21

Re: one.lt, pazintys.lt, draugas.lt ar ieskok.lt?

Roma, 22 пишет:

viskas su ieskok.lt gerai truksta tik el. pasto

Nu cia tai navarotas butu :=D ir mintis big_smile~

22

is pazintys.lt anketa istryniau po menesio, nes nepatiko ten bendrauti, nepatiko pats puslapio dizainas ir is viso ten kazkaip NE. is draugas.lt po puses metu - taip pat nelabai patiko ten bendrauti, nors ten yra fainas dalykas - galima aprasyti save (senojoje ieskok.lt versijoje tai irgi buvo, bet naujoje nera sad ). o ieskok.lt pats pats megstamiausias ir pats pirmasis kur uzsiregistravau. cia sutikau zmoniu, su kuriais be galo miela bendrauti...

23

ai, pamirsau one.lt. ten tai beveik vien su klasiokais ir senais draugais bendrauju. tai veikia panasiu kaip klase.lt principu. bet vis tiek ieskok.lt geriausias, nors man ir nlb patinka jo naujasis dizainas...

24

apie one.lt nk blogo negalima sakyti, tik tiek kad ilgiau pasedejus turi vesti koda ir tikrina ar naudojasi zmogus :DD atrodo kas suo koks naudosis ;D
bet ieskok manau geriausias uz nieka nereikia moketi, veikia puikiai, draugu pilna, visi normalus big_smile rasai kiek nori, nuotrauku daug telpa... nu liux big_smile ir nelagin smile)))))))

25

o aš per "ieškok" radau vyrą ir sėkmingai ištekėjau

26

geriausias isvis niekur... arba skype smile

27

Jau pazhintys, tj debilynas ten:) dwi anketas turejau..... ka jie ten ximicina, tj nzn aspsurdas... nei i wiena negaliu prisijungti...

28

Laurynas, 22 пишет:

Jau pazhintys, tj debilynas ten:) dwi anketas turejau..... ka jie ten ximicina, tj nzn aspsurdas... nei i wiena negaliu prisijungti...

o gal slaptazodzio neivedi... ? :::819

29

man ieskok.lt trūksta tik vieno dalyko kas yra one.lt ir draugas.lt - tai skiltis "išsiųsti laiškai", per ją galima pažiūrėti ar mano laiškas sėkmingai pasiekė adresatą, o dabar išsiunti ir galvoji gavo ar negavo :::041

30

Jurgita, 27 пишет:

man ieskok.lt trūksta tik vieno dalyko kas yra one.lt ir draugas.lt - tai skiltis "išsiųsti laiškai", per ją galima pažiūrėti ar mano laiškas sėkmingai pasiekė adresatą, o dabar išsiunti ir galvoji gavo ar negavo :::041

ieskok.lt - ne pašto sistema. Jeigu paspaudei siųsti - laiškas nueina. Jeigu negavai atsakymo - nereiškia, kad nenuėjo.

31

Nijole, BLOGAS?:D Ieskok.lt? Kodel as nieko nezinau!!!:D Rasa, sveikinu smile

32

Edvardas, 26 пишет:
Jurgita, 27 пишет:

ieskok.lt - ne pašto sistema. Jeigu paspaudei siųsti - laiškas nueina. Jeigu negavai atsakymo - nereiškia, kad nenuėjo.

ir dar kai issiunti,tai visas laiskas patampa tox pilkesnis... :::819

33

Gabija, nustatymuose pasidaryk, kad atsakyta laiska perkelti i siuksliadeze wink ir taip nebebus wink
>> nu Egle.. visiskai big_smile) o reklamos kiek buvo, kai jis tik atsirado :? kur akis pakabinus buvai :? na, nzn, bet turbut, jau as jo cia nebekursiu, neseniai pradejau kitur, tai kito nenoriu big_smile) uztenka man ju big_smile) atsimenu ir taip, prisireginus keliuose esu, net nzn prisijungimu, kaip issiregistruoti :? ka padarysi wink tegul buna big_smile)

34

o man ieskok.lt nepatogus naudotis.

35

Siaip visuose is siu esu uzsiregistravus ir pas visus yra tam tikru minusu ir pliusu.

36

zinoma kad IESKOK.LT:DDDD

37

Nijole,nieko nedarysiu,man ir taip gerai..

38

Nijole, nemaciau jokios reklamos, o ir dabar to blogo niekur nerandu...:|

39

http://blogas.ieskok.lt/ << cia wink na, nuorodos tai tiksliai nera, taciau visgi wink buvo ta reklama, as pamenu, desinej pusej, kai pasta atsidarai ir slankioja ta reklama ten :V tai va, ten ji buvo wink

40

Vadinasi nekreipiau demesio, o ir kiek cia as sedejau prie to ieskoko tongue na tada prasymas adminams nuoroda kazkokia padaryt, kad patogiau butu :)p