You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages 1 2 3 4 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Tadas, 24
- Forumo Vijurkas
Topic: Naujas ieskok.lt įvaizdis + ir -
Prasom jusu nuomones.
Pagal tai vystysim si puslapio varianta ir stengsimes igyvendint visus jusu norus.
Adminu prasymas tvarkingai isdestykit savo mintis.1 2 3 ir pan. Netvarkinga zinute be jokiu paaiskinimu bus istrinta. Argumentuokite savo pasisakymus.
Demesio: rastoms puslapio klaidoms yra atskira tema.
Senas puslapis pasiekiamas adresu: http://senas.ieskok.lt

- Aldis, 26
- Forumo Liūtas
Re: Naujas ieskok.lt įvaizdis + ir -
truputi nervina kai nori prisiloginti neisnyksta is kart pele spusteljus tas prisijungimo vardas... turi istrint ranka

- Deividas, 26
- Forumo Vanagas
Na, anksciau senajam variante rodydavo kiek kartu konkretus zmogus paziurejo tavo anketa, o dabar sitam to man rodos nera.. Imanoma butu vel padaryti koki tai sarasiuka, ar kaip nors? man regis butu idealiausiai hibridinis variantas - mini sarasiukas (nedidele foto, vardas, miestas, kiek kartu ziurejo, kada ziurejo).. na, cia tik mano asmenine nuomone, nzn, gal kitiems to nereikia.. 

- Vytautas, 24
- Forumo Pradedantysis
Jo tas sarasiukas tai gera ideja butu, o daugiau tai sakyciau viskas labai gerai , matau kad keli ir senesni dalykai gryzo, kaip online sarasas su foto , ir asmenines knygeles keli perziuros variantai yra. Labai geri pakeitimai , dizainas irgi juda i prieki . tiesa ta melyna spalva tai nesiderina, sakyciau jei norite prideti melynos spalvos tai arba viska melynai arba nieko , nes radona su melyna nesiderina.

- Deividas, 26
- Forumo Vanagas
kadangi klaidu temoas nesimato, tai numesiu cia:
Not Found
The requested URL /lt/show_f.php was not found on this server.
cia ismeta forume paspaudus ant zmogaus, kad pamatyt anketa.. 

- Tadas, 24
- Forumo Vijurkas
Deividas, 23 wrote:Na, anksciau senajam variante rodydavo kiek kartu konkretus zmogus paziurejo tavo anketa, o dabar sitam to man rodos nera.. Imanoma butu vel padaryti koki tai sarasiuka, ar kaip nors? man regis butu idealiausiai hibridinis variantas - mini sarasiukas (nedidele foto, vardas, miestas, kiek kartu ziurejo, kada ziurejo).. na, cia tik mano asmenine nuomone, nzn, gal kitiems to nereikia.. 
bandom padaryti 

- Tautvydas, 24
- Forumo Vanagas
bet kazkaip naujo ieskok nejungia, kad rodytu tarkim prie laisko kas prisijunge..
beje, galetu laiskai but rodomi neatversti, nustatyt kad btuu galima

- Elena
- Forumo Liūtas
man kazkodel patiko. net nemoku paaiskinti kuo - matyt senos spalvines gamos pabodo kiek...

- Aleksas
- Forumo Naujokas
kazkaip truksta skilties issiusti laiskai ..ar as tiesiog nerandu
)

- Deimante, 17
- Forumo Naujokas
- tas kad nematau kas mane ir kiek kartu mane perziurejo o + tas kad grazei ir ivaizdziai atrodo kaip ieini net malonu ziureti 

- Daiva
- Forumo Vijurkas
viskas gerai,pagal eile sudeliojot zmones,kurie mane mate.patiko,kad rodet kas mate mane ne tik siandien

- Tomas
- Forumo Fantomas
Mindaugas, 21 wrote:lievas naujas variantas
geriau sena paliktu
Motyvai kokie? ir isvis kokia nauda ant bajerio tau cia rasyti;(
--------------------------------
Kas liecia ivaizdi, gan neblogas

- Emilija, 24
- Forumo Pradedantysis
nz bet man kazkodel nepatinka...lb pripratau gal prie senojo:)sentimentai..

- Dora, 18
- Forumo Liūtas
Sutinku su Aldziu. Nepatinka prisijungimas. Senoj versijoj issisaugodavau vartotojo varda ir password taigi tereikedavo tik paspausti pele. O dabar reikia trinti. Nepatogu. Butu gerai jei ta pakeistumet.

- Rimante, 17
- Forumo Naujokas
Pradžioje man atrodo, kad nerodydavo prisijungusiųjų, dabar rodo.o tai yra pliusas.;>. ir šiaip, dabar jau atrodo pripratau prie naujojo dizaino ir kitų privalumų, tai jau patinka.;>. viskas gerai.;>

- Osvaldas, 21
- Forumo Naujokas
Galetu padaryt taip kad isplestineje paieskoje galetu padaryt labiau isplesta kaip buvo senesniojoje versijoje:)

- Tomas, 21
- Forumo Naujokas

- Raimondas, 24
- Forumo Naujokas
kodel negalima ikelti nuotrauku?

- Vaidutis, 44
- Forumo Naujokas
uzknisa logintis kaskarta rankyte, prisijungusiu foto ieskai kaip kazkokio slapto daikto....

- Diva, 36
- Forumo Liūtas
atradau vieną naujo ieškoko netikslumą. Knygelėje primena apie įtrauktų anketų gimtadienius kažkodėl viena diena viską paankstinant. Ir gimtadienio tortas puikuojasi diena prieš tikrąjį gimtadienį... Žmogus gimė kovo 29 - torčiuką rodė 28 d., kitos draugės gimtadienis bus tik rytoj, bet knygelė įnirtingai rodo torčiuką šiandien... Kai vieno žmogaus gimtadienį taip parodė pagalvojau netyčia, bet kai ir kito taip pat supratau, kad čia jau dėsningumas. 
Pages 1 2 3 4 Next
You must login or register to post a reply