Tema: NML
Kaip jums NML kovos? Kas laimes?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kaip jums NML kovos? Kas laimes?
dar gali klausimas kylt!!! kuo pigesnis popsas tas ir laimi
Arba kieno sijonas trumpesnis.
man patinka lietuvos popmuzika - ji formuoja madas ir poziurius ) na pastaruoju metu ten dominavo ITIN trumpi sijonai. Vadinasi teigiama linkme einam ))
Nu taip o ka?
haha..tada greit man atrodo nuogi dainuos scenoje...:D
ziuriu dar kelio i zvaigzdes zvaigzdutes surenka absoliucias pergales...:V
haha..tada greit man atrodo nuogi dainuos scenoje...:D
Kai kurie geriau tegu nenusivelka
tokiu kaip kelias i zvaigzdes i scena visiskai nereikejo isleisti eina dabar galvas iskele
laimes greiciausiai Vilija, nes kai finale susitiks Andrius su Vilija, tai jau jos fanai neleis, kad Andriukas dar karta laimetu
ziuriu dar kelio i zvaigzdes zvaigzdutes surenka absoliucias pergales...:V
tu zinai kiek vaiku ir kiek senu zmoniu lietuvoj...tai va tie ir balsuoja uz savo pageidavimu koncerto lygio dainuotojus...
laimes greiciausiai Vilija, nes kai finale susitiks Andrius su Vilija, tai jau jos fanai neleis, kad Andriukas dar karta laimetu
Visiskai sutinku nesamone
o man smagu kai Algis kvailioja tik skaiva man ne prie ko Yvos drage uzvalde Lietuva savo isvaizda
Nu vedejai yra geri, Algis tikrai tinka, tik Skaiva labai zurnalistiska, na labai landi, kartais siek tiek manau neetiska
Nu vedejai yra geri, Algis tikrai tinka, tik Skaiva labai zurnalistiska, na labai landi, kartais siek tiek manau neetiska
priatriu tau be skaivos algis gerai taip pat vesdavo
O kas snd susitinka?
nesamone tik kelias i zvaigzdes laimi ir laimi nor ir kaikurie nusidainuoja.
visas nml nusidainuoja
Na ka, NML sezonas jau i pabaiga
iš nml geriausi buvo ventukai.:D jų muzika buvo tikriausia. tik nžn ar jie ir šį sezoną dalyvaus.:V
Viskas, kas ten yra vertas dėmesio, tai Algis.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis