1

Tema: kam reikalinga meile pavasari?

mano nuomone, zmones kaip gyvunai, tai tarsi morciaus metas smile nuotaiku kaita depresija...eh....o ka jus apie tai manot ?

2

Re: kam reikalinga meile pavasari?

kaip gamta taip ir zmones atgimsta.. atgimsta jausmai, kuriuos norisi kazkam parodyt dalintis ir pan smile

3

gal ir morčiaus metas wink bet depresija? Ne. Juk pavasaris gražus, viskas atgyja.. Kartu ir viduje turime pabusti, telieka sužydėti ir švytėti wink

4

zmones nori myleti per visus metu laikus nesvarbu ruduo ar pavasaris...

5

Na galbut kaip tik depresija baigiasi, tada ir ieskome silumos smile o seip kad morcius nelabai sutinku, juk mes ne gyvunai, ir seip zinau zmoniu kuriem morcius visais metu laikais big_smile

6

big_smile na čia tik perkeltine prasme tas morčius big_smile nes pavasarį mieste dažniau sutiksi vaikštančias poreles ir tada dažniau susimąstom, kad norisi patirtį tą patį.. smile

7

Vaiva, 19 parašė:

zmones nori myleti per visus metu laikus nesvarbu ruduo ar pavasaris...

Pritariu Vaivai,pavasaris cia niekuo detas, nebent delto, kad atsyla oras ir visi islenda laukan rodyti savo jausmus tongue juk ziema salta, rudeni lyja.. big_smile
Rosita, o depresija tiems daznaiusiai, kurie yra be poros wink

8

O aciu uz pritarima...gera mintis man kilo perskaicius tavo Ingrida pasisakyma...
zmones pavasari tampa linksmesni(taip sake rusu mokytoja ;D) ,nes skleidziasi visi ziedai ir pauksciai grista i namus... grazus metas vyksta gamtoje bet tarp zmoniu manau  nieko ten jau taip nevyksta...:) zmones visi nori myeti ir buti mylimi...

9

joa tos rusu mokytojos kai pakalba wink

10

man tai meile reikalinga visada, o tai, kad meiles reikia tik pavasari yra tik posakis.

11

depresija dazniausiai buna rudeni, o pavasari reikia dziaugtis siluma, zaliuojanciais laukais, zydinciomis pievomis ir pirmiausia reikia ismokti myleti save tik tada pamils ir tave smile

12

kam reikalinga meile... man reikalinga wink

13

tu sakei nori buti tik su manim..tu sakei, kad mylesi visa sirdim..bet man regis..tu esi melagis! big_smile:D:D

14

cia jau is kazkokio eilerascio ar dainos paemiai tuos zodzius wink... siaip man rodos lyg niekam tokio nezadejau... ar cia ne man taikiai wink

15

Evaldai smile is dainos zodziu neismesi, kaip sakant tongue o sios dainos zodziai, man, rodos cia labai tiko wink
buk ramus, nieko neprisizadejai big_smile

16

Rosita, 22 parašė:

mano nuomone, zmones kaip gyvunai, tai tarsi morciaus metas smile nuotaiku kaita depresija...eh....o ka jus apie tai manot ?

Y toky klausima turetum pati pirma atsakineti... juk tokie klausimai, neseipsau, Tau kyla... ;D

17

Tai teip iseina kad Rosyta22 morciaus epicentras big_smile

18

Evaldas, 22 parašė:

Tai teip iseina kad Rosyta22 morciaus epicentras big_smile

Cia tai jau suveliai, nesismulkindamas.... big_smile Saunuolis... big_smile

19

Rosita, 22 parašė:

Visi metu laikai grazus ir reikalingi :V ir per visus metu laikus mylimasi :V pavasarys tai ateinancios Saules ir silumos metas :::a48 Saule didina serotonino kieki smegenyse kuris atsako uz medziagu aprupinima smegenim. Serotoninas salina depresija ir sukelia dirbtinia laime :::818 o kai esame laimyngi mes mylime labiau ir norime daugiau + visa gamta atsigavusi geles, zaluma :V tai veikia todel tas pavasarys toks nuostabus nes baigesi niuruma ir prasideda sule ir siluma :::818 vasara prie to buname priprate todel nejauciame pasikeitimo nes jis jau ivyko anksti pavasari ir tekme nesikeicia kol neateina ruduo dada siek tiek saules maziau ir pereinam i ziemos rezima, laugdami naujo pavasario :::111

20

ech pawasaris big_smile big_smile