1

Tema: Pražydę širdies žiedlapiai

Širdyje gyvena giliausi jausmai, troškimai ir norai. Joje verta pasodinti ir puoselėti gražiausių gėlių žiedus. Kai žmogus yra geravalis su atjauta, sakome jis yra "dušios" žmogus. Labai norisi, kad jautrūs gerumui būtų išgirsti, palaikyti ir vadovaujantys. Vertingi esame tik tiek kiek mokinamės ir išreiškiame meilę. Meilingas žvilgsnis su iš širdies gilumos kylančiu džiaugsmu ir akių šypsnis guodžia ir drąsina daryti gera... Dvasiškai mylėti - tai pasirinkti kas išlieka amžinai, neturi pabaigos. Dėl meilės verta gyventi ir aukotis, kad tik būtų kuo dagiau žmonių turtingų gerumu...

2

Re: Pražydę širdies žiedlapiai

ir ka sia tema reiktu pasakyti?kaskokia..apie meile ar apie gera zmogus kaskaip nekonkretu arba as lb jau blondine esu..

3

As tai brunete, bet vistiek nieko nesuprantu big_smile:D:D Nu gal cia del tu sviesiu saknu big_smile

4

Kazkox ligonis man sios ir visu kitu jo temu autorius..Varyti kopy paste kazkokius textus is savo religiniu knygu, man primena tuos kurie gatveje panasias nesamones daro ir kuriuos visi siuncia nafik nuo saves..

5

Sutinku, su Tomu... Man sis zmogus irgi kazkoks itartinas... wink nesuprantu as jo... sako sako, bet nieko gero nepasako...

6

Linai, savam kraste pranasu nebusi ;]

7

ir kam tokiu temu reikia kad zmones net negali ka pasakyti?...kaskokia nesamone kaip Tomas minejo tokiu tekstu pilnas netas tokiu nesamoniu...

8

Tema rakinama. Temų apie meilę prikurta jau daug. Pasireikškite ten.