Re: vaikinai...
viskas ok
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → vaikinai...
viskas ok
mieli moderatoriai,ar galit tema????????
tai taip ir nesupratau ka tu ten darydavai tame aptvare? ko ten vaziuodavai ;D
p.s.: jeigu as sakau, kad sia tema reikia diskutuoti tai jokiu trynimu ir but negali !
Auri>kas nori as supranta ka as ten darydavau...
nu as norui bet nesuprantu... tai ka man daryt? (zinau cia ta skaudanti galva kalta)
turbut kad kalta.nejau reiks man aiskinti ka reikia daryt su karvem ir kaip pienas atsiranda? :?
tai zinduoji karves? Nu va dabar aisku kur tave nauduot galima :] tai o kazi vyrams patinka kai jiems padedi zinduot ar nlb ? (as kai ne is kaimo tai nekompetetingas tokius klausimus atsakyt)
ne deja ne taip supratai... ir kaip suprasti vyru zindavima? :?
karves melstii gali ir vyrai ir moterys, ne ? (atsiprasau pries tai ne ta zodi pavartojau)
tai aisku kad gali... o kodel ne? bet kaskaip zmones prate moterys matyt prie karviu nors mano kaime yra visokiu vyru kurie rupinasi jomis... Auri bandes melsti?
tai zinduoji karves? Nu va dabar aisku kur tave nauduot galima :] tai o kazi vyrams patinka kai jiems padedi zinduot ar nlb ? (as kai ne is kaimo tai nekompetetingas tokius klausimus atsakyt)
Auri, cia tu smarkei garbanavais ar tik man pasirode? ;D;D;D
Ingrida> as ir taip pagalvojau..bet paskuigalvoju zinai miesto vaikis ir neismano tu visu ipatumu kaimo
tai joa paskui pritaiko tai miestui ir gaunas ...
:D:D
Ingrida> butent tada gaunasi,didzioji komedija verta apdovanojimo
Mano "vaikinas"(jam 51m) visada kisasi ir vadovauja kai as bunu virtuveje. Tai peili ne ta paemaiu, tai bulves ne is tos puses pradejau lupti, tai ne ta mesos gabaleli paemiau ,ir t.t. ir pan...Tada galvoju:"Dieve, jei tu tikrai esi, pasalink ta zmogu is virtuves."
O kai jis vairuoja automobili beveik niekada jam nevadovauju. Beveik niekada...:D:D
Loreta> juk kaskam reikia vadovauti ka darai virtuvej,dar ne taip ka padarysi bus ne kas ir tu nuo jo neatsiliki kai jis vairuoja automobiliu gali ir pavadovauti
;D
p.s. geriau mano patarimu niekas nelaikykites gyvenkit draugiskai ir be barniu
gerai kad man niekas nevadovauja
Arminai > dar nezinai kaip gali nutikti
Arminai, manau, kad giliai sirdyje noretum, jog pavadovautu :?
Ingrida> as ir taip pagalvojau..bet paskuigalvoju zinai miesto vaikis ir neismano tu visu ipatumu kaimo
aik peklon, as viena zodi sumaisiau nes per daug neidejau mastysenos zodziu rinkliavoj ir cia jau prasideda visokie miescioniski svaistymaisi... :? :? :? Nu pala pala, atvyksi Klaipedon, as tave, kaimiete, pavoliosiu tarp miestisku ritualu. Pazesma ka sakysi tada ;D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → vaikinai...