Re: kam reikalinga meile pavasari?
Atšylo oras pakylo noras....-aš taip įvardyčiau pavasarį.;)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kam reikalinga meile pavasari?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Atšylo oras pakylo noras....-aš taip įvardyčiau pavasarį.;)
o as tikiu ta pavasario galia...ir per daug nesigilinu ko padaugeja smegenyse ir t.t. tiesiog pabudus ryte,paziurejus pro langa pamastai"o,kokia faina siandien diena "ir viska pradedi su gera nuotaika,tada ir isejes i gatve galvoji kad visi yra kitokie ,kazkokie laisvesni,linksmesni ir t.t. ko kitais metu laikais nebuna,na bent jau man..
nuosirdi meile visada reikalinga ir manau visada bus ja noriai priimanciu...
Siandien taip fainai pasvietus saulutei, vos neuzmaigiau saviskio, jis net nustebo is kur pas mane tokie meiles proverziai mane geras oras labai veikia
Siandien taip fainai pasvietus saulutei, vos neuzmaigiau saviskio, jis net nustebo is kur pas mane tokie meiles proverziai
mane geras oras labai veikia
ir manau ne tik tave
Asmeniskai as, savyje nepastebiu jokiu skirtumu.. Man depresija tai tikrai ne nuo metu laiko priklauso, o nuo to kas vyksta aplink mane... Morcius... mhm, nzn nepastebejau, akdangi as visad esu siek tiek padykus
Bet pavasariu reik dziaugtis...;) Juk silteja oras!:)
visada reike mylėti tada būsi mylimas
visada reike mylėti tada būsi mylimas
mylimas gal ir nebūsi, bet reikia mylėt, kad gyvenimas gražesnis atrodytų...
Evaldas, 22 parašė:Tai teip iseina kad Rosyta22 morciaus epicentras
Cia tai jau suveliai, nesismulkindamas....
Saunuolis...
ka tai reiskia ? matai morcius zodi irgi savaip interpretuojam
kiekvienas interpretuoja pagal savo istvirkimo laipsni
Asta, 39 parašė:visada reike mylėti tada būsi mylimas
Mylimas taip... o mylet gyvenima yra privalu, nes tik tada gyvenimas ir bus grazus, mielas ir patogus! Antraip - depresiju ir desperaciju kalnai... Ech.
Diva, 34 parašė:Asta, 39 parašė:visada reike mylėti tada būsi mylimas
Mylimas taip... o mylet gyvenima yra privalu, nes tik tada gyvenimas ir bus grazus, mielas ir patogus! Antraip - depresiju ir desperaciju kalnai... Ech.
bet juk mylet gyvenima sunku kai zmogus jaucias nemylimas (kalbant apie antraja puse, kurios nera pvz.,) cia tas pats kaip esu girdejus, kad zmogui sunku istarti zodi "myliu" jei jis jo pats nera girdejes...irr...manau, tai tiesa
Auris, 20 parašė:Diva, 34 parašė:Asta, 39 parašė:visada reike mylėti tada būsi mylimas
bet juk mylet gyvenima sunku kai zmogus jaucias nemylimas (kalbant apie antraja puse, kurios nera pvz.,) cia tas pats kaip esu girdejus, kad zmogui sunku istarti zodi "myliu" jei jis jo pats nera girdejes...irr...manau, tai tiesa
puikybe zmogui neleidizia sakyti nuosirdziai grazius zodzius, tame tarpe ir "myliu" kitam zmogui.
Ingrida, 22 parašė:Auris, 20 parašė:Diva, 34 parašė:Asta, 39 parašė:visada reike mylėti tada būsi mylimas
puikybe zmogui neleidizia sakyti nuosirdziai grazius zodzius, tame tarpe ir "myliu" kitam zmogui.
nemanau, kad visais atvejais tai yra puikybe...gal nera kam pasakyt...nes as nekalbu apie zodi "myliu" kaip apie paprasta "paduok" "atnesk" ar pan. tiesiog si zodi reikia atsargiai vartoti, nes daznai jis nebetenka prasmes...
nu jo tas "myliu" pasidare jau labai sumenkejas, cia panasiai kaip netark Dievo vardo be reikalo, bet vistiek daug kas sako tai be reikalo...
meile...ji reikalinga visada...jos gave mes labiau nei bet kada norime gyventi, nes norime buti su tuo zmogumi...nesvarbu kada ta meile pasirodys, svarbu ja patirt ...tad bukime mylimi, o svarbiausia, nepamirskime myleti...
nu jo tas "myliu" pasidare jau labai sumenkejas, cia panasiai kaip netark Dievo vardo be reikalo, bet vistiek daug kas sako tai be reikalo...
Vytautai,neisizeisk,bet prasau nors vienoje temoje to Dievo nemineti,,,jug cia tema apie pavasari,o tu vis apie ta savo Dieva...
Na, istikruju tas zodis "myliu" priklauso nuo asmenybes kaip ji vertina ta zodi. Dauguma jis yra labai svarbus ir ji istaria tik tikrai pajutus tuos jausmus yra net ir tokiu kurie tik viena kart pasako per visa gyvenima myliu. O dabartines kartos nevisos ji vertina, nes jie dar to nesuvokia, kas yra kas.
idomu butu suzinoti ka dabartines kartos vertina
ka dabartines kartos vertina.. hmz... o tu neprisiskaitai prie dabartines kartos
vat as irgi taip pagalvojau..Laura,kaip ten yra?kuriai kartai save skiri?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kam reikalinga meile pavasari?