1

Tema: apie mane

esu draugiska bei linksma paprasta panyke

2

Re: apie mane

So what? Kokia esme sitos temos???

3

tad kad ieskau poros sau

4

Esu piktas, megstu kandziotis ir vaziuoti ant zmoniu :::506

5

:::d17

6

foto ?

7

ooo vaikyti, dar viena nereali tema :::b18 tiesiog super.. Laura, tu nereali, taves jau nori turbut visi ieskok vyriskiai :::b18 turbut jau neatsigini laiskais..
netikele tu... nors viesai nepasirodytum, kaip kekse :V apgailetina... ap-gai-le-ti-na ...

8

Nijolė, 21 parašė:

ooo vaikyti, dar viena nereali tema :::b18 tiesiog super.. Laura, tu nereali, taves jau nori turbut visi ieskok vyriskiai :::b18 turbut jau neatsigini laiskais..
netikele tu... nors viesai nepasirodytum, kaip kekse :V apgailetina... ap-gai-le-ti-na ...

O kox tavo reikalas ko cia stumi?:D As aisku irgi nelabai kaip ziuriu i tokias temas bet netavo juk reikalas, nepavydek..:D

O siaip tai manau cia pokstas, ant durniaus sugalvota tam kad pasijuokt is visu tu atsiliepusiu i sita paieska..:D

9

O as reperis ir valgau vaikus.Kaskoke bezabrazija.visas puslapis skirtas ieskot savo pora draugu,patinka vaikinas ir rasyk o ne beprasme tema kurk.

10

as joke kale ir nesu apgailetina ,tipo pati meiles nenori...........

11

Laura, pats tinklapis ir yra tam kad susirastum sau jau taip trokstama vyra big_smile o temos kurti  nebutina nes as tokias visas rakinu ir istrinu. sita nebus issimtis.. :V