4,301

Re: Blevyzgos...

nepamenu tos dainos..kuria cia mes valanda grojome ja blevyzgose :? big_smile

4,302

Vaiva> na jau baigiu uzmirsti tas "drauges"

4,303

aha... net nesitiki kazkaip ania big_smile

4,304

Kestai> taip greit nenurasyki..pasikalbesi su jomis ir suprasi jas..
Ingrida> antra valanda musu eterio smile
Broli nesitiekajau visai zinok

4,305

Kestuti, nepyk ant viso pasaulio...kita kart zinai kaip padaryk? :)paimk ir nusivesk jas kur nors..tikrai padekos ir dar nustebs, kad jos taves neeme, o tu va sitaip graziai padarei ir jas pasikvietei...kad ir naktinio miesto paziuret tongue
Evaldai, stebisi, stebisi moteriskes big_smile
Vaiva, na, nuotrupos islike tos dainos tongue

4,306

Ingrida> nenorek kad tiesioginiam eteryje uzbliauciau sia daina? m? juk neviliojanciai skamba big_smile

4,307

na nurasyti nenurasau, nes gal kada ir bus naudingos:::034

Ingrida> na gal ir gera ideja cia pasiulei:)na tegul dabar kankinasi, nes skvalas prasidejo:::044

4,308

Kestuti, is kur tiek neapykantos ;)naudingos..geriau tu prie manes budamas taip nerasyk..kiek supratau mes tau irgi naudingos kai neturi ka veikt...bet as turiu vilciu, kad mes ir taip tau patinkam big_smile
Vaiva, as tai nieko pries, kad uzbliautum, bet tik nepradek mykti big_smile

4,309

Ingrida> as tik mikciosiu,o del mykimo tai neaa..as tai puikiai i sona moku nudainuori smile
Kestai>tik nesakyk kad tau is visu reikia naudos..
jei zmones as greit dingciau nepykit man netas labai jau silpnas,gal skvala pagauna smile ir pas mane

4,310

Ingrida> na patinkat ar tai blogai?...

4,311

Vaiva, sujuokinai su tuo mikciojimu, o ne mykimu ;Do negaliu juoktis, sese "miega" :DSonas? big_smile:D:D
o jei as dingciau...ai, net nepasigesit;Dbet tai prisiklesiu kazkada...patinkat jus man wink
Kestuti, gerai, bet tu turbut nepastovus..tad uz keliu minuciu ar dienu galime ir nebepatikti, turbut :?

4,312

Vaiva> na tik is tu kurie mane skaudina..

4,313

na labanakt zmogeliukai as jau liulia lekiu. wink

4,314

Ingrida> na seip esu pastovus zmogus, ir labai greit viska atleidziantis:)na jus saunios merginos tai tikiuos kad tokios ir liksit:)

4,315

Labanakt, mano meile, Evaldai neutral big_smile
Kestuti, va va :Dtada as tave suprantu, as irgi ilgai pykti nemoku..5 minutes ir viskas :)na, nekalbant apie kitokius uzpykimus, kurie trunka su visam..bet tai toki tik 1 teturiu...na, labanakt ir tau :)einam miegot, ryt anksti keltis big_smile

4,316

Ingrida> na likiu kad daugiau neatsirastu:)labanakt jo rytoj juk krepsinis:)

4,317

vaje, ir vel moterys vyrais neatsidziaugs :Dkad ir ilgasis savaitgalis, bet tai meiluzes visvien valdo big_smile

4,318

na jau moteru toks likimas:::044

4,319

na, bet mes uz tai, kad LT laimetu :Dtuomet jus automatiskai busit laimingi ir dovanosit mums dovanas :Dlabas rytas, mielieji smile

4,320

Labas rytas su pergale smile