1

Topic: vaikinai...

daug karta kalbeta koks patinka tau vaikinas..kaip jis atrodo,bet  ar patinka tokie vaikinai..pvz:esate su juo namuose ruosi valgyti ir jis tau padeda ka darytum tau jis padeda?(taves tai nesiutina) arba kitas vaikinas jis sedi ant kedes ir nekreipia i tave demesio...
Ar patinka zmones kurie tau dovanoja didziuli demesi?

2

Re: vaikinai...

man patinka  kai is  panos sulaukiu  daug demesio  ir stengiuos  kad jo netruktu ir jai:) tave siutina kad padeda gamint valgyt ? pasakyk kad   nori ji nustebint

3

Pavlikas, 21 wrote:

man patinka  kai is  panos sulaukiu  daug demesio  ir stengiuos  kad jo netruktu ir jai:) tave siutina kad padeda gamint valgyt ? pasakyk kad   nori ji nustebint

as nekalbu apie save...cia tik klausimas ne man patinka kai padeda o ne tas kuris seda ir tyli ir velniai zino ka jis ten galvoja....

4

Vaiva, 19 wrote:

ir as nekalbejau apie tave  taip minti isreiskiau, sorry jei suklaidinau

5

mano nuomone, kaip kada. o siaip kartu viska daryti yra labai smagu, bent as taip manau.

6

cia del to erzinimo prie maisto - manau, kad moteris, kuriai bandai "padet" daryt valgyt i tave ziuri taip pat, kaip kad jinai tau "padeda" vairuot kur nors vaziuojant big_smile

7

as kaip supratau  tu nori  pasakyt kad vaikinai maisto rusime lepsiai ? tada paprasyk amos kad tave pagimdytu isnaujo tik mergina, vyrai yra daug geresni  vyrejai nesakau kad visi bet dauguma , atleiskit kad ne i tema tiesiog uzkliuvo Gedo nuomone

8

Gediminas, 22 wrote:

cia del to erzinimo prie maisto - manau, kad moteris, kuriai bandai "padet" daryt valgyt i tave ziuri taip pat, kaip kad jinai tau "padeda" vairuot kur nors vaziuojant big_smile

kartais tai tikrai bet ne visada taip yra...kai pvz as tai gaminti nemoku tikrai gerai tai mielu noru uz kad man padetu ruosti smile juk ir vaikinai kartais vairuoja uj

9

Pavlikas, 21 wrote:

as kaip supratau  tu nori  pasakyt kad vaikinai maisto rusime lepsiai ? tada paprasyk amos kad tave pagimdytu isnaujo tik mergina, vyrai yra daug geresni  vyrejai nesakau kad visi bet dauguma , atleiskit kad ne i tema tiesiog uzkliuvo Gedo nuomone

pavlikui vel uzkliuvo manuo nuomone smile na ka padarysi smile bet logiskai sudejus viska i vietas manau viskas bus aisku. pagal sita situacija, kuria parasiau anksciau, ir, turint omeny, kaip tu ja supratai, tuomet moterys laikytu save lepsemis vairuotojomis. kadangi taip nera - as nelaikau vyru blogais virejais. kalba ejo apie tai, kad moterys neprisileidzia vyru padet virtuveje lygiai taip, kaip vyrai nemegsta aiskinimo, kad vaziuok leciau, nedaryk staigiu judesiu ir pan. o kas geresni virejai cia jau reik atskiros temos, kuria tau siulau ir sukurti, jei tokios nera.
end of off topic.

10

uzrakinkit sia tema nes ji niekam nereikalinga ir ji nebelankoma... aciu

11

o geras ;D as galvojau naujai sukurta big_smile

12

tai kad ne nauja...

13

o man patiktu jei man vairuoti padetu... kodel jums nepatiktu jei maista ruost padetu? :? :? :? Nebsuprantams reikals...

14

o kas sake kad mums tai nepatiktu?as mieliau vairuociau nei gaminciau beto nei to moku nei ta big_smile

15

tai kam tu isviso tikus? big_smile big_smile big_smile

16

turbut kad niekam ;D ;D ;D

17

tu kaimo fyfa ;D tau nieko moket nereik big_smile

18

nu tik au nereikia taip garsiai.. patikek  nesu tokia fifa moku net savo baime pamelsti...tekdavo...

19

baime? big_smile cia karves vardas toks? big_smile

20

ne deja as jas kitaip vadindavau tikiuos nesupyksit uz zodi...bledytes... o ju buvo 3...kai tevai dirbdavo tekdavo vaziuot pas ju...aptvare is vis 6galvijai vaikstineja...nekoks jausmas....(mes karviu nebeturim nera kam jomis rupintis ir neapsimoka)