141

Re: Nebeliko, kulturingu, garbingu, nesugadintu gyvenimo panu

Egle, 28 пишет:

O as manau ,kad cia jau butu tobulybe,o kadangi tobulybes nera,vadinasi nera ir tokiu paneliu big_smile Juk kiekvienas mes turime kazkokiu minusu ir pliusu,nejaugi butu idomu bendraut su tokia panele ??? Negeria ,neruko ,nesikeikia ,tobulai masto,pavyzdingai elgiasi....Manau to pacio ji reikalautu ir is savo partnerio big_smile Va cia ir iskyla tada klausimas : ar ji ras tada toki tobula vaikina ??? big_smile

daug tiesos tame, ką parašei... nesu tobula,bet pvz pati nerūkanti, liežuvis net neapsiverčia  keiksmažodį pasakyti ir girdėt taip pat nemalonu, geriu kartais lb, ir to kažkaip tikrai reikalaučiau iš partnerio. Bet sunku rasti patinkantį vaikiną, turintį panašų požiūrį į gyvenimą. Tad ne kas sad

142

Aurelija, viskas juk pries akis wink

143

aj, suprantu, kad ne gyvenimo pabaiga smile tad mokausi džiaugtis viskuo kuo tik galima, gyvenimo suteiktom progom, ir mažiau galvoju apie tai ko nėra, o vertinu tai kas yra. Kitiems taip pat patarčiau, gal ir ne kils depresinių nuotaikų. Bent jau man tai padeda, reik įžvelgt ne tik blogąsias merginų/vaikinų savybes, bet ir pastebėt gerąsias. Manau kiekvienas žmogus turi kažko ypatingo, netuščio ir gerbtino wink

144

nera tobulu zmoniu, jei nerukai, negeri, nesikeiki, vistiek turi kazkokia kita yda... big_smile

145

Aurelija, 19 пишет:

aj, suprantu, kad ne gyvenimo pabaiga smile tad mokausi džiaugtis viskuo kuo tik galima, gyvenimo suteiktom progom, ir mažiau galvoju apie tai ko nėra, o vertinu tai kas yra. Kitiems taip pat patarčiau, gal ir ne kils depresinių nuotaikų. Bent jau man tai padeda, reik įžvelgt ne tik blogąsias merginų/vaikinų savybes, bet ir pastebėt gerąsias. Manau kiekvienas žmogus turi kažko ypatingo, netuščio ir gerbtino wink

va cia tai skelei antausi ieskantiems "tobulybiu" wink :::746

146

Lina, 19 пишет:

nera tobulu zmoniu, jei nerukai, negeri, nesikeiki, vistiek turi kazkokia kita yda... big_smile

big_smile nesakau, kad tobula smile aš tik pritariau tau, kad žmogus jei turi kažkokių tokių savybių, kaip pvz nerūkymas, tai jis to reikalauja ir iš kitų, ir kuo daugiau jų tuo didesni reikalavimai.  čia tik kaip mažą pavyzdį daviau, kad ir aš reikalaučiau smile O šiaip jei apie mane šnekėt, turiu aš tų trukūmų big_smile

147

tikiuosi nesupykai uz toki komentara:)
o aruniukas, jei ras tokia jau normalia panele, visvien ras trukumu, kas jo netenkins... svarbu ne, normalus zmogus ar ne, svarbiausia, kad tave jis trauktu, o jo ydos ne erzintu, o zavetu... pamildamas ar siaip simpatizuodamas zmogui nepastebi jo truku, vertini ji pagal privalumus smile

148

Lina, 19 пишет:

tikiuosi nesupykai uz toki komentara:)
o aruniukas, jei ras tokia jau normalia panele, visvien ras trukumu, kas jo netenkins... svarbu ne, normalus zmogus ar ne, svarbiausia, kad tave jis trauktu, o jo ydos ne erzintu, o zavetu... pamildamas ar siaip simpatizuodamas zmogui nepastebi jo truku, vertini ji pagal privalumus smile

nesupykau wink lbai sunkiai mane supykdo smile o dėl ydų žavėjimo tai ir vėl visiškai pritariu smile nes kartais taip žavi kokios mažos smulkmenėlės, kurios kitiems gali atrodyti visai nepriimtinos smile

