41

Re: one.lt, pazintys.lt, draugas.lt ar ieskok.lt?

Man visada patiko ieskok.lt , taciau tik tarpais. Kodel? Todel, kad jis veikia nefunkcionaliai ir nemotyvuotai. Pvz.: dar ir dabar virsuj puslapio title atsiranda klaida "bendtrauti" wink Labai daznai mazyciu klaidu, kurios trukdo bendrauti... pvz. operos vartotojai megali spaudineti laiske iskylanciu sypseneliu, cia jau puslapio nefunkionalumas. Arba, kai sena versija buvo neprieinama (nezinau ar si problema ir dabar istaisyta). Jus netoli to, kad galetumete aplenkti one.lt, pazintys.lt, nes kaip supratau jie didziausi jusu konkurentai.

Jums reiketu ivesti patogesne draugu sistema, anketu komentavima (kaip pazintys.lt), dovaneles (tiems, kas nori leisti pinigus -o jus nuo to uzdirbsite). Asmeniskai man viskas kolkas gerai ieskok.lt, nes matau spartu progresa, bet didziausia beda, tai userio (popup) puslapis, ji reiktu is esmes keisti, norint geresniu ivertinimu. Bent jau mano galva. No offense.

one.lt - lagu rojus, nors puslapis atrodytu tobulas vartotojui (taciau kai jie pradejo elgtis taip chamiskai ir deti po 10-15 reklamu, viska privalejau ten uzblokuoti) . O pazintys.lt tai vapse:)

Jeigu bus idomu isgirsti daugiau minciu, man parasykite:)

42

prisipazinsiu neperskaiciau ka kiti sake...
one.lt ten surasi bet kuri savo drauga,priesa pazistama gal net savo mokytoja:)  cia pliusas,o jei tu nori drauga nustebinti geliu puokste tenka jau pakrutinti pinigine...ir ka darytum tenka moketi pinigus... tavo nuotrauku nemato,visu kuriuos yra pas tave tie zmones kurie nera tavo draugai.

pazintys.lt labai nuobodus puslapis kuriame daug zmoniu iskrypusiu kurie siekia tik vieno tikslo,gero vakaro...visas nuotraukas pato net tie zmones kurie mielai ateina pakomentuoti kokios nuotraukos susidejo pazistami

draugas.lt labai mielai sveikina kiekvienai sventei atejus.ir primena kad reikia paziuret kas jame vyksta ir kas tave paziurejo

ieskok.lt cia zmones susirenka labai idomus kurie turi ka pasakyti,nors kartais ir megsta pazaisti paveiksleliais.

43

viskas nemokama tai saunu man patinka ieskok bet nepeikiu ir draugas.lt ten ir nuostabus zmones aisku visur pasitaiko durniu:::010

44

one.lt>> Pliusai: per šį tinklalapį pabendrauju su nemažai savo draugų bei pažįstamų, nes jis tarp jaunimo vienas populiariausių. Patinka tai, kad gali parodyti kitiems, kokia tavo nuotaika, pasirinkti širdžiai mielą skin‘ą. Minusai: oi, čia galima vardinti ir vardinti... big_smile Visų pirma, tai dažnas puslapio strigimas, klaidos, lėtokas veikimas, apgavikų ir apsišaukėlių gausa. Administracija skiria 0 dėmesio vartotojų skundams ir pastaboms (pvz. kažkokia mergina prisikrovė į anketą mano pažįstamos nuotraukų ir apsimetinėjo ja. Ši įvairiais būdais bandė tam užkirsti kelią, tačiau be rezultatų...). Beveik visos paslaugos apmokestintos (todėl jomis ir nesinaudoju :::044 ), žinutėse ribotas simbolių skaičius, apgailėtinas el. paštas, daug reklamų...

pazintys.lt>> Pliusai: kažkada turėjau anketą, tai, kiek pamenu, buvo tokia funkcija, kad galėjai pažiūrėti, ar adresatas jau perskaitė tavo laišką smile Taip pat galimybė pranešti apie netinkamą nuotrauką arba parodyti, kad taviškė yra tikra. Gana patogus puslapio naudojimas. Minusai: publika, besirenkanti ten. Sulaukiau galybės nepadorių pasiūlymų, o permetus akimis vartotojų nuotraukas, susidaro įspūdis, kad dauguma jų – fifos arba fifinai big_smile Papūstos lūpytės, akinukai nuo saulės, ryškus soliariumo (arba pudros pagalba įgytas) įdegis.. štai ir turime tipišką pažintinį berniuką ar mergytę big_smile

draugas.lt>> Nežinau, nesinaudoju.

ieskok.lt>> Štai ir priėjom prie mano mylimiausio big_smile Pliusai: labai įvairus vartotojų ratas – tiek jaunimas, tiek vyresni žmonės, tad gali bendrauti su tikrai įvairiais žmonėmis. Patogus naudojimas ir veikimas, daug funkcijų, kurios nėra apmokestintos. Minusai: esminių nepastebėjau smile

45

O kur dar kiti ar jau tie kiti nurasomi visai?

