Tema: Ar lietuvos restoranai, barai ,kavines
Ar lietuvos restoranuose gerai gaminamas maistas? ar aptarnavimas geras, ar pagaminti patiekalai tikrai tokie kokie turebu buti is tikruju?????????????
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar lietuvos restoranai, barai ,kavines
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ar lietuvos restoranuose gerai gaminamas maistas? ar aptarnavimas geras, ar pagaminti patiekalai tikrai tokie kokie turebu buti is tikruju?????????????
Karta valgiau balendelius vyniojau ,vyniojau ... galu gale kai isvyniojau ta kopusta ir tik teradau kopusta ;D bet tai nereiskia kad tik lietuvoj taip butna, panasiai buvau pamaitintas ir Vokietijoj :#
Bet cia ne saliu ar restorantu problema ,o zmoniu kurie "sheria" taip savo klientus problema priklauso nuo to i koki restoranta eini
---------------
Gerai aptarnauja italai bet uztat yra deme ju darbo vaisiuose ;( nuvaro savo darbuotojus kaip arklius.
Kvailas klausimas..normalus tie barai ir restoranai..kaip ir visur..yra ir kokybes yra ir broko..netgi tuose paciuose pastoviai valgant kartais buna viskas idealiai o kartais nekaip..ir ka cia daugiau kalbeti?
Tikram restorane LT teko būti tik vieną kartą, mieliau lankausi kavinukėse ar baruose- jaukiau (ir kainos kišenę labiau atitinka ). Na tame maistas ir aptarnavimas buvo tikrai geras
buvau lietuvos restoranuose, skirtinguose, ir galiu pasakyt kad italiski restoranai buvo tikrai niekam tike, apie steikus net nesneku, geda net pasakyt kam, manau kad lt restoranams dar toli iki eu lygio. tos pacios receptu knygos kurios duoda labai klaidinga informacija,
jo, normalus tie barai, jei seimininkai normalus, nespaudzia is s... varskes. yra nevienas baras, restoranas, kur patiekiami klientui maisto likuciai, senas maistas, sildytas mikrobangej ir t.t... cia nepagarba klientui. taip pat aptarnavimo kokybe, ko tikisi padaveja? arbatpinigiu? tai kokio velnio ateina surugusi, kalba su panieka, ragina kuo greiciau viska atlikt
jau neviena istaiga isbraukta is mano lankytinu saraso del siu priezasciu
visiskai su tavim sutinku Sauliau, aptarnavimas yra tikrai labai labai blogas, padavejos galvoja kad bet kaip aptarnautas klientas reiskia greiciau padarytas darbas,
aptarnavimas Lietuvoje pati baisiausia dalis - padavėja atneša ne tą patiekalą, kurį užsisakei, o kai nustembi paklausia: "tai ką... netiks??" Gana rimtas galvosūkis būna, kur važiuoti, kad ir maistas būtų skanus ir aptarnautų maloniai....
O ar jūs visi, pasisakę prieš blogą aptarnavimą, kada nors bandėt dirbt padavėjais? Jei ne - pabandykit. Bent savaitę. Dabartinis požiūris turėtų pasikeisti 100%.. Nekalbu apie Divos pasakyta frazę "tai ką... netiks??".. Kartais reikėtų pasižiūrėt ne tik į save.. Arba kaip tik į save.. Kaip manot jaučiasi padavėja per žiaurų zavalą, ir kai koks nors pasikėlęs lepūnėlis 10min nepaleidžia jos negalėdamas apsispręst ko nori? Kai tuo tarpu kiti klientai laukia kavos, kuri PER JUS jau šąla ant baro.. Manot tada įmanoma šypsotis? O taip, šypsena atsiranda.. Bet tik tada kai pagaliau apsisprendžiat ir paleidžiat padavėją..
tikrai tikiu Karolina kad tu dirbi padaveja, tai paklausyk JEIGU DIRBI SITA DARBA , TAI DYRBK SU SYPSENA NES PATI JI PASIRINKAI, NIEKAS TAVES NEVARO DIRBTI PADAVEJA JEI PATI TO NENORI, BET JEI JAU DIRBI TAI SYPSOKIS IR BUK MALONI, NES TAI DALIS TAVO DARBO, as pats dirbu restorane ir tikrai zinau kad tai yra labai sunku bet jei myli darba tai sypsaisi, jei ne tai susirandi kita, paprasta politika,
Šiaip tai, Karolina, man yra tekę dirbti padavėja. ir turėt savo padavėjų pamainą. Ir požiūris radikaliai nesikeitė... Nuo to, kad padavėja bus susiraukus, darbas netaps geresnis, lengvesnis ar sklandesnis...