149

:::035 saunu

150

Arunas, 21 пишет:

ATSIPRASAU UZ NERASTINGUMA BUVAU LABAI YPYKES

na taip smile lengvu įpykimu čiaa tikrai nepavadinsi.. na bet norėčiau truputį užtart Liną, dėl to, kad nebuvo kalbos apie nėštumus, manau ji tikrai būtų prieš gėrimą moteriai besilaukiant vaiko ir žindant. Kalba ėjo tiesiog apie santykius, nesant šeimai. Ir kad stiklinė vyno šalia vakarienės kartais yra leidžiama.

151

Arunai, turiu iseiti.....RINKIS Mane big_smile Mano vardas ....esu grazi ( prizadu turiu visus dantis smile ) Turiu sviesius garbanotus plaukus...oi ups...pamelavau....jie jau nebesviesus (gyvenimo rupesciai priverte juos prazilti big_smile ) esu stilinga ( ne vienus treningus turiu big_smile ) taip pat ir lakinius batus prie ju wink zodziu esu SUPER DUPER PATURBINTA CIOCE big_smile pasiduodu skersvejams.....
Ne o jei snekant rimtai tai vaikinas visos paneles normalios, kol nepriverciat elgtis kiauliskai.... smile nekask jom jos nekas tau smile kaip katinas vienas pasake VAIKAI GYVENKITE DRAUGISKAI.... atrodo LEOPOLDAS vardu buvo wink

152

Arunas, 21 пишет:

tikrai ne big_smile

"tikrai ne" tai ką? daugelio vaistų sudėtį yra alkoholio, tai ir tai uždrausi? na šiaip čia tik pavyzdį daviau, kad galima ir tolerantiškiau į visa tai žiūrėt, bet nesiginčysiu su tavim, nes pati nesu už alkoholio vartojimą, bet tik sakau, kad nereik taip drąstiškai galvot. Na o atsiras žmonių, kurie ir pasiginčys wink

153

Normaliu paneliu tikrai yra... Tik visi skirtingai ta normaluma supranta... Tai pagal tave,Arunai,kokia yra normali panele?

154

Arunas, 21 пишет:

turiu omeny visiskai negerencia nerukancia normalej atrodancia, turincia kazkoky issilavinima aukstesny negu profesiny, kulturinga - kuri nesikeikia, ar matet kas nors tokia jai taip parodykit man liksiu suzavetas big_smile

štai Arūno normalios panelės apibūdinimas wink

155

As va, negeriu, nerukau, kaip atrodau tai cia jums sprest big_smile Mokausi univere, bet kol kas dar tik mokausi, o ir kulturos nestokoju, nesikeikiu tai tikrai, bent jau kitiems girdint big_smile Tai gal as jau toji normalioji skaitausi? big_smile

156

Buciau taip ir nepagalvojus, jei nebutum to paminejes, bet dbr galiu visko prisigalvot big_smile Bet aciu wink
O ar "normaliu" vaikinu yra? big_smile

157

naujas flirtas nusimato... big_smile

158

Arunas, 21 пишет:

nemanau, kad normaliu vaikinu siais laikais yra big_smile

oj Arūnai Arūnai... big_smile

159

e,gal baigiam tas nesamones,kad tu normaliu yra,ar nera,AISKU KAD JU YRA ir manau tai visi zino,tik yra nukenteje ir dabar cia juodina tiek vaikinu tiek merginu gera varda,,,Liaupoldai,gyvenkime draugiskai(cia is labai seno,bet pamokancio multiko)...:::008

