Tema: Hip-hop, rap, r&b muzika
Ar klausot tokios muzikos? megstamiausias atlikejas, grupe, daina....
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Hip-hop, rap, r&b muzika
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Is reperiu speju kad kietisniu visalaik liks eminemas nu ir jo hip hopo gabalai visai nieko ,
pats tai rooka labiau megstu
neklausau... patinka tik kelios Aaliyah dainos.
Nu kazinau kaip Hip-Hopa galima klausyti? ir Kuom skiresi Hip-Hop muzika nuo rap muzikos? :D:D idomiai idomiai tu cia uzveliai :D:D
nagi skiriasi... pasiskaityk internete
nesiklausau hip hop, bet vistiek yra pora dainu, kurios yra prie sirdies...
man tai gadina repo muzika, tai juodaodziai su kvailais klipais: tai garaze, tai sode, bet svarbiausia, kad butu bobu
Tu pries galvodama tema pagalvok ir pasidomek..kas yra tas Hip Hop ir rap..bo cia tokia pieva uzlanxtei kad ojojoi..
Eik tu su sawo Eminnemu.... tik perskaicius kelis postus ishkarto, matosi, akad zhmones parashe, kurie tuo wisishkai nesidomi ir ne nesupranta, kas tai yra;) Neringa, jei tjp duomiesi wisa shita kultura geriaw susirask PMP- ROCKERS puslapi uzhsiregink ten ir rasi wiska ko tau reikia... nes wien jau tawo klausymas, toks cia wisishkai nedominuojantis;)
nagi skiriasi... pasiskaityk internete
Panele Hip-Hop yra kultura! Repas yra hip-hop kulturos dalis, kaip ir graffiti, breikas, dj(Beatmakeriai, beatbox Dabar jauti skirtuma?
kartais paklausau..
pmp rockers gerai tik pirmus du metus ziuri ka visi raso 3 gali pradet pats rasyt nes ten biski kaikurie zmones pikti.vienas ne toks zodis ir pakas daug ko klausau neisvardinsiu,siaip pagrinde gold age rap.
Nu joo pmp renkas pikti repai :D bet reik nekreipt demesio i juos, yra normaliu ten zmoniu su kuriais ir bendrauji
Manes ten niekas pirmais metais, uzh pirmus postus neskriaude:) shiaip jei **** shneki, tj tawe bet kur ir bet kas skriaus;)
Kazkaip paskutiniu metu labai daznai randu neveikianti si tinklapi..pvz ir ryte taspats ryte buvo..dabar lyg vel dyrba..:D
kokie ten jusu nickai pmp yra?
jao sutinku su pmp buna buna tokiu problemsu:) Ovydai kieno klausi??
Nu jusu visu kurie lankosi pmp nes as pats ten lankausi o nickas: Cyberis
zhinau tawe;) as Stichas:) malonu:)
man ir malonu
Mano toxpats kaip ir cia, bet ten as nebendrauju labai..pgrindinis tixlas mano ten muzikos siuntimas, ar siaip info kokios paieskos..:D
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Hip-hop, rap, r&b muzika