Tema: Moterys meluoja geriau
Kaip vertinat si lietuviska seriala?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Moterys meluoja geriau
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kaip vertinat si lietuviska seriala?
na kas patinka, kas nepatinka? megstamiausi personazai ir t.t.
na siaiaip tai tas nekviesta meile daug profesanaliau padarytas ir aktoriai ten geresni ir siuzetas....na tik sitam tai jau vat ka galiu pasakyt.....tokios tupos bobos kaip ta Meda tai dar nemaciau.
bet juk yra tokiu gyvenime.
man tai patinka sitas filmas, pasijuokt skaniai galima tik gaila, kad labai trumpai rodo (atmetus reklama)
vav va. galetu ilgiau.
aktoriai labai netikroviskai vaidina ...
na siaiaip tai tas nekviesta meile daug profesanaliau padarytas ir aktoriai ten geresni ir siuzetas....na tik sitam tai jau vat ka galiu pasakyt.....tokios tupos bobos kaip ta Meda tai dar nemaciau.
Beja, tu abieju filmu/serialu, rezisierius tas pats...
O kas liecia filmo ilguma, bei tas erzinancias reklamas, tai zodziu truksta, taciau kitaip nebus ir tenka taikytis prie to...
Manes sis serialas kazkaip neuzkabina, priesingai negu nekviesta meile...
ar verta is vis ziureti tokius serialus, geriau kur i miesta iseiti. Dabar oras puikus, pavasaris juk atejo
na saunu kad lietuviai sugebejo sukurti serialiu,bet tokiems niekams nera laiko
jei norit pamatyti normalu seriala tai paziurekit Greys anatomy va ten tai uzkabina serialas o siti Lt banalios melodrameles tai ane juokina, abiejuose situose serialuose zmones vaidina lb lb nenaturaliai. ziuri seriala ir matai kaip zmones veliasi ;D man tai nepatinka tokia Lt kino kokybe
ar verta is vis ziureti tokius serialus, geriau kur i miesta iseiti. Dabar oras puikus, pavasaris juk atejo
man tai vakare po mokyklos ir t.t. 20 valanda tikrai nesinori niekur eiti...:)
sio serialo negaliu ziuret tiesiog nervai neislaiko man ji ziurint...
nespeji isijaust o jau baigiasi tik vat vyru gaziu nerodo
Man patinka moterys meluoja geriau, nes ten toks jaunatvishkas, ir kai zhiuri nebuna nuobodu Del aktoriu tai tikrai netikrovishkai vaidina, bet ir surinka kokius pazhiurekit. Man tik va patinka kaip ta kur su donatu lipo, nezhinau jos vardo, tokia shaunuole
vaidina aktoriai tai nelabai tikroviškai, bet tie juokeliai tarp 3 paneliu darbe tai super pralinksmina Ypač Kristinos personazas patinka, idomus toks, ir vaidina ji palyginus gerai...
jei norit pamatyti normalu seriala tai paziurekit Greys anatomy va ten tai uzkabina serialas
jau idomu pasidare kiek kartu skaiciau si sakini :V prasideda atmetimo reakcija
o del serialo, toks lengvas, paziurejai, pasijuokei, pamirsai
Atrodo vaikiškai... kodel nekuria filmus apie Vytauta Didiji ? Manau jei lietuviu istorikai bendradarbiautu su Holivudo režisieriais butu ką žiūrėti TOTALIAI VISIEMS .PRISIMINTUME KAIP EUROPA FORMAVOSI BUTU DAUG KRAUJO IR INTRIGOS.Butu kaip Tojaus filme tik ne mitas ,o pagal faktus ...vis ne bobiškas melas :=D....pala gal ir to melo ten įpilkim , kad ir boboms butu įdomiau :=D
visai nieko serialas, is kvailu vyru galima pasijuokti
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Moterys meluoja geriau