Re: one.lt, pazintys.lt, draugas.lt ar ieskok.lt?
Man visada patiko ieskok.lt , taciau tik tarpais. Kodel? Todel, kad jis veikia nefunkcionaliai ir nemotyvuotai. Pvz.: dar ir dabar virsuj puslapio title atsiranda klaida "bendtrauti" Labai daznai mazyciu klaidu, kurios trukdo bendrauti... pvz. operos vartotojai megali spaudineti laiske iskylanciu sypseneliu, cia jau puslapio nefunkionalumas. Arba, kai sena versija buvo neprieinama (nezinau ar si problema ir dabar istaisyta). Jus netoli to, kad galetumete aplenkti one.lt, pazintys.lt, nes kaip supratau jie didziausi jusu konkurentai.
Jums reiketu ivesti patogesne draugu sistema, anketu komentavima (kaip pazintys.lt), dovaneles (tiems, kas nori leisti pinigus -o jus nuo to uzdirbsite). Asmeniskai man viskas kolkas gerai ieskok.lt, nes matau spartu progresa, bet didziausia beda, tai userio (popup) puslapis, ji reiktu is esmes keisti, norint geresniu ivertinimu. Bent jau mano galva. No offense.
one.lt - lagu rojus, nors puslapis atrodytu tobulas vartotojui (taciau kai jie pradejo elgtis taip chamiskai ir deti po 10-15 reklamu, viska privalejau ten uzblokuoti) . O pazintys.lt tai vapse:)
Jeigu bus idomu isgirsti daugiau minciu, man parasykite:)