainiai,kad yra tokiu temu gali kiti pasijyikti ir pats pasijuoki is saves
tai dar ka nors papasakot hmm dabar galvele nedirba nezinau
bet is tiesu tiek visko pridariau... bet nei karto nieko nebuvo man...nei dirziuko nieko...gi as jaunesnioji sesute...o jauneliai niekad nekalti:D gi manim turejo brolis pasirupint.. o jis to nepadare...tai reiskia jis kaltas
mano isdaigos budavo pakankamai nekaltos: nupiesdavom ant popieriaus kokia pinigine kopiura (dabar skeneriu ir printeriu laikais tas butu dar paprasciau), priklijuodavom prie asfalto ir stebedavom aplinkiniu reakcija arba prie "zilkos"pririsdavom pingine ir zmogui pasilenkus ja paimti - patraukdavom
na tokie vrs kameros bajeriukai
o kaimyno isdaigos ziauresnes budavo: mano maza kaciuka imete i glozeta ir dar vandeniu nuleido gerai, kad spejom istraukt
arba padege savo namie foteli, o gaisrininkams pasake, kad cia dede is televizoriaus padege
mano isdaigos budavo pakankamai nekaltos: nupiesdavom ant popieriaus kokia pinigine kopiura (dabar skeneriu ir printeriu laikais tas butu dar paprasciau), priklijuodavom prie asfalto ir stebedavom aplinkiniu reakcija
arba prie "zilkos"pririsdavom pingine ir zmogui pasilenkus ja paimti - patraukdavom
na tokie vrs kameros bajeriukai
![]()
o kaimyno isdaigos ziauresnes budavo: mano maza kaciuka imete i glozeta ir dar vandeniu nuleidogerai, kad spejom istraukt
![]()
arba padege savo namie foteli, o gaisrininkams pasake, kad cia dede is televizoriaus padege
ne tik nesakyk kad jau tiek ir tesi padariusi?
tai dar ka nors papasakot
hmm dabar galvele nedirba nezinau
![]()
bet is tiesu tiek visko pridariau... bet nei karto nieko nebuvo man...nei dirziuko nieko...gi as jaunesnioji sesute...o jauneliai niekad nekalti:D gi manim turejo brolis pasirupint.. o jis to nepadare...tai reiskia jis kaltas
aisku pasipasakok juk as tau leidziu
dar pamenu kai buvau mazyte..bijojau namie viena but... o karta mama paliko dar didesni maziu su manim kad as tipo pasaugociauji.... o as pati bijau...tai na uzdariau ji i vona...astumiau foteli..uzremiau kad neiseitu... jis ten cypia... o aas nuejau i savo sleptuve (ten visad tupedavau kai tevu nebudavo kai yra kampas ir tas toks trikampiukas)... na ka kazkaip islindau is savo sleptuves...ziuriu mama grizta...ji isleidau is tos vonios..prigrasinau jei pasakis mamai gaus i galva... tai nieko ir nepasake
o dieve sventas ;D;D;D velniu kampelis
Ingrida>> nesauki dievu bent jau cia...
Kaimynas mane pastoviai erzindavo..tai muilu tai dar kuo pavadindavo..
viena karta pavadino kibiru, o as ji pideru...
nzn is kur tas zodis pas mane zodyne buvo
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kokias isdaigas esat padare mazi?