46

Siaip manau ,nebera ko ir pasakyti.Jus visi kurie rasete isvardinote pagrindinius skirtumus tarp visu tinklapiu.Asmeniskai as naudojuosi daugiau one.lt , nes ten visa mano klase, seni pazystami , draugai ir panasiai , beje yra ir el.pastas.Tai va is visu esanciu tinklapiu geriausi turbut one.lt ir ieskok.lt .Tai tiek :}

47

Pradėsiu nuo komplimentų ir mano favorito - Ieškok.lt pliusų big_smile
1. Administratoriai. 3 kartus ura jums :::024 šaunuoliai! kaip jau kaikurie minėjo, esat labai rūpestingi, atsižvelgiat į vartotojų nuomonę ir siekiat tobulėt. (ne kaip kaikurie kiti, ant kurių šiek tiek vėliau supilsiu visas pamazgas :::018 )
2. Dizainas - liux: skoninga, neperkrauta reklamomis, patogu naudotis ir t.t.
3. Irgi jau daug kas minėjo neribotą simbolių skaičių. Va čia tai pasaka.... :::418 Kadangi aš labai didelė mėgėja ilgų litanijų rašymo ir skaitymo (turbūt jau matos big_smile ), tai iš mano pusės čia be galo didelis pliusas big_smile
4. Chatas. Čia irgi nerealus dalykas big_smile labai smagu pasėdėt ir paplepėt, kai nėr ką veikt big_smile
5. Daug įvairių ico. big_smile big_smile kartais atsidarau jas žiūriu ir žvengiu ;D ;D ;D
Nu ir dar daug daug kitų pliusų...
Pažintys.lt ir Draugas.lt....
Hmmm, kažkaip nieko ypatingo pasakyt negaliu. turėjau anketą ir ten ir ten, bet nepraėjo nei mėnuo, kai išsiregistravau.... Fe ten.... Visiškai neįdomu.
One.lt
Nu nesąmonių nesamonė.  Toks briedas, kad jau.... nu žodžių nebeturiu, tikrai.... Pusė liaudies su vogtom foto, arba kažkas tokio a la ymooou (Čia jokiu būdu ne diskriminacija, nieko prieš juos neturiu, ir toleruoju visų stilių ir įvairaus mąstymo žmones). Į draugus kviečia visi iš eilės, nesvarbu pažysta ar ne. Apie laginimą jau net nekalbu.... Net susinervinau dabar, prisiminus.... :::b54 :::710
Ir dar, kažin kodėl niekas nepaminėjo tokių sparčiai besiplečiančių pažinčių portalų kaip bahu.lt arba frype.lt??? matyt todėl, kad ten irgi nieko gero ;D ;D bent jau man, asmeniškai, tai ten perdaug makalynės: ko reikia ir ko nereikia; sunku perprast naudojimosi sistemą...
Ir štai priėjom išvadą: Ieškok - geriausia vieta susipažint ir susirast naujų draugų, ar šiaip pabendraut su įdomiais, turinčiais ką pasakyt žmonėmis wink ačiū už dėmesį big_smile :::b16

48

na atejo laikas irm an cia pablevyzgoti apie kitus portalus big_smile
>>>
one.lt >>  ten visi su visais susije ;D ;D  one .lt lieva nes ten yra ribotas zinutes simpboliu skaicius, o tai yra blogaikai nori pasakyti kazka prasmingo.
> dar blogai akd ten adminai suda mala ir nereaguoja i nusiskundimus ir t.t  (rasiau keleta piktu laisku del siuntinejamu melagingu pranesimu kad ten kazkur siusi sms ir gausi ten kazka (nesiunciau ens netikiu tokiom nesamones) adminai i laiskus nesiteike atsakyti)
>>>
ieskok.lt yra gerai nes dizainas visai smagus cia ikonos fantastiskos :::b18 kuriomis glai isreiksti daug savo emociju big_smile
>> dminau i pastabas prasymus ir kitas nuomones reaguoja ir sprendzia problemas << tai labai pagirtina  wink