O dirbant su šypsena, klientai galbūt net lengviau atleis smulkius nesusipratimus... Ir, beje, išlaikyti patiekalą šiltą yra ne padavėjo galvos skausmas, o virtuvės ir barmenų darbas
visiskai pritariu Divai!!!dirbau padaveja gal 3 metus ir galiu pasakyti,kad jei darbas patinka,tai ir nuotaika yra ir noras dirbti ir UZSISIRBTI,na nesakau,yra dienu kai negali isspausti sypsenos (problemos ir t.t.),bet tada as "isijungdavau durniu" ir viskas gerai..o del maisto kokybes tai yra atsakinga virtuve...pvz.jei man padarydavo ka ne taip,tai taip duodavau kalbos,kad po to pamate mano uzsakyma jau nesuklysdavo ,bet uz tai klijentai buvo patenkinti... virtuveje,kaip ir gyvenime:reikia paskatinimo
nu prasyciau apie paskatina nereik taip smarkiai, bet zinom ka darom ir kartais darom klaidas, virtuveje darbas yra labai sunku, ir zavalo metu klaidos yra neisvengiamas dalykas, ( is ko mes dazniausiai mokomes) sutinku kad padavejom yra dar sunkiau nes jom reikia tas klaidas istaisyti pries klienta, bet galiu gale dienos pabaigoj uz sypsena ir radikalu sprendimo buda jos gauna gerus arbatpinigius, p.s. kaip ir mes gaunam uz ipatingai skanu maista:D
Keista, kad visi atsiliepimai tokie prasti. Kai paskutini karta buvau Lietuvoj, ispudziai is kaviniu baru ir restoranu tiktai geri. Neteko skustis maistu ar aptarnavimu. O del padaveju, reikia ir paciam but mandagiam ir maloniam jiem ir jie visada atsako tuo paciu.
As teigiamos nuomones. Aisku, tai labai priklauso nuo to, i kokio lygio tu kavine ar restorana eisi.. Bet jei pasirenki tikrai normalia vieta (nekalbu apie Stiklius ar pan., kad nepultumet isvedziot), bet ir maistas skanus ir aptarnavimas malonus. Aisku, mazesniuose miesteliuose visko pasitaiko.. Buvo teke ir paauklet padavejas ne karta.. Bet bendrai kalbant, as palankios nuomones, netgi labai... Kazkaip kai su kitomis salimis kai kuriomis palyginu.. O ir tie patys uzsienieciai, teko kalbet ne su vienais, sake, kad Lietuvos kavines, barai labai auksto lygio. Taip kad - nenuvertikim patys saves..
na,cia dar priklauso nuo musu tautos mentaliteto,patys esame gan daznai gyvenime °suruge°,o pvz. man labiausiai turbut aptarnavimo prasme patinka italijoje,nes cia padavejas gali del klijento net saltus daryti vidury restorano,yra labai didelis atsidavimas darbui,didele pagarba klijentui ir praktiskai netenka pamatyti kokio °nelaimingo° padavejo,ant kurio kaktos parasytos visos jo gyvenimo problemos,na bet manau kad cia velgi yra italu kita gyvenimo maniera...
o Audriau, as nenorejau pasakyti nieko blogo apie virtuve,puikiai zinau ka reiskia zavalai ir zinau kaip jauciasi tiek padavejos,tiek virejai... .bent jau as tai negaleciau dirbti virtuveje,negaliu pakesti nuo orkaiciu ir visokiu griliu einancio karscio,mane dusina,negera,zodziu per karsta..
nenoriu buti per daug kritiskas. bet gryzes i lietuva stengiausi applankyti kuo daugiau restoranu, (nesneku apie barus ir kavines) ir tikrai buvau nusivyles, maisto kokybe, pagaminimo budu, skoniu, aptarnivas kai kur buvo tikrai ispudingas, geras ir malonus, kai kur teko nusivilti, ir Gerb.Ausrine uzsienieciai giria todel kad lietuviai pamate turistus is kart skiria jiem didziuli demesi todel jie ir lieka laimingi,
Gabija darbas virtuvej yra tikrai sunkus, tas karstis dar nieko, viena is sunkiaussiu dalyku yra itampa ir nervai
Audriau,patikek padavejoms nervu irgi kainuoja,,ir ne tik zavalai,bet ir bet kokia klaidele,bet kox netikslumas...
pilnai sutinku Gabija, vistiek savo reziume darau kad lietuvos restoranai dar nepasieke europos lygio, ir nereik kaltint aptarnavimo sfera, maistas irgi neipatingas, dar suradau viena trukuma, meniu angliskas vertimas, taip isversta kad perskaicius angliskai tai yra visiskai kitas patiekalas
jo jo,sita ir as esu pastebejusi del anglisku meniu ;D ,kai pirma karta pamaciau,tai galvojau kad anglu kalba atbuko,bet po to teko dar keleta kartu kitur matyti kad irgi daug loginiu klaidu
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar lietuvos restoranai, barai ,kavines