1

Tema: jaunos mamos

jaunos paneles-mamos? ka apie tai manote?

2

Re: jaunos mamos

o ka cia manyti - jeigu ta jauna mama pasiruosusi ja buti ir tikrai to nori, tai labai saunu, jeigu ne - telieka palinketi dideles stiprybes ir kantrybes

3

oi oi oi :? ar tik nesusije si tema su vestuvem is reikalo big_smile manau maziukai visada reikalingi       
:::818>>> :::100
<<<Siaip negerai kad vaikai gimdo vaikus :::937 manau net 20metu zmogus dar tam yra per jaunas :::110

4

na manau nieko tokio jei esi jauna mama, tik va kad biški pagalbos reikės...
tik va kad jei negali suteikti vaikuj visko, kad jis augtu pilnavertiskomis salygimos manau neverta pradet galvot apie vaika.
Vaikas ne hamekas, kad veina diena atsibodo ir išmetei... ( ir tai taip nepasielgciau, bet kai kas taip legiasi....) labai atsakingas žingsnis ir labai sunkus sakyčiau...
tarkim aš kol neesu įsitikinus, kad galėčiau suteikti vaikuj viską ir galų gale galėčiau jam suteikti kas šiais laikais labai jau sudetinga šeima... tai manau neverta gimdyt ir prasidėt su ta mintim... ideliai šeimaj reikia subrendimo.... ir galų gale turi būti abiejų žmonių šis reikalas o ne vienos tavęs... jei vyras pasiryžęs viskam tai šaunu... sveikinu smile

tik labai gerai pagalvok....ar verta gimdyt vaikus jei neesi tikra kas bus rytoj....

5

na bet jau kai mama tampama, linksmybiu laisvo laiko nebelieka, dragai, kompanijos ir kiti megstami dalykai i sona nustumiami. kaip man mama sako kol jauni atsilakstykit:::d02

6

Inga, 20 parašė:

na manau nieko tokio jei esi jauna mama, tik va kad biški pagalbos reikės...
tik va kad jei negali suteikti vaikuj visko, kad jis augtu pilnavertiskomis salygimos manau neverta pradet galvot apie vaika.
Vaikas ne hamekas, kad veina diena atsibodo ir išmetei... ( ir tai taip nepasielgciau, bet kai kas taip legiasi....) labai atsakingas žingsnis ir labai sunkus sakyčiau...
tarkim aš kol neesu įsitikinus, kad galėčiau suteikti vaikuj viską ir galų gale galėčiau jam suteikti kas šiais laikais labai jau sudetinga šeima... tai manau neverta gimdyt ir prasidėt su ta mintim... ideliai šeimaj reikia subrendimo.... ir galų gale turi būti abiejų žmonių šis reikalas o ne vienos tavęs... jei vyras pasiryžęs viskam tai šaunu... sveikinu smile

tik labai gerai pagalvok....ar verta gimdyt vaikus jei neesi tikra kas bus rytoj....

zinoma cia nieko tokio :V jauna mama !!! kazkas pades big_smile ir visa kita tongue
<<<geriau baikti mokslus! susirasti darba! gerai save islaikyti ir jau paskui galvoti apie maziuka smile
nieko cia blogo DVIDESIMTIES tureti vaikuti :::818-> tik nemanau kad dvidesimt tai tas amzius kai esi pasiruoses sedeti namie ir keisti vystiklus,nors yra potraukis iseiti su draugais ir kokia valanda  pauzti :::818 arba isvykti kur paatostogauti :::110
<<<<kai jau ateina vaikai, ateina rupesciai, pirkiniai is visu galu tada kai dar saves negali islaikyti hmm
Zymiai lengviau tai daryti kai gali palikti vaika priziuretojei O TEVAI I DARBA ISEITI.vakare grizti ir planuoti vaiko ateiti. tai padaryti nelengva turint 20 m

7

na tu prapletei mano minti o aš rašiau apstrakčiai... ta bet kokių atveju mes žiūrim į tą pačią pusę... taip kai užsitikrini gyvenimą tada gali ir vaiką planuot... aišku yra išskirtiniai variantai jei vyras gali suteikt viską vaikuj ( dažniausiai pasitaiko kai porose yra viresnis vyras) tada jokio skirtumo kokio amžiaus tau gimdyt... jei esi aprūpinta viskuom kad ir 20 gali pasiryžt aišku jei iš meilės tai darai...yra juk ir išimčių ir jaunų porų labai limingų... bet jiem visada reika pagalbos ir nemanau kad lengva kurt šeima tokioj jaunystėj... nors jei esi pasirengęs šaunu...

8

bet kaip sakoma viskas savam laikui. giriu tas jaunas mamas kurios pasiryziusios augint vaikelius. labai esu pries abortus isvalymus ir pns. :::703

9

Sonatukxxx, 20 parašė:

bet kaip sakoma viskas savam laikui. giriu tas jaunas mamas kurios pasiryziusios augint vaikelius. labai esu pries abortus isvalymus ir pns. :::703

žinai geriau auginti vaiką, nei darytis abortą... aš prieš abordtus taip pat... tik va kad nevisi vaiaki alimingi užauga ir nevisi gauna viską... kai paskaitai žurnalus ir forumus net pikta pasidaro, o ką kalbėt apie televizija... jei jau nesugebi vaiko augint ir žinai kad tau bus persunku nemanau, kad verta aplamai galvot apie tai... vat pikta žinot ant visų tų kurie augina vaikus ir geria, muša vaikus ir dar labaiu pikta kai palieka vienus ir jie sudega... va čia tai žiauru... tokaiis atvejais geriau šio stebuklo "kaip vaikas" neleisti į pasaulį... žinai už tokius poelgius užauges vaikas ačiū nepasakys... kad ir kaip nebūtų... čia labai sudetingas žingsnis... tačiau tarkim jei taip astitiktų man, kad jei pastočiau ankščiau laiko tai vaiką auginčiau nesvarbu kiek man būtų... senai šeip svajoju apie vaiką... tik kad neturiu tvirto pagrindo tai atmetu šią galimybę... o ir vaikiną teko palikt... tai tuo labiau... kaip ateina mintys taip ir išeina pasiliksiu turbūt prie to mąstimo kad pirma pabaigsiu univera savo įsitvrtinsiu darbe tada ir leliukas galės ateit jei aišku  susirasiu vyra kuris žinos ką reiškia mylėt ir vertint tai ką turi.... hmm

10

kaip panele  nors tau 20 metu, labai protingai reiski mintis. man patinka. taip suauges tokios kalbos nepareikstu.:) labai protinga ir samoninga esi. linkiu tau sekmingai baikt unika, surast ta zmogeli kuris butu taves vertas, myletu tave:) zie laikykis. inga:::d20

11

Ačiū angelėli :* žinai gyvenimas keičia mąstyma.... ir šilto ir šalto jau mačiau smile Tokiomis givemiškomis temomis galėčiau diskutuoti ir diskutuoti jos neišsemiamos smile

12

Inga, 20 parašė:

na tu prapletei mano minti o aš rašiau apstrakčiai... ta bet kokių atveju mes žiūrim į tą pačią pusę... taip kai užsitikrini gyvenimą tada gali ir vaiką planuot... aišku yra išskirtiniai variantai jei vyras gali suteikt viską vaikuj ( dažniausiai pasitaiko kai porose yra viresnis vyras) tada jokio skirtumo kokio amžiaus tau gimdyt... jei esi aprūpinta viskuom kad ir 20 gali pasiryžt aišku jei iš meilės tai darai...yra juk ir išimčių ir jaunų porų labai limingų... bet jiem visada reika pagalbos ir nemanau kad lengva kurt šeima tokioj jaunystėj... nors jei esi pasirengęs šaunu...

nu jei taip nutiktu tai kur jau desies :?
<<<<tik siais laikas yra apsisaugojimo budai :V...
<<<siaip jei vienas is ju vyresnis tai daug ka keicia big_smile tokios poros stabilesnes:::818

13

pritariu tikrai ištvermingesnės ir kaip tu ten pakoregavai stabilesnės smile tongue

14

Inga, 20 parašė:

pritariu tikrai ištvermingesnės smile

pakoregavau turejoi buti stabilesnes big_smile

15

jo gyvenimas margas kaip genys:::049

16

Vija, 26 parašė:

o ka cia manyti - jeigu ta jauna mama pasiruosusi ja buti ir tikrai to nori, tai labai saunu, jeigu ne - telieka palinketi dideles stiprybes ir kantrybes

bet, man atrodo, tokiu pasiruosiu yra mazuma... be to, manau, norint vaika auginti reikia buti ne vien subrendusiai kaip asmenybei, reikia be gale dalyku ismanyti, be to vaikui reikia nemazai pinigu. is kur ju tures tokia jauna mamyte, kuri nei darbo, nei specialybes neturi?

17

man tai kartais grazu kad jaunos mamytes su vaikais(aisku jau pilnames apie jas kalbu)ir kai tetukai salia eina...grazesniu vaizdeliu galima pamatyti kokioj poliknikoje ar ligonineje kai tevai atveda savo sunelius pas daktaru... man tai grazu big_smile

18

as visai noreciau vaikelio...:::742 kartais pasvajoju,kokia buciau mama :::703 ?kaip butu kai vaikas pradejes kalbeti mane pavadintu "mama" ...butu labai keista turbut... :::858
man vaikutis yra pats graziausias dalykas pasaulyje kas gali atsirasti dvieju mylinciu zmoniu sajugoje,pats pats pats graziausias...
na,zinoma,apie tai as dar tik svajoju ,nes pirmiausia reikia pagrindo gyvenimui,kad galeciau jam suteikti ne tik savo meile big_smile
mama manes daznai klausia"kada u mum parnesi anuka i namus?" visada atsakau "greitai",nors labai gerai zinau kad vaikas yra dar tolimuose planuose..
bet pasvajoti galima :::807

19

o ka galima manyti ?na tikrai nenoreciau kad mano vaikas susilauktu jaunas vaiku smile

20

na ziurint kiek tai panelei metuku.. jei labai jauna.. tai nera gerai kai vaikas augina vaikus..
na bet jei ji mano pakankamai esanti subrendusi tam reikalui tai sveikinu.. bet kantrybes tai labai reikes.. vaikus auginti nera taip lengva kaip atrodo..