160

gydytoju teigimu yra daryti tyrimai apie tai, kad nedidelis kiekis alkoholio teigiamai įtakoja nėštumą (antroje nėštumo pusėje, aišku), nes mažina gimdos tonusą ir slopina apsitraukinėjimus. rekomenduojama iki 50g konjako - toks kiekis tikrai lėliuko nepasiekia, nes juk "filtro" darbą atlieka placenta. jei tai taip baisiai sukeltų apsigimimus, ligoninėse sąrėmių slopinimui nelašintų nėštukėms į veną gryno spirito.
Mielėse ir alaus mielėse yra vitaminų, kurie didina organizmo atsparumą daznai nesciosioms pasireiskianciai pienligei. Med.dr.V.Klimas
Alkoholis, jei jo padauginame, kenkia. Tačiau jo saikingas vyno ir alaus vartojimas gali duoti teigiamą efektą.
Negalima nuvertinti maisto produktų, kurie gaunami rūgimo procesų eigoje. Daug
šimtmečių buvo vertinamas raugintas pienas, alus, jogurtas, nes jie teigiamai veikia
žmogaus virškinimo sistemą.
Išgerta vyno taurė padidina taip vadinamojo gerojo cholesterolio (HDL-cholesterolis) kiekį organizme bei pagerina mūsų kraują. Vynas taip pat sumažina riziką susirgti Alzhaimerio, Parkinsono bei širdies ir kraujagyslių ligomis.
Raudonojo vyno sudėtyje yra daugiau resveratrolio. Resveratrolis - tai stiprus antioksidantas, mažinantis galimybę susirgti vėžiu. Vynas turi stiprų priešuždegiminį poveikį, taip pat mažina cholesterolio kiekį kraujyje. Mokslininkai ištyrė, kad būtent šio augalinio estrogeno dėka sumažėja rizika susirgti krūties vėžiu. Taigi išgerti taurę raudonojo vyno visai naudinga. Svarbiausia jo nepadauginti!
Reguliarus, saikingas šokolado ir vyno vartojimas gerokai sumažina kardiologinių susirgimų riziką ir prailgina  gyvenimo trukmę 5-6 metais.
okias išvadas padarė medikai, visus metus stebėję 4 tūkst. Ispanijos vyrų. Tokį vyno poveikį jie sieja su polifenoliais, kurių labai daug raudonajame sausame vyne. Jie teigiamai veikia imuninę sistemą – stiprina apsaugą nuo virusų. Tos pačios medžiagos apsaugo širdį ir kraujagysles. Žodžiu, raudonojo vyno nauda akivaizdi, tik būtina jo neperdozuoti, nes tokiu atveju atsiranda neigiamų reiškinių. Beje, naudingoji vyno dozė moterims perpus mažesnė – 1 taurė vyno per dieną.
raudonojo vyno naudą žinoma seniai - taurė vyno kas vakarą padeda sumažinti stresą, riziką susirgti plaučių vėžiu, stiprina širdį ir imuninę sistemą.

toliau, manyciau turetum idemiau skaityti ka as rasau, nes nesakiau apie nesciasias nieko, bet kad jau uzgavai sia tema, tai klausykis. pirmiausia, saikingas alkoholio vartojimas nedaro dideles zalos zmogui, vadinasi nesciai moterei, kuri toliau nevartoja alkoholio, vaisiui tai nekenkia. beto uz toki alkoholio vartojima yra daug daugiau medziagu, kurios kenkia. taigi jei kaip tu sakai moteris negerianti yra geresne vaisiaus nesiotoja, tai tu labai klysti, nes vaikui ji gali perduoti genetine liga arba apsigimima, taip pat aplinkos veiksniai gali tai padaryti, pries nestuma naudoti stiprios xemines sudeties vaistai, buvimas salia cigareciu dumu (jis kaip zinai kenkia labiau nei surukyta cigarete), taip pat hormonines ar kontraceptines tabletes... net ir sveika, kaip tu vadini "normali" mergina nera apsaugota nuo ivairiu aplinkos veiksniu, pvz, stresas, yra didesnis kenkejas, kenkiantis ne tik nervu sistemai, bet ir sukeliantis skidliaukes, vezio ligas ir taip pat dvigubai kenkiantis vaisiui, o kur dar maistas kuri mes valgome, mes nezinome kas ji sudaro, nes valstybes dar nera iteisinta pavbiesinti esamus modifikuotus prodyuktus, jei jie nevirsija leistino kiekio, o tai taip pat gali sukelti salutini poveiki, o kur kjofeino naudojimas, maistiniu papildu, skatinanciu raumenu augima, gazuotieji gerimai...
galiu tau vardinti ir daug daugiau, bet pirmam kartui tau pakaks, kad man skelti antraji antausi tongue