Re: Blevyzgos...
ne neziurejai as siuvinejau tada...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ne neziurejai as siuvinejau tada...
Ingrida sveikunu pritapus
Ingrida sveikunu pritapus
Tomai nesupratau cia tu kaip..tyciojies ar ka
Tomas, 25 parašė:Ingrida sveikunu pritapus
Tomai nesuprataucia tu kaip..tyciojies ar ka
Ne nesytycioju ir visaip kitaip
nebekomentuosiu :D:D nes negaliu but geresne uz geniju
nebekomentuosiu
:D:D nes negaliu but geresne uz geniju
Kam tos geles ir garbe
ilgai galvojau kam tos geles ir garbe... :)ir supratau, kad be pradzios nebutu nieko... todel tos geles uz pazinti! uz ieskoka! na, ir taip toliau
kaip jums sv Velykos? ar kas nors uztiko lovoje jus ir nuplieke?(cia su berzo sakele)
kaip jums sv Velykos? ar kas nors uztiko lovoje jus ir nuplieke?(cia su berzo sakele)
Vaiva jau galvojau isvis mergaite paselus
apie Velykas galvojau zmogus paklause domis..paskui skaitau..ar kas nors uztiko lovoje jus ....ir dar nuplieke
bet buvo tos Velykos nekokios, nes nieks nenuplake ir lovoj, aciu dievui neuztiko marguciu stirpiu neturejom...
kaip paciai?
Ingrida>>nejau visi zmones galvoja tik apie bloga... as tik paklausiau tai ar nuplieke jus lovoje ar kur...ko is kart kipti prie mano kalbos...
tiesa pasakius Velykos tokios visai nieko pas seneliu...su kitais seneliais vaziavom,saslykus skaniai valgem... o marguciai tai ka zinau nevalgau jau keleta meta tokiu dalyku...o tau kaip?
ar irgi noriu saslyku
Evaldai>> reikejo vakar sakyti(siaip ten visokiu galejai rasti net ir puszaliu. nes oro salygos nekokios buvo snigo ;D)
niu joa is kur as galejau zinoti... vakar tai isvis pas mus baigesi bulka sviestas ir dar pardes jokios nedirbo... tai ka degalinej radau ta ir valgiau..
mums tai tokios problemos tai nebuvo...nors gyvenu kaime kur nera net parduotuves artimiausia uz 5kilometru...
tai juk tu raganius reikejo numatyt kad valgau as saslykus
ka tavo avaras reiskia?(nes pamenu kad sakiai kad nepatinka avaras todel nesilankau toje temoje)
man nepatinka ne mano avataras o to pacio pirmo zmogeno
be to kam izdaviai cia visiems kad as...
niu joa tau gerai kai turbut zinojote jog nedirbs kita diena parde... o as tai priprates kiekviena diena i parde varyti tei..
Evaldai>>> zinau kad jo,bet ka tavo reiskai avaras..(gal as snd.neaiskiai kalbu?)
ai mano... niu mano tai cia visas netilpo... cia is tikro yra toks arkliukas stovintis ant dvieju koju... niu greiciau vienaragis
o ka jis reiskia niu ka zinau... siaip patiko... as ji ant skypo uzsidejas... tai galvoju ir cia bent fragmenta isimesiu
mmm aisku tada..mano ir visas nesimato...kaip ten tas zmogus guli ant pradurto(ciuzinio) ir kokia tos panos mimika ...
biski matosi... o ka jis reiskia
reiskia kas as pasikelusi ;D ;D :d ka nepastebejai?;D ne visi isdista bendrauti su manim
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...