Tema: žmogus -ligonis
taip įdomūs visoki atsiliepimai ,man ligonis žmogus netrukdo
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → žmogus -ligonis
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
taip įdomūs visoki atsiliepimai ,man ligonis žmogus netrukdo
negyvenk, eik savo keliais. pagaliau moterys atsibunda ir pradeda matyt, kad gyvena su ligoniais, alkoholikais, degeneratais, agresoriais...
Asta, as gal dar ir jauna ir nepatyrus, taigi nezinau ar mano nuomone labai svari, bet patarciau begti kuo toliau nuo jo. Pasvarstyk kokie tavo variantai. Galbut palikti ir sunku po tiek metu, bet gerai pagalvok kas geriau tau paciai.
Cia visi turbut galvoja, kad ten jos vyras gal, o jei ten koks brolis... niu ir siaip ka zinau tai kur tu pabegsi... gal lengviausiai pabegti, bet tai ka tada ta zmogu isvaryti i gatve, kazkaip visai nehumaniskai butu... o jei pats neturi kur begti, niu neturi kur daugiau prisiglausti tai ka zinau... gal koks dujinis ginklas praverstu ar elektro sokas, gal nepades, bet tai bent moraliskai geriau pasijaustum...
Evaldai, zinoma situacija nelabai aiski, bet speju, kad vyras nes sake gyvena su juo. Be to apie brolio impotencija nemanau, kad zinotu. Bet kokiu atveju, manau yra riba iki kurios gali zmogum rupintis, taikytis su juo ir buti humaniskas. Jei pradeda varyti i kapus, tuomet pats laikas susimastyti apie save.
tj [cenzūra].... kokiu budu jis tapo impotentu man lbj idomu..? ir jaw 15 metu pagal jusus ponia metus, jeigu jus keliais metais jaunesne uzh ji, tj wadinasi yra rimtu priezhasciu.... apie kurias ju nieko konkreciai nesakote:)
va to labiausiai ir nekenciu... neteisybes bliam! .. zmogui nelaime nutiko.. liga jofana.. o ponia jau baldielina per ieskok foruma ka daryti.. mazdaug mesti toki vyra ar pasilikti.. kur jofana elementarus zmogiskumas? dieve... uztenka kartais isivaizduoti save pacia toj situacijoj.. tada dauguma klausimu bus atsakyta ir be forumo pagalbos.... as asmeniskai pasakysiu, kad Asta, geda tau turetu but ... Geda!!!
va to labiausiai ir nekenciu... neteisybes bliam! .. zmogui nelaime nutiko.. liga jofana.. o ponia jau baldielina per ieskok foruma ka daryti.. mazdaug mesti toki vyra ar pasilikti.. kur jofana elementarus zmogiskumas? dieve... uztenka kartais isivaizduoti save pacia toj situacijoj.. tada dauguma klausimu bus atsakyta ir be forumo pagalbos.... as asmeniskai pasakysiu, kad Asta, geda tau turetu but ... Geda!!!
kaip sakoma kai sujungia pora "skausme ir varge"... nemanau kad lengva tau butu palikti si zmogu...pritariu Aldis pasisakymui kuris pasake tai ka norejau as pasakyti...daugiau zmogiskumo...
yra ligos kurios su metais viska naikina,CUKRINIS DIABETAS VIENA IŠ JU
nuo cukrinio diabeto tapo nenuspėjamas.... apie tokį "pašalinį efektą" dar neteko girdėt.....
Kad jau tu gyveni ne su vyru, o su ligoniu, tai manau, kad jam būtų geriau be tavęs...
man kyla klausimas, ar už to žmogaus ištekejai tik del reikalo, manant jog turesi gera ateiti, ar iš meiles jam? nes jei butum istekejus is meiles, tai dabar negalvotum apie galimybe palikti ji. atvirksciai, palaikytum ji sunkiomis akimirkomis...
man kyla klausimas, ar už to žmogaus ištekejai tik del reikalo, manant jog turesi gera ateiti, ar iš meiles jam? nes jei butum istekejus is meiles, tai dabar negalvotum apie galimybe palikti ji. atvirksciai, palaikytum ji sunkiomis akimirkomis...
Liaukis, juk laikui begant, daug kas keiciasi... net ir supratimas... :V
nesamone cia susake...pati nori begtis nuo vyro ir kazkokia kvaila priezasti sugalvojo,kad aceit LIGA!!!
mano tetis ja serga jau 12 metu ir jokiu problemu niekada nebuvo(zinoma kai tinkamai saugaisi)..CUKRINIS DIABETAS nera paralyzius...del sexo tai jokiu problemu nera ,garantuoju 100 % ,nes sia liga yra labai daug dometasi ir zinau beveik viska...
ziauriai supykde mane sita tema ...va,nuo tokiu kaip sitos temos autore,ir reikia begtis...
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → žmogus -ligonis