1

Topic: *Ieškomas romantikas*

Taigi. Ar tu esi romantiškas? Ar merginai vietoje grubaus "ė pana varom į toosą" galėtum sušnibždėti į ausį mielą ketureilį? Ar mieliau pasirinktum šiltą vakarą, jaukiame klube, kur skamba dainuojamoji poezija, bet ne "kala bumčikas"? Lyjant lietui, vėlyvą vakarą eitum pasivaikščioti?Pasiaustum rudeninių lapų jūroje, išsimaudytum vasaros spinduliuose, žvaigždžių šviesoje?.. Norėtum pasėdėti žvakių šviesoje, smilkalo dūmų apsuptyje, pasiklausyti gitaros stygų šnabždesio bei paklaidžioti minčių labirintuose? Esi laisvas paukštis, tavo širdis turi sparnus ir norėtų paskraidyti? Jeigu taip, tuomet esi žmogus su kuriuo norėčiau susipažinti ir visą ką patirti. ;D ( ir čia nebūtina, kad taptum mano vaikinu...) Aš tiesiog ieškau mūzos? Hmm... Na, tiesiog pasiilgau vakarų, kuomet sustoja laikas ir nereikia sukti galvos apie pamokas, koks nedekingas šis pasauli sir panašiai.

P.S. Manau, į tinkamą skiltį sukūriau temą. Juk romantika... Ir atsiprašau, jei akį rėš klaidos. Bandau atprasti nuo šveplo rašymo... :>   

2

Re: *Ieškomas romantikas*

manau butu vienas kandidatas big_smile ,ir jis yra kaip tik cia forumelyje.. :::807 ,sekmes paieskose..

3

big_smile zinai kas jis galetu buti ir nesakai Ramintai?

4

Aga... Galetum ir pasakyti... et, tikrai tikiuosi, kad paieska bus sekminga ;D~~

5

nesakau,tik todel,kad nenoriu izeisti to zmogaus,nes jau ir vakar pasijuokiau is jo,,tai kiek gi galima big_smile

6

o tu manai, kad jie cia ims ir apsiskelbs? smile manau Gabija turejo omeny kitokia paieska big_smile

7

Gabija, 21 wrote:

nesakau,tik todel,kad nenoriu izeisti to zmogaus,nes jau ir vakar pasijuokiau is jo,,tai kiek gi galima big_smile

o buti romantisku - izeidimas? :::008

8

Diana, 18 wrote:

o tu manai, kad jie cia ims ir apsiskelbs? smile manau Gabija turejo omeny kitokia paieska big_smile

kokia kitokia,Diana?:::049 ?nu gerai,pasakysiu,zinau ka reiskia moteriskas smalsumas big_smile ,turejau omenyje Vytauta..jis man tox labai romantikas ir atsidaves draugystei(ir Dievui big_smile ) turetu buti,na bet cia tik mano pamastymai..:::819

9

kadangi paskutiniu metu maziau rodaus forume, tai jo nepazistu wink
o kitokia tai, kad ne forume ieskot, o butent tose paciose vietose i kurias noretusi nueit dviese wink galu gale kad ir tam paciam ieskoke i privata rasyt patikusiam vaikinui, kuris atrodo (is nuotrauku) romantikas smile taip pat apsizvalgyt savo aplinkoj atidziau, nes gi buna, kad ieskom kazkur toli ir nepastebim salia esancio... man tai taip daznai buna :::818 drauges parodo su pirstu, va ziurek, cia kazkas panasaus i tai, ko tu ieskai big_smile arba siaip fainas vaikinas (jei pacios gerai nepazista) tipo paziurek kas jis per vienas smile

10

Joa... Mano aplinkoje tokiu nera, jau isknisinejau. Jei drauges koki pamato - sau pasiima. Besotes... ;D Nuotraukos - 99% apgaules. ;> Tieisog pagalvojau gal kas paskaites sia zinute - parasys privaciai. :>

11

kodel 99% apgaules? juk nemesniski zmones meniskai nuotrauku nesitvarkys wink aisku, tokiu atveju kaip atrodo is tikro zmogus, pamatysi tik ji susitikus.. :V

12

nu va,pati,autore,matai,kad su internetu nekas gaunasi...realybej kad ir kaip nesiseka(nors siaip nezinau,kazkaip apie tai beuzsiminej :::050 ),bet zinok,ten naudingiau ir nera 99 % apgaules,ne bent jau nereikia susipazinti is pradziu su nuotrauka,po to su zmogumi..realybvej viena lygi buni perzenges jau automatiskai big_smile

13

Tai, kad kai isvaizda nelabai ir domina... Kas is to dailaus veidelio, jei po penkiu minuciu pasnekovas nebezino ka pasakyti. arba dar baisiau, kaip pasitaiko, snukutis grazus, o prasizioja - tai net bloga pasidaro. ne ne ne... As grieztai nusistacius pagal ta pasakyma "Kad sutinka pagal isvaizda, palydi pagal prota". Ne ne ir dar karta ne! Vot. ;p Todel nuotraukos man - nulis emociju. :> Is ju nesuprasi visikai kas per zmogus sedi kitam pc gale ;p Bet sakykit, ka norit, cia galima rast labai geru biciuliu ;D~ (patirtis, nors neesu dar senute, bet tokios turiu ir gan geros)

14

Raminta, as ir geros patirties, kas siejama su internetu turiu  ir net labai tongue O man realiai tai kazkaip keistai gaunas... big_smile Man baisiau... man patinka is vidaus pirma zmogu pazint...

15

Liux. ;D nors kas nors dar teigiamo turi irgi is to, kas su netu siejama. :>

16

joa: internete galima dirbti, pramogauti, zaisti zaidimus, bendrauti, dalyvauti forumuose ir t.t. ir pan.
daug teigiamo tame internete galima rast ;]

17

As myliu zvaigzdes..., bet labiausei kiauliena
Vegetartiny maista prie kepsnio jautienos
Juros bangas..., vaikstant pakrante
Denio siubavima..., prisimaukus kabake

Manau esu romantikas realistas smile

18

Egle, 18 wrote:

Raminta, as ir geros patirties, kas siejama su internetu turiu  ir net labai tongue O man realiai tai kazkaip keistai gaunas... big_smile Man baisiau... man patinka is vidaus pirma zmogu pazint...

...reikia ykisti i vidu kad is vidaus susipazinti.... :::627

19

zilvinai neblogai, as istikruju esu romantikas bet nemoku rimuoti ir dainuoti

20

siaip visi vaikinai is prigimties yra daug didesni romantikai nei merginos wink
vaikinai apgaudineja save, kad jie ne romantikai, o merginos priesingai, apgaudineja save, kad jos romantikes wink