Tema: Merginos be krūtinės
Vaikinai.. Na cia toks keistas klausimas, ar jums daug ka reiskia merginos krutine, ugis, svoris ir t.t?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Merginos be krūtinės
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Vaikinai.. Na cia toks keistas klausimas, ar jums daug ka reiskia merginos krutine, ugis, svoris ir t.t?
taip. tai ir arkliui aisku. temu tokiu n buvo.
Aisku reiskia, kaip nereiks kai nori pagraibyt o ner ka...... ;D
Aisku reiskia, kaip nereiks kai nori pagraibyt o ner ka...... ;D
oi tie vyrai...
Tomas, 21 parašė:Aisku reiskia, kaip nereiks kai nori pagraibyt o ner ka...... ;D
oi tie vyrai...
Ech... tos moterys. ;D
vel amzini karai prasideda ;D
vel amzini karai prasideda ;D
O ka daryt, jei nori kariaut, tai reikia kariaut... Kitos iseities nematau.
Temos autorei patarciau nurimti... Bus su metais ir krutine, ir uzpakaliukas.. O tam, kuris ne uz kilogramus myles, uzteks tiek, kiek bus.. Tik savimi pasitikek..
Ce ne as pergivenu o sese
Siaip tai man zymiai graziau kad ir maza krutine nei pripusta arba didele tikra bet nugriuvus..Aisku nekalbu apie tokias kai jau visai nieko nera..Tu parodyk seses krutine be veido kad neatpazintu, tada bus matyt..:D
Tai ir sese nuramink...
Tomas>>> imsiu as tau dabar ir rodysiu
Imsiu dabar ir rodysiu hmh man jos gaila.. visalaika parejus namo zliumbia, kad is jios saiposi.. gaila man jos
em, o kiek tawo sesei metu? shiaip jei papukas telpa i delna:) wadinasi wiskas ok:) cia bent jau mano tokia nuostata.... kas ish to kad papai su lyg galwa? ir sutezhe... jokio grozhio, kjp prisimenu wienus tokius, tj net purtyti pradeda...
Geras klausimas : kiek sesei metu? Reiktu gailet tu, kurie saiposi, akivaizdu, kad intelektas su paklaida vystosi.. O sesei liepk auksciau nosi kelt.Ir negailek jos! O protingo ka nors pasakyk! Matai, Laurynas Tau akivaizdziai pasake, kad ne krutines dydije esme.. Toli grazu.. Rimtai.. As pati nesu katalogines krutines savininke.. Isties, buvo laikas,kai emiau labai i galva. O dabar, einu iskelus galva.. Turiu, ka Dievas, ar kas ten kitas, kaip sakant, dave. Ir tuom didziuojuosi.. Juk moteris tiek savy daug visko turi, kas ja ir daro moteriska, grazia, zavia, paslaptinga ir visokia kitokia.. Ir jei vyrukas smegenu tures, matys daug daugiau, nei vien krutine...
em, o kiek tawo sesei metu? shiaip jei papukas telpa i delna:) wadinasi wiskas ok:) cia bent jau mano tokia nuostata.... kas ish to kad papai su lyg galwa? ir sutezhe... jokio grozhio, kjp prisimenu wienus tokius, tj net purtyti pradeda...
bet kiekvieno vaikino delnas skiriasi?ir nepalygint moters delna su vyro..juk musu mazesne:)
Kiekwienas pagal sawo delna ir ishsirinks;)))) shiaip cia skonio reikalas ta Krutine:P kiekwienam skirtingai... ir ash pats juk neinu ir nematuoju, kiekwienai:D bus truputuka daugiaw nieko baisaw, bus mazhiaw, tjp pat nieko baisaus:) nemanaw, kad reikia parintis ir dar kitus parinti:DDD;)
Jeigu su zmogumi yra malonu buti, bendrauti, leisti laika, tai krutines dydis praranda reiksme.
jai bx myli uz tai kad svoris jiems rupi ir krutine tai ce ne bx o gaidziai atsiprasant jie turi mylet mergina tokia kokia ji yra bx turi ziuret i charakteri o ne i isore:)bajurus tie bx kuriems rupi svoris ir krutine mergnu
man gaila tokiu paneliu nos is kitos puses joms gerai...
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Merginos be krūtinės