61

Re: Blevyzgos...

ne neziurejai as siuvinejau tada...

62

Ingrida sveikunu pritapus big_smile

63

Tomas, 25 wrote:

Tomai nesupratau neutral cia tu kaip..tyciojies ar ka :::734

64

Ingrida, 22 wrote:
Tomas, 25 wrote:

Tomai nesupratau neutral cia tu kaip..tyciojies ar ka :::734

Ne nesytycioju ir visaip kitaip big_smile

65

nebekomentuosiu big_smile:D:D nes negaliu but geresne uz geniju tongue

66

Ingrida, 22 wrote:

nebekomentuosiu big_smile:D:D nes negaliu but geresne uz geniju tongue

Kam tos geles ir garbe:::a38

67

ilgai galvojau kam tos geles ir garbe... :)ir supratau, kad be pradzios nebutu nieko... todel tos geles uz pazinti! uz ieskoka! na, ir taip toliau tongue :::305

68

kaip jums sv Velykos? ar kas nors uztiko lovoje jus ir nuplieke?(cia su berzo sakele)

69

Vaiva, 19 wrote:

kaip jums sv Velykos? ar kas nors uztiko lovoje jus ir nuplieke?(cia su berzo sakele)

Vaiva :::639 jau galvojau isvis mergaite paselus tongue apie Velykas galvojau zmogus paklause domis..paskui skaitau..ar kas nors uztiko lovoje jus ....ir dar nuplieke :::819 :::639
bet buvo tos Velykos nekokios, nes nieks nenuplake ir lovoj, aciu dievui neuztiko big_smile marguciu stirpiu neturejom...
kaip paciai? big_smile

70

Ingrida>>nejau visi zmones galvoja tik apie bloga... as tik paklausiau tai ar nuplieke jus lovoje ar kur...ko is kart kipti prie mano kalbos...
tiesa pasakius Velykos tokios visai nieko pas seneliu...su kitais seneliais vaziavom,saslykus skaniai valgem... o marguciai tai ka zinau nevalgau jau keleta meta tokiu dalyku...o tau kaip?

71

ar irgi noriu saslyku big_smile

72

Evaldai>> reikejo vakar sakyti(siaip ten visokiu galejai rasti net ir puszaliu. nes oro salygos nekokios buvo snigo ;D)

73

niu joa is kur as galejau zinoti... wink vakar tai isvis pas mus baigesi bulka sviestas ir dar pardes jokios nedirbo... tai ka degalinej radau ta ir valgiau.. big_smile

74

big_smile mums tai tokios problemos tai nebuvo...nors gyvenu kaime kur nera net parduotuves artimiausia uz 5kilometru...
tai juk tu raganius reikejo numatyt kad valgau as saslykus big_smile
ka tavo avaras reiskia?(nes pamenu kad sakiai kad nepatinka avaras todel nesilankau toje temoje)

75

man nepatinka ne mano avataras o to pacio pirmo zmogeno big_smile
be to kam izdaviai cia visiems kad as... big_smile
niu joa tau gerai kai turbut zinojote jog nedirbs kita diena parde... o as tai priprates kiekviena diena i parde varyti tei.. big_smile

76

Evaldai>>> zinau kad jo,bet ka tavo reiskai avaras..(gal as snd.neaiskiai kalbu?)

77

ai mano... big_smile niu mano tai cia visas netilpo... cia is tikro yra toks arkliukas stovintis ant dvieju koju... niu greiciau vienaragis big_smile o ka jis reiskia niu ka zinau... siaip patiko... as ji ant skypo uzsidejas... tai galvoju ir cia bent fragmenta isimesiu big_smile

78

mmm aisku tada..mano ir visas nesimato...kaip  ten tas zmogus guli ant pradurto(ciuzinio) ir kokia tos panos mimika ...

79

biski matosi... smile o ka jis reiskia big_smile

80

reiskia kas as pasikelusi ;D ;D :d ka nepastebejai?;D ne visi isdista bendrauti su manim