Re: Blevyzgos...
nepamenu tos dainos..kuria cia mes valanda grojome ja blevyzgose :?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 214 215 216 217 218 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nepamenu tos dainos..kuria cia mes valanda grojome ja blevyzgose :?
Vaiva> na jau baigiu uzmirsti tas "drauges"
aha... net nesitiki kazkaip ania
Kestai> taip greit nenurasyki..pasikalbesi su jomis ir suprasi jas..
Ingrida> antra valanda musu eterio
Broli nesitiekajau visai zinok
Kestuti, nepyk ant viso pasaulio...kita kart zinai kaip padaryk? :)paimk ir nusivesk jas kur nors..tikrai padekos ir dar nustebs, kad jos taves neeme, o tu va sitaip graziai padarei ir jas pasikvietei...kad ir naktinio miesto paziuret
Evaldai, stebisi, stebisi moteriskes
Vaiva, na, nuotrupos islike tos dainos
Ingrida> nenorek kad tiesioginiam eteryje uzbliauciau sia daina? m? juk neviliojanciai skamba
na nurasyti nenurasau, nes gal kada ir bus naudingos
Ingrida> na gal ir gera ideja cia pasiulei:)na tegul dabar kankinasi, nes skvalas prasidejo
Kestuti, is kur tiek neapykantos ;)naudingos..geriau tu prie manes budamas taip nerasyk..kiek supratau mes tau irgi naudingos kai neturi ka veikt...bet as turiu vilciu, kad mes ir taip tau patinkam
Vaiva, as tai nieko pries, kad uzbliautum, bet tik nepradek mykti
Ingrida> as tik mikciosiu,o del mykimo tai neaa..as tai puikiai i sona moku nudainuori
Kestai>tik nesakyk kad tau is visu reikia naudos..
jei zmones as greit dingciau nepykit man netas labai jau silpnas,gal skvala pagauna ir pas mane
Ingrida> na patinkat ar tai blogai?...
Vaiva, sujuokinai su tuo mikciojimu, o ne mykimu ;Do negaliu juoktis, sese "miega" :DSonas? :D:D
o jei as dingciau...ai, net nepasigesit;Dbet tai prisiklesiu kazkada...patinkat jus man
Kestuti, gerai, bet tu turbut nepastovus..tad uz keliu minuciu ar dienu galime ir nebepatikti, turbut :?
Vaiva> na tik is tu kurie mane skaudina..
na labanakt zmogeliukai as jau liulia lekiu.
Ingrida> na seip esu pastovus zmogus, ir labai greit viska atleidziantis:)na jus saunios merginos tai tikiuos kad tokios ir liksit:)
Labanakt, mano meile, Evaldai
Kestuti, va va :Dtada as tave suprantu, as irgi ilgai pykti nemoku..5 minutes ir viskas :)na, nekalbant apie kitokius uzpykimus, kurie trunka su visam..bet tai toki tik 1 teturiu...na, labanakt ir tau :)einam miegot, ryt anksti keltis
Ingrida> na likiu kad daugiau neatsirastu:)labanakt jo rytoj juk krepsinis:)
vaje, ir vel moterys vyrais neatsidziaugs :Dkad ir ilgasis savaitgalis, bet tai meiluzes visvien valdo
na jau moteru toks likimas
na, bet mes uz tai, kad LT laimetu :Dtuomet jus automatiskai busit laimingi ir dovanosit mums dovanas :Dlabas rytas, mielieji
Labas rytas su pergale
Puslapiai Ankstesnis 1 … 214 215 216 217 218 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...