>> kazkas minejo kad ieskok.lt reikia dar ir elektroninio pasto, kas per pusgalvis naudojasi one.lt el pastu ? juk ten visiskas briedas.. jei cia butu el. pasto sitema as tirkai ja nesinaudociau turiu savo gmaila ir juo lb lb dziaugiuosi :H

>> na kok kas izvelgiu viena problema ieskok.lt portale: na zmones uzsiregistrave nori tureti galimybe ir isiregistruoti. arba bent jau is karto anketas isimkit is rodomu anketu sarasiuko tada ir nusiskundimu nebus wink (nes del to lb atakuoja mane zmones klausinedami kaip pasinaikinti anketa. :? ) na as is cia issiregistruoti noro neturiu kol kas ir manau kai busiu pensininkas vis dar atsisesiu su kokia bobulyte pasirasineti smile (kokia norsj aunystes drauge pvz kokia Nijole ar Karolyte (kam reikes tas supras) :::234  )
>>>>

pazintys.lt nieko egaliu pasakyti nes ten buvau lb mazai ir man ten nepatiko nes ten irgi reikedavo uz kiekviena nesamone kloti litus.. o gi as tai studentas.. na tia visi suprantat ;D kodel manes ten nebera big_smile

>>>>
aciu uz demesi :::818
P.S laukiam kitu recenziju :-)

49

Linas, 20 пишет:

<...>

tu mazas siknius :H

50

;] man tai patinka one.lt nes ten kazkaip jau ipratau , viskas patogu ir viska suprantu;] gal po kiek laiko kai apsiprasiu cia, tai patiks ir sitas puslapis ;]

51

Edvardas, 26 пишет:
Jurgita, 27 пишет:

man ieskok.lt trūksta tik vieno dalyko kas yra one.lt ir draugas.lt - tai skiltis "išsiųsti laiškai", per ją galima pažiūrėti ar mano laiškas sėkmingai pasiekė adresatą, o dabar išsiunti ir galvoji gavo ar negavo :::041

ieskok.lt - ne pašto sistema. Jeigu paspaudei siųsti - laiškas nueina. Jeigu negavai atsakymo - nereiškia, kad nenuėjo.

Vat tame ir esmė, kad ir paspaudus siųsti laiškas ne visada pasiekia adresatą, ne kartą yra buvę, kad žmogus negauna mano laiško arba aš negaunu jo (tikrai ne dėl to, kad kažkas specialiai neatrašo)... arba yra buvę, kad spaudi siųsti, o laiškas taip ir pasilieka neišsiųstas nors tikrai laiške nėra vien tik šypsenėlės... Todėl man ir patinka tokia draugas.lt funkcija kur gali pamatyti, kad ne tik laiškas išsisiuntė, bet ir kada jis buvo perskaitytas wink Ta funkcija dar naudinga ir tuo, kad galėtum perskaitęs prisiminti ką pats paskutinį kartą parašei, net ir tada kai dar nesulaukei atsakymo smile

52

Daug bunu ieskok...

53

Tiek pripratau prie ieskoko, kad jo, kolkas, niekas man nepakeicia.... jis netgi man buvo pirmas, tokio tipo, portaliukas... big_smile
Priezastys kodel jis?! Hmmm... neturiu atsakymu, arba tiesiog apsimetu, kad atsakymu neturiu ir i tokius klausimus atsakau, tiesiog jis man mielesnis ir labiau patinka nei kiti temos klausime isvardinti... big_smile

54

Is tikro tai viena kuri nors reikia pasirinkti ir nesvarbu kuri ten ieskok ar draugas... ar dar ka nors... visvien per visus nespesi... wink

55

as neargumentuosiu bet man labiausiai patinka one.lt nu nzn kodel bet man ten patinka:::541

56

One nereikia spustelt tam tikro klaviso kaip ieskok kad pamatytum jog gavai laiska,tas palengvina naudojimasi nes jei lauki laisko nereikia spaudineti to klaviso pastoviai...

57

one.lt..,be komentaru:::042

58

Evaldas, 22 пишет:

One nereikia spustelt tam tikro klaviso kaip ieskok kad pamatytum jog gavai laiska,tas palengvina naudojimasi nes jei lauki laisko nereikia spaudineti to klaviso pastoviai...

galima pasidaryti kad atejus zinutei tau pranestu(cia ieskok.lt)

59

Jop, teisingai Vaiva sako, o bet iesko, bent simboliu neriboja big_smile

60

Ieskok geresnis ir taskas jokiu oniu ir kitokiu nesamoniu....