Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 23

- Edita, 13
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Tema: alkoholis ir vaistai
zn kd esu per jauna tokiems dalykams bt ateiciai reiktu zinot....tj va daug kur esu girdejus jog alkoholis ir vaistai mirtinas derinys, bet taip pat, kai kuriu vaistu veikima alkoholis pagerina... tai kaip yra is tikruju. su kokiais vaistais galima gerti, o su kokiais ne?

- Egle, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Re: alkoholis ir vaistai
Ir gali nudvesti... Beto labiau velka su vaistais ir eda organizma... Zinai mergyt geriau su jokiais vaistais nevartok alkoholio...

- Dovydas, 16
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Xeforapid + austriskas alus = epilepsijos priepuolis. Geriau susilaikyk. Palauk kol baigsis vaistu kursas o tada uz tevyne pilk...

- Egle, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
gabija, tai cia sitas geras derinukas, arba dar koks metadoxil 

- Dora, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Siaip nepatartina su jokiais vaistais naudoti. Ypac nuskausminanciais. Numirti gal ir nenumirsi, bet apsinuodysi. Paskui bloga bus tris dienas.

- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
koki dar priklausomai nuo organizmo, bet koki vaista maisyti su alkoholiu vienareiksmiskai TABU !!
nekalbu apie alkostop visokius, jie TIK tam ir skirti.
Pasiskaitymui. ir is vis, alkoholis yra blogis.
Pritariu Sigitui trinti tokias mazameciu temas, arba istrinti bent jau visus nenormalius dideliu dedziu ir tetu komentarus, ir palikti tik tokius, kurie nepadarys zalos vaiko mastymui.

- Sonatukxxx, 20
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
labas, mano manymui tai isvis alkoholi su vaistais negalima vartot, taigi galima ir gyvybei pakenkti

- Edita, 13
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs

- Sigitas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Jei tokia tema butu sukures 20metis, tai nebutu gerai.... beto, ka Tu situo savo postu bandai pasakyti, taippat nera gerai.... nesisteng daugko suprast anksciau laiko, nes tokie dalykai, daznai, naudos neduoda.... DAUG geriau butu, jei tokius klausimus uzdavinetum savo Tevams, nei CIA sakytum, jog "juk neisiu pas tevus klaust tokiu dalyku... "... 

- Tomas
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Edita, 14 parašė:zn kd esu per jauna tokiems dalykams bt ateiciai reiktu zinot....tj va daug kur esu girdejus jog alkoholis ir vaistai mirtinas derinys, bet taip pat, kai kuriu vaistu veikima alkoholis pagerina... tai kaip yra is tikruju. su kokiais vaistais galima gerti, o su kokiais ne?
Tiesasakant kaikurie vaistai su alkoholiu virsta nuodu (pasikeicia hemine sudetis :# )

- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Inga, 20 parašė:Aleksandras, 23, Oi protinguolis viską žinantis, klausyk visi turi teise pasireikšt žodžio laisvė nevaržome ne tie laikai taip, kad nėra reikalo čia pykt ir nervuotis žinai jei tau, kas nepatinka neskaityk ir pats nediskutuok, o tuo labiau nekritikuok kuo neesi įsitikinęs...
aš jei sakau reiškia žinau, yra be galo daug išimčių... bet aš nesakau, kad alko su vaistais galima vartot...priklauso juk nuo vaisto paskirties... bet aišku save apsidrausti geriau to nedaryti 
ka cia pezi moterie, pati ir nediskutuok. ateis trylikamete, paskaitys, kad priklauso nuo organizmo, sumanys isbandyt savo organizma ir nusibaigs po tokiu eksperimentu. kur jusu motiniski instinktai ?! jus suvokiat, kad vaikai ne viska supranta taip kaip reikia, ir jiem reikia paprasciau aiskint ?!
gerai, tipo keturiolikmete atseit jau gana suaugus ir gali uz save atsakyt ? NE!

- Laurynas, 22
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Mano patarimas, newartok tokiu dalyku ypac su draugais, nes bus kaip 7 metus atgal, mano draugui. pasikwiete draugiu ir nusprende pakaifuoti, tj wos atpumpawo, nuo to shudo reanimacijoje....

- Inga, 20
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Aleksandras, 23 parašė:Inga, 20 parašė:Aleksandras, 23, Oi protinguolis viską žinantis, klausyk visi turi teise pasireikšt žodžio laisvė nevaržome ne tie laikai taip, kad nėra reikalo čia pykt ir nervuotis žinai jei tau, kas nepatinka neskaityk ir pats nediskutuok, o tuo labiau nekritikuok kuo neesi įsitikinęs...
aš jei sakau reiškia žinau, yra be galo daug išimčių... bet aš nesakau, kad alko su vaistais galima vartot...priklauso juk nuo vaisto paskirties... bet aišku save apsidrausti geriau to nedaryti 
ka cia pezi moterie, pati ir nediskutuok. ateis trylikamete, paskaitys, kad priklauso nuo organizmo, sumanys isbandyt savo organizma ir nusibaigs po tokiu eksperimentu. kur jusu motiniski instinktai ?! jus suvokiat, kad vaikai ne viska supranta taip kaip reikia, ir jiem reikia paprasciau aiskint ?!
gerai, tipo keturiolikmete atseit jau gana suaugus ir gali uz save atsakyt ? NE!
dar pasakyk kad nuo tokiu vaistu kaip asperino gali numirt? jei isgerei ir po to gurkstelejai alaus? na nejuokauk gi priklauso kokius vaistus geri, nereik čia ir meluot vaikam visko
aišku galim skakyt oi viskas kojas pakrartysit...bet taigi čia netiesa... ne nuo visu vaistu poveikis kazkoks buna salutinis
ir dar sakyk ne nuo organizmo priklauso. tau gal išgerus ir asperino su alum jau kojos kratosi... kaš čia žino
šeip tie nepilnamečei daugiau išbandė jaučiu nei tu per visą gyvenimą... ir ką čia be sakyt... yra visokių vaistų ir visokių gėrimų ir yra visokių variantų kurių pasitaiko vieniem ir kitiem... vistiek anksčiau at vėliau mirsim
kam tokias temas išvis atidarinėti ir taip viskas aišku...
šeip dėl draudimo sutikčiau galėtų temas atidarinėti tik pilnamečiai, kad nebūtų nesamoningų klausimų...

- Inga, 20
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Laurynas, 22 parašė: Mano patarimas, newartok tokiu dalyku ypac su draugais, nes bus kaip 7 metus atgal, mano draugui. pasikwiete draugiu ir nusprende pakaifuoti, tj wos atpumpawo, nuo to shudo reanimacijoje....
vienas draugas mano vos nenumirė panašiai... tik va jis sportavo ir naudojo kažkokius ten mišinius... na spėju jie nėra gerai organizmuj ir pavartojo alkoholį... vos be atgaivino.... taip kad...

- Inga, 20
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Fiodoras, 25 parašė:negalima ir viskas nera ka cia ir diskutuoti :V senatvei viskas atsilieps
bet jei persistenksit ta senatve gali ateiti jusu kepenims ir rytoj 
tuom diskusija ir baigiam...

- Laurynas, 22
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
amm nium... jei neuzhtenka proto raumenis augintis, be chemijos, tj jau cia pats kaltas... ash tik truputi uzhsieminijeu, kad palaikyti forma, newartojaw ir newartoju jokiu ****:) na matai cia wienas ihs tokiu atweju, kj i ligonine.. o buna atweju, kj prigeria chemijos apsirija ir ant BALTU ARKLIU... tj paskum nukencia ne wienas...

- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Ištryniau offtopicines žinutes. Taip pat tas, kurias klaidingai gali suprasti vieni ar kiti asmenys.
>> Editą palaikau. Jau geriau klausti ir sužinoti čia, negu bandyti savo kailiu. Mergyte, vaistai + alkoholis beveik tas pats kas bandyt "tiptopais" pereit kokią Ukmergės gatvę degant raudonam šviesoforo signalui - tikimybė kad pasiseks likt sveikai labai maža. Būk protinga.
Žinutės: nuo 1 iki 20 iš 23
Puslapiai 1 2 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.