Re: one.lt, pazintys.lt, draugas.lt ar ieskok.lt?
viskas su ieskok.lt gerai truksta tik el. pasto
Nu cia tai navarotas butu :=D ir mintis ~
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → one.lt, pazintys.lt, draugas.lt ar ieskok.lt?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
viskas su ieskok.lt gerai truksta tik el. pasto
Nu cia tai navarotas butu :=D ir mintis ~
is pazintys.lt anketa istryniau po menesio, nes nepatiko ten bendrauti, nepatiko pats puslapio dizainas ir is viso ten kazkaip NE. is draugas.lt po puses metu - taip pat nelabai patiko ten bendrauti, nors ten yra fainas dalykas - galima aprasyti save (senojoje ieskok.lt versijoje tai irgi buvo, bet naujoje nera ). o ieskok.lt pats pats megstamiausias ir pats pirmasis kur uzsiregistravau. cia sutikau zmoniu, su kuriais be galo miela bendrauti...
ai, pamirsau one.lt. ten tai beveik vien su klasiokais ir senais draugais bendrauju. tai veikia panasiu kaip klase.lt principu. bet vis tiek ieskok.lt geriausias, nors man ir nlb patinka jo naujasis dizainas...
apie one.lt nk blogo negalima sakyti, tik tiek kad ilgiau pasedejus turi vesti koda ir tikrina ar naudojasi zmogus :DD atrodo kas suo koks naudosis ;D
bet ieskok manau geriausias uz nieka nereikia moketi, veikia puikiai, draugu pilna, visi normalus rasai kiek nori, nuotrauku daug telpa... nu liux
ir nelagin
)))))))
o aš per "ieškok" radau vyrą ir sėkmingai ištekėjau
geriausias isvis niekur... arba skype
Jau pazhintys, tj debilynas ten:) dwi anketas turejau..... ka jie ten ximicina, tj nzn aspsurdas... nei i wiena negaliu prisijungti...
Jau pazhintys, tj debilynas ten:) dwi anketas turejau..... ka jie ten ximicina, tj nzn aspsurdas... nei i wiena negaliu prisijungti...
o gal slaptazodzio neivedi... ?
man ieskok.lt trūksta tik vieno dalyko kas yra one.lt ir draugas.lt - tai skiltis "išsiųsti laiškai", per ją galima pažiūrėti ar mano laiškas sėkmingai pasiekė adresatą, o dabar išsiunti ir galvoji gavo ar negavo
man ieskok.lt trūksta tik vieno dalyko kas yra one.lt ir draugas.lt - tai skiltis "išsiųsti laiškai", per ją galima pažiūrėti ar mano laiškas sėkmingai pasiekė adresatą, o dabar išsiunti ir galvoji gavo ar negavo
ieskok.lt - ne pašto sistema. Jeigu paspaudei siųsti - laiškas nueina. Jeigu negavai atsakymo - nereiškia, kad nenuėjo.
Nijole, BLOGAS?:D Ieskok.lt? Kodel as nieko nezinau!!!:D Rasa, sveikinu
Jurgita, 27 parašė:man ieskok.lt trūksta tik vieno dalyko kas yra one.lt ir draugas.lt - tai skiltis "išsiųsti laiškai", per ją galima pažiūrėti ar mano laiškas sėkmingai pasiekė adresatą, o dabar išsiunti ir galvoji gavo ar negavo
ieskok.lt - ne pašto sistema. Jeigu paspaudei siųsti - laiškas nueina. Jeigu negavai atsakymo - nereiškia, kad nenuėjo.
ir dar kai issiunti,tai visas laiskas patampa tox pilkesnis...
Gabija, nustatymuose pasidaryk, kad atsakyta laiska perkelti i siuksliadeze ir taip nebebus
>> nu Egle.. visiskai ) o reklamos kiek buvo, kai jis tik atsirado :? kur akis pakabinus buvai :? na, nzn, bet turbut, jau as jo cia nebekursiu, neseniai pradejau kitur, tai kito nenoriu
) uztenka man ju
) atsimenu ir taip, prisireginus keliuose esu, net nzn prisijungimu, kaip issiregistruoti :? ka padarysi
tegul buna
)
o man ieskok.lt nepatogus naudotis.
Siaip visuose is siu esu uzsiregistravus ir pas visus yra tam tikru minusu ir pliusu.
zinoma kad IESKOK.LT:DDDD
Nijole,nieko nedarysiu,man ir taip gerai..
Nijole, nemaciau jokios reklamos, o ir dabar to blogo niekur nerandu...:|
http://blogas.ieskok.lt/ << cia na, nuorodos tai tiksliai nera, taciau visgi
buvo ta reklama, as pamenu, desinej pusej, kai pasta atsidarai ir slankioja ta reklama ten :V tai va, ten ji buvo
Vadinasi nekreipiau demesio, o ir kiek cia as sedejau prie to ieskoko na tada prasymas adminams nuoroda kazkokia padaryt, kad patogiau butu :)p
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → one.lt, pazintys.lt, draugas.lt ar ieskok.